reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Důvod žít a důvod zemřít

Una ragione per vivere e una per morire

Další název:
Proč žít... a proč umírat; Důvod žít a zemřít; Dôvod žiť... a zomrieť (SK)
Žánr:
Rok:
1973
Délka:
113 minut

Celkové hodnocení filmu Důvod žít a důvod zemřít

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.7.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.7.2011
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2005
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.7.2011
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.4.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40187minih40187Opičí král (1986) [TV seriál] 
Si jou ťi n
minih71928minih71928Hawaii 5-0 (2010) [TV seriál] 
Hawaii Five-0 n
minih47173minih47173Plácek 2 (2005) [Video] 
The Sandlot 2 n
minih45106minih45106Šéfe, jdeme na to! (1984) [TV film] 
Šéfe, jdeme na to! n
minih12369minih12369Mezi námi kluky (1981) 
Mezi námi kluky n
minih32943minih32943Jarní vody (1989) 
Torrents of Spring n
minih37098minih37098Okrsek 49 (2004) 
Ladder 49 n
minih25622minih25622Nalevo od výtahu (1988) 
A gauche en sortant de l'ascenseur n
minih19971minih19971Svatý rok (1976) 
L'année sainte n
minih7962minih7962Grand Prix (1966) 
Grand Prix n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
8   - curil
8   - Bara.40
7   - Kycky
8   - Ed
8   - rosta12
5   - red.mann
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.824/0.799