reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 16.1.2017 a svátek má Ctirad. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dvojité ostří [TV film]

Double Edge

Další název:
Hit Woman; Two Women
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Dvojité ostří

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2010
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.9.2007
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.5.2013
hrdyivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
Vegana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25289minih25289Pravda a lež (1997) 
Truth or Consequences N.M. n
minih36373minih36373Kdo je Cletis Tout? (2001) 
Who is Cletis Tout? n
minih44335minih44335Jesse Stone: Chladnokrevný detektiv (2005) [TV film] 
Stone Cold n
minih44722minih44722Potopa (2007) 
Flood n
minih7127minih7127Dvanáct rozhněvaných mužů (1957) 
12 Angry Men n
minih19379minih19379Soudcem z nouze (1995) 
Jury Duty n
minih47169minih47169Hunter: Znovu v akci (2003) [TV film] 
Hunter: Back in Force n
minih51423minih51423Charlie Chan v muzeu voskových figurín (1940) 
Charlie Chan at the Wax Museum 1940 n
minih36695minih36695Účastníci zájezdu (2006) 
n
minih7667minih7667Flash (1990) [TV seriál] 
The Flash n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.7 %
5   - R.RICKIE
8   - satyr
7   - olgab
7   - pauli1
8   - hrdyivan
8   - Vegana
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140468
Osobností: 602412
Fotografií: 520466
Plakátů: 252070
Obsahů a biografií: 129528

Poslední komentáře

Návrat blbýho a blbějšího (2014)

Návrat blbýho a blbějšího

Návrat blbýho a blbějšího
Nostalgický návrat dvou   pomatených hrdinů je extra   nářez od začátku až do   konce. Film je takřka plný   vynikajících humorných   situací a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 9 / 10

Volný pád (1992)

Volný pád

Volný pád
Tohle je ten typ filmu, který   celou dobu postupně graduje,   oplývá napětím,   jednotlivé scény na sebe   pěkně navazují a co je   důležité - více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Zbrusu Nový zákon (2015)

Zbrusu Nový zákon

Zbrusu Nový zákon
Uvedeno na Mezinárodním   filmovém festivalu Karlovy   Vary.
Režisér Jaco van   Dormael nám už několikrát   ukázal, že umí natočit   fakt více >

Autor: MARi0 | Hodnocení: 7 / 10

D-Tox (2002)

D-Tox
Snímek nepochopitelně   kombinující krimi, horor a   vězeňské drama. Ani v   nejmenším to celkově   nedává žádný hlubší   smysl. Že policista více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

hvezdyn

Svět pod hlavou
mi mluví z duše a má ve   všem pravdu   ...........................   :-(   ..............................   .............:..........

Autor: prdpsouk

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.393/0.338