reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 6.12.2016 a svátek má Mikuláš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Drzá Mary - bláznivý Larry

Dirty Mary Crazy Larry

Další název:
Dirty Mary a Crazy Larry
Rok:
1973
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Drzá Mary - bláznivý Larry

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.12.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.12.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.12.2010
WFan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.3.2008
Horipetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2012
cabalaci
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.6.2012
discoball.mind
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.8.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27347minih27347Hořící peklo (1997) 
Firehouse n
minih23219minih23219Vzpoura strojů (1986) 
Maximum Overdrive n
minih30381minih30381Rok ďábla (2002) 
Rok ďábla n
minih47044minih47044Bláznivá svatba (2004) [TV film] 
I Do (But I Don't) n
minih9875minih9875Kam s ním? (1955) 
Kam s ním? n
minih69915minih69915Moneyball (2011) 
Moneyball n
minih11842minih11842Malá Oděssa (1994) 
n
minih17911minih17911Rocky 3 (1982) 
Rocky III n
minih6962minih6962Dům IV. (1991) 
House IV. n
minih16732minih16732Pouta (1961) 
Pouta n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
7   - curil
8   - Bara.40
8   - oulisna
8   - rosta12
10 - WFan
6   - Horipetr
7   - cabalaci
6   - discoball.

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

01:45 - 02:40

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Fata morgana

02:05 - 02:20

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Kolotoč (1996) [TV pořad]

01:30 - 04:55

44 minut již uběhlo
161 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

02:05 - 03:05

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139585
Osobností: 599576
Fotografií: 517323
Plakátů: 250409
Obsahů a biografií: 128917

Poslední komentáře

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

A Bitter Draught (2016) [TV epiz...

A Bitter Draught
Regina sklízí, co kdysi jako   Zlá královna zasila. Ono se   určitě pár dalších   kostlivečků najde. Christo   mě nepotěšil, byť ho hrál   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.677/0.653