reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Eddie, můj miláčku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.1.2010
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.12.2008
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34449minih34449A život jde dál (1969) 
Setkání - A život jde dál n
minih16316minih16316Policejní akademie 5: Nasazení v Miami Beach (1988) 
Police Academy 5: Assignment: Miami Beach n
minih48309minih48309Yes Man (2008) 
Yes Man n
minih3148minih3148Anonymní královna (1992) 
La reina anónima n
minih26041minih26041Falešná kočička (1926) 
n
minih19014minih19014Slavnosti sněženek (1983) 
Slavnosti sněženek n
minih29705minih29705Banditi (2001) 
Bandits n
minih12014minih12014Marco Polo (1998) 
The Incredible Adventures of Marco Polo n
minih47959minih47959Veřejný nepřítel č.1 (2008) 
L’instinct de mort n
minih41285minih41285Vrána 4: Pekelný kněz (2005) 
The Crow: Wicked Prayer n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.7 %
3   - Agostino
3   - 10kacka10
7   - sekkos
5   - Collie
5   - Status
5   - Pefto
4   - ivetkaa777

TV Program

ČT1 - Tak neváhej a toč – speciál ! ...

15:05 - 16:10

61 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše II...

15:40 - 16:25

26 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

11 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Hádej, kdo jsem! (2007) [TV po...

15:30 - 16:35

36 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140558
Osobností: 602613
Fotografií: 520707
Plakátů: 252179
Obsahů a biografií: 129567

Poslední komentáře

Ani ve snu! (2014)

???

Ani ve snu!
No ať přemýšlím jak   přemýšlím tak se tady   něco nepovedlo. Může mi   někdo říct o čem to je ?   Možná je to něčí debut,   ale trochu se to více >

Autor: 5000 | Hodnocení: 2 / 10

Green Room (2015)

Green Room
No, natočeno je to skvěle.   Hodně lehce se tomu uvěří.   Hodně potěšily poctivé   efekty, žádné digi, a velmi   dobří herci. Co už mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Kluci (2015)

Kluci
Po delší době jsem   vzhlédla skvělé švédské   drama. Co vzhlédla, spíš   jsem zírala, jak se děj   odvíjí. Příběh trochu   pohádkový více >

Autor: petule611 | Hodnocení: 8 / 10

The Gravedancers (2006)

Křepčit na hrobě má své důsledky...

The Gravedancers
Poslední rozloučení se   zesnulým kamarádem může   vyvolat nejen staré   vzpomínky a vášně ale i   temné síly které jen   čekají jak proniknout více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Pokoj s vyhlídkou (1985)

Pokoj s vyhlídkou
Oddechová romantika, která   zaručeně uspokojí   milovníky staré Anglie, ke   kterým se počítám.Hlavní   hrdinka je sice chvílemi na   pár více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.251/0.23