reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Dva na jednoho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.2.2016
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.12.2009
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.10.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2016
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.11.2015
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.6.2009
petule611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2013
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.12.2015
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.2.2010
fandaaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.11.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50514minih50514Vánoce v Bostonu (2005) 
Christmas in Boston n
minih46733minih46733Jak ukrást nevěstu (2008) 
Made of Honor n
minih84505minih84505Ahoj, musím už jít (2012) 
Hello I Must Be Going n
minih7661minih7661Flákači (1995) 
Mallrats n
minih59620minih59620Batman - Gothamský rytíř (2008) 
Batman: Gotham Knight n
minih43937minih43937Přepadení v L. A. (1989) [TV film] 
L.A. Takedown n
minih25007minih25007Koule (1998) 
Sphere n
minih25369minih25369Bul bych já to chlap (1992) 
n
minih118920minih118920Den nezávislosti: Invaze (2013) 
Independence Daysaster n
minih88965minih88965Lidé jako my (2012) 
People Like Us n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.1 %
4   - curil
4   - Bara.40
8   - satyr
9   - olgab
6   - Kycky
6   - Petak69
8   - Blanche21
5   - petule611
6   - MysteryIll
7   - kvaca
2   - fandaaa

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

26 minut již uběhlo
79 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

106 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

6 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.702/0.673