reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 22.1.2017 a svátek má Slavomír. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Džentlmenská dohoda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2012
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.5.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.7.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.6.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.8.2009
JanBlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.6.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26510minih26510Pleasantville: Městečko zázraků (1998) 
Pleasantville n
minih29628minih29628Dracula (1931) 
Dracula n
minih6411minih6411Divoká banda (1969) 
The Wild Bunch n
minih24487minih24487Veselý souboj (1950) 
Veselý souboj n
minih7869minih7869Germinal (1993) 
Germinal n
minih62309minih62309Vražda.com (2008) 
Murder.com n
minih3372minih3372Avalanche express (1979) 
Avalanche express n
minih27190minih27190Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999) 
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace n
minih107893minih107893Les maîtres du temps (1982) 
Les maîtres du temps n
minih12627minih12627Mladé víno (1986) 
Mladé víno n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
8   - cicis
10 - pataamat
7   - Frolíček
8   - rosta12
9   - Johnny1
3   - JanBlub

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

02:25 - 03:55

57 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

03:15 - 03:40

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Volejte Novu (2003) [TV pořad]

02:30 - 03:25

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

02:45 - 03:45

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140595
Osobností: 602703
Fotografií: 520940
Plakátů: 252241
Obsahů a biografií: 129600

Poslední komentáře

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Nebudem klamať a úprimne   poviem, že na Burtona je to   pomerne slabé... no   na temnejšieho Harryho   Pottera reznutého X- Menami   je to více >

Autor: bobo336 | Hodnocení: 7 / 10

Vinnetou - Poslední bitva (2016)...

Vinnetou - Poslední bitva
Dobrý díl - napínavý,   akční scény akorát,   pořádný padouch se svým   rozlézajícím se zlem   předurčujícím osud   Indiánů, Komančové jako více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Vinnetou - Poslední bitva (2016)...

Vinetou

Vinnetou - Poslední bitva
Maximální trapas. Předloze   z r. 1964 nes
ahá ani   po kotníky. Fuj. P. Brice a   L. Barker, ty nikdo   nenahradí. A nádherné   scenérie z Plitvických jezer   také ne.

Autor: koudy0007

Zánik samoty Berhof (1983)

Zánik samoty Berhof
Jeden z nejslabších filmů s   tématikou pohraničí vůbec.   Jana Brejchová v roli   řádové sestry naprosto   neztotožnitelná s rolí,   příběh více >

Autor: Dendy123 | Hodnocení: 3 / 10

Highlander (1986)

Highlander
V 80. letech se rodil jeden   filmový skvost za druhým a   mezi ně patří i tento   snímek. Highlander je takový   mix tří žánrů dohromady,   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.21/0.191