reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Edgar

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
32 minut

Celkové hodnocení filmu Edgar

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.1.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.4.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.9.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.4.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.6.2008
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.12.2008
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
kocur1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
Salvetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24435minih24435Živý terč (1993) 
Hard Target n
minih18722minih18722Sex, lži a video (1989) 
sex, lies & videotape n
minih38559minih38559Buď v klidu (2005) 
Be Cool n
minih14251minih14251Nezvaný host (1994) 
The Ref n
minih45772minih45772White Wolves III: Cry of the White Wolf (2000) 
White Wolves III: Cry of the White Wolf n
minih56376minih56376Paděnije (1993) 
Paděnije n
minih9110minih9110Indiáni z Větrova (1979) 
Indiáni z Větrova n
minih29697minih29697V červenci (2000) 
Im Juli n
minih23244minih23244Walker (1987) 
Walker n
minih49555minih49555Neznámí vetřelci (2008) 
Alien Raiders n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.5 %
3   - Agostino
8   - fred.appl
4   - Rendys
5   - miroslav22
6   - Area
1   - 10kacka10
4   - Status
4   - jjano
4   - kocur1
5   - Pefto
3   - ivetkaa777
4   - Salvetr
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517159
Plakátů: 250320
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.26/0.234