Duben
ohodnotit

Drž hubu!

Tais-toi

Další název:
Ruby & Quentin; Shut Up!
Žánr:
Země:
Rok:
2003
Délka:
84 minut
Premiéra v ČR:
26.2.2004
„Základní pravidlo při útěku z blázince!“

Komentáře k filmu Drž hubu!

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 77
beneva
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.11.2013
Scéna s bučícím boxíkem   mě vždycky naprosto dostane.   Ke spoustě již zmíněmých   kladů filmu bych ještě   dodala, že "Kentán z   Montarži" je perfektně   nadabovám skvělým   Štěpničkou. Kdyby ho   daboval někdo jiný, kdoví,   jestli by to byla taková   sranda.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.1.2010
tohle je snad nejlepsi komedie   ne?????? pro me urcite ... to   se snad ani neda poopsat to se   musi videt ....to se snad musi   libit kazdymu
261972
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2012
ULÍTLÝ A ZÁBAVNÝ
Takto bych popsala tuto   francouzskou komedii. Naprosto   mě dostal Gerard Gepardie.   Dokázal si zahrát takovýho   magora a bylo to vtipný. Ty   jeho scény. U těch jsem   brečela smíchy. Tento film   má srandu, srandu a zase tu   srandu. Nic jinýho   nehledejte. Je to fakt   skvělý. Tenhle film prostě   zbožňuju.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2009
Velmi povedená a pekná   komedie z Jean Reno a Gérard   Depardie zde stvárnily   skvělou dvojku moc jsem se   pobavil
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.6.2010
v tomhle filmu jsem snad   nenašel jediný zápor.   Opravdu tenhle film pobaví i   po několikáté. Perfektní   herecké obsazení, vtipy jsou   prostě super, prostě   Francouzi umí natočit   komedie.
Bara.40
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.1.2009
Výtečný Depardieu +   výborný Reno = vynikající   komedie. Současným českým   komediím nelze přidělit   vyšší známku než osm.   Této francouzské dávám   deset, protože jsem se při   ní královsky bavil – jak   by napsala jistá členka.
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.5.2009
No Reno je jeden z mejch   nejoblíbenějších herců.I   tady je prostě   dokonalej,ale...to co   předvádí Depardieu...ten   mě fakt dostal.Hláška   psychiatra, asi něco v tomhle   smyslu:"on neni blázen,   on je jenom neuvěřitelnej   blbec."je asi   nejvýstižnější...Je ale   až dojemný, jak tenhle blbec   za drsňákem Rubym pořád   běhá jako ratlík a   považuje ho za svýho   nejlepšího přítele...Film   je samozřejmě super komedie   a konkrétně z prdícího   polštářku a krávy v   plechovce sem fakt chcal   smíchy:-)Nářez...
cerfik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.12.2014
Jedna z nejlepších komedií   co jsem kdy viděl a jak Jean   Reno tak Gérard Depardieu   jsou ve svých rolích prostě   boží plus dalších mnoho   skvělých postaviček. Tak   například "Hovno!"   jsem se naučil napodobovat i   po francouzsku, to vypovídá   o tom, že jsem tuhle komedii   viděl nespočetněkrát a   stále mě nepřestala bavit.   "Merde!"
Out-Of-Way
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2010
Francouzi stále umí točit   výborné komedie! Velká   sranda od úplného začátku   až do konce. Quentin   (Depardieu), osoba s poněkud   nižší inteligencí a Ruby   (Reno) jako zkušený gangster   - to je ta správná   kombinace, která vyvolá   záchvaty smíchu. I když je   fakt, že i Quentin sám   bohatě stačí abych řval   smíchy.
mikee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.10.2007
Herecký koncert dvou ikon   současné Francouzské   kinematografie v potrhlém   příběhu dvou lupičů ,   které dá dohromady jak jinak   než vězení a hlavně jeho   ředitel který se snaží   dostat z Rubyho v podání   Jeana Rena , kde jsou ukryté   peníze , které ukradl.   Samozřejmě bývalý majitel   se snaží dostat své peníze   na vlastní pěst a jakýmkoli   způsobem a tak   dobrodružství může   začít. Nechápu jak mohl   Reno ve své roli udržet při   natáčení tak strnulý   výraz , když kolem něj   dělal Depardieu takové   vylomeniny a bez přestání   se jej snažil rozzlobit   nepřístojnými urážkami a   přirovnáními k určitým   druhům zvířat! Opravdu se   vyplatí strávit těch 85   minut s touto komedií.
Obivan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.12.2007
Nadmíru zdařilá komedie se   skvělou ústřední dvojkou   Jeanem Renem a Gérardem   Depardieuem. Tenhle film mě   dokázal dostat ze špatné   nálady. Smál jsem se jako   blázen. Ale 85 minut tohoto   filmu uteče jako voda a   nenudí ani na minutku.   Naopak, na některé gagy budu   ještě nějakou dobu   vzpomínat... A navíc si   sympatického blbce v podání   Gérárda Depardieua opravdu   zamilujete!
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2009
Jeden z mejch   nejoblíbenějších a   nejúžasnějších filmů na   světě! Jak Jean Reno, tak   hlavně Gerard Depardieu   podali skvělej výkon! U   tohohle filmu sem se smála   skoro pořád :) Skvělá   komedie, kdo neviděl, o   hodně přišel.
AshT
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.8.2009
Drž Hubu s Depardiem a Renem   bylo uplně užasná   komedie.furt jsem se u toho   smál jak demence Quentina   z<Montarži> mogla být   tak velká.I herec Jean Reno   měl svou roli ale ta se mi   nelíbyla proto nedám max   hodnocení.
Warrior7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2010
Výborná francouzská   komedie, která mě velmi   pobavila. Jean Reno i Gérard   Depardieu podali fantastické   výkony. Mrzel mě jenom   trochu odfláknutý konec ale   to je jenom maličkost.   Prostě parádní film...
flawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.5.2011
Francouzská komedie s   takovými pardály, jako je   Depardieu a Reno, natrhla   prdel všem komediím   americkým. Drž hubu!   nepotřebovala partu   nadržených týpků,   fekální humor, blonďaté   silikonky, vsadila na to, co   je u komedií podstatné a to   je - humor! Proto je pro mě   Drž hubu! nejpovedenější   komedií, kterou jsem   viděla...
SNCIS
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.3.2018
100%.
"Největší pitomec z   blázince unese   nejnebezpečnějšího   chlapa?" Tohle už je   klasika. "Ahoj, jmenuju   se Quentin, jsem z   Montargis!" Hláška   střídá hlášku, vtipný   moment střídá další   vtipný moment. "Vykradli   obchod s žertovnými   předměty. Ukradli patnáct   Euro a prdící   balónek." Už jsem to   viděl snad desetkrát a   pustím si to zase, protože   mně to vždycky rozesměje.   "Pošlu tě, ať se   zbavíš policejního auta a   ty mi přivezeš   další!" Dokonalé od A   do Z, takže nemám co   kritizovat. "Ruby!"   - "Hóvno!" -   "Ruby!" -   "Hóvno!" - 100%.
Sygi5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2008
Skvělá komedie,kde se   vlastně smějete lidské   pitomosti.U toho se fakt   pobavíte.Gérard Depardieu   jako zloděj,který si splets   směnárnu s bankou :D
hellercz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.12.2009
Komedie přesně taková, jak   má být ! Bravo ... ještě   půl hodiny po shlédnutí mě   bolely ústní koutky :D
Brcko.GOS
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2008
Skvělá, naprosto skvělá   komedie, hovorově řečeno,   řehtal jsem se u toho jako   kůň, který se chce projet   :-D jo a AcidBurn je   nejspíše   zaprděnec...výborná   komedie!!
janek85
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.7.2008
Výborný herecký koncert,   který mě natolik rozesmál,   že jsem se nemoh ani   nadechnout.Prostě úžasný   film.
Joker93
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2010
Konečně jedna pořádná   komedie, která se jen tak   nevidí a při které jsem se   hodně pobavil. Film je   naprosto skvělý, se   skvělými herci i hereckými   výkony, ani kousek filmu mě   nenudil.
stepankas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.12.2007
OK :)
V každém případě   nesouhlasím s tím   "nejpitomější,   nejhorší, atd." Mě   přijde skvělá. Výborní   herci, sloučení těchto   dvou, by mě ani ve snu   nenapadlo, je to skvělý   výsledek. Dovoluji si přidat   i něco osobního: Když mě   někdy táta štve, a má moc   hloupý řeči, řeknu   mu:"Chceš pustit drž   hubu?!" Samozřejmě to   myslím ve srandě, ale lehce   mu tím naznačím, že už   toho mám dost.   Překvapující je, že to   nakonec stejně vždycky chce   pustit. Je to prostě taková   naše "rodinná   komedie"
Simmee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Tenhle film mě vždycký   pobaví a zvedne náladu o   100%.
Gérard   Depardieu jako obvykle   předvedl svůj obrovský   talent.
Ivesan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2009
Pááááni.........
Tak tohle je oprvdu povedený   francouzský kousek o tom, jak   může být někdo otravný   až si ho vlastně nakonec   zamilujete...
Úžasní   Jean Reno a Gerard Depardieu,   skvělý námět, který je i   důkladně zpracován...   Doopravdy kvalitní i humorné   dílo. Můžu jen doporučit,   to musíte vidět. :-))
michaelka.m
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.12.2005
!!!
I přesto, že jsem tenhle   filmeček vidal nedávno,   smála jsem se od začátku do   konce.. Místy mi bylo   strašně líto Gerardea, ale   bylo to super.. obvzláště   scéno s MERDE a kravičkou..   ti co viděli, moc dobře ví   co myslím!!!
klistatko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.10.2009
Super...
Bezvadná,bombastická,úžás   ná komedie,u které,že se   nejen nasmějete,ale dost se i   pobavíte skvělým   obazením,které hlavně   předvádí Gérard Depardieu   v roli Quentina :-)
ghoul
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.9.2009
Paráda.
Luxusní komedie...nemá smysl   nic popisovat, prostě se na   to koukněte ;-) SAmozřejmě   lepší s titulkama.
doma162
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.5.2009
další super francouzká   komedie.určitě se vyplatí   na něj podívat a odměna za   to je spousta vtipných   okamžiků...
relis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.1.2009
Depardieu zde hraje hrozného   hňupa, ale zároveň velkého   přítele Jeana Rena, ten   však o jeho přátelství   nestojí. Ve filmu je spousta   scén na zasmání, film   stojí určitě za to. Všem   doporučuju. Dřžte hubu! ;-)
Goody
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.10.2009
Perfektní komedie! Člověk   se směje už jen při pohledu   na Gérarda. Skvělý   scénář režie a   samozřejmě obsazení.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Tais-toi
Nejsem velký fanoušek   francouzský filmů celkově,   ale jednou mi kamarádka   doporučila tenhle film a   musím říct, že jestli jsem   někdy nelitovala jejího typu   tak to bylo právě tady.   Komedie Drž hubu je   neuvěřitelná, je to   vtipné, teď myslím   skutečně vtipné, jak se   říká nejhorší je srážka   s blbcem v tomhle případě   to platí dvojnásob.   Depardieu perlí v roli   Quentina a každá jeho   hláška je perla, do toho   Jean Reno, který je také   vynikající. Když se chci   perfektně pobavit tak si   zásadně pouštím Drž hubu!
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Tak reknu vam,ze toto je jedna   z nej komedii,ktere jsem   videl.G.Depardieu tady,podle   me teda,zahral toho idiota   uplne skvele.A Reno.O tom ani   nemluvim.Sesli se proste dva   panove,kteri opravdu umi.
Barney94
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2017
Povedená komedie, kde není   nouze o dobré hlášky, ani o   akci. Depardieu roli blbce   zahrál perfektně. Chudák   Ruby. :)
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.1.2009
Úžasná komedie se spoustou   nezapomenutelných scén a   myšlenek; ať už se   zmíníme o úvodní loupež   ve směnárně nebo   legendárním útěku z   blázince. Celému filmu   samozřejmě přidávají   výkony Gérarda Depardieua a   Jeana Rena. Zkrátka na nový   film je to až nečekaně   dobré, vtipné.
Defied_Master
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.3.2009
Výborná francouzská   komedie, která mě velmi   pobavila. Jean Reno i Gérard   Depardieu podali fantastické   výkony. Mrzel mě jenom   trochu odfláknutý konec ale   to je jenom maličkost.   Prostě parádní film...
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.3.2009
Klobouk dolu pred autorem   tohoto snimku... je to opravdu   senzace... Vyborna dvojka   francouzskych hercu. Kdykoli   se muj mladsi bracha kouka...   koukam s nim :-D a vzdy...   vzdy se paradne natlemim...
ELEONORA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.3.2008
Komedie, která mne opravdu   pobavila. Oba hlavní   protagonisté jsou skvělí,   druhá část filmu sice není   již tak zábavná, ale   rozjezd je fascinující.   Díky výbornému tahu   distributorů, jsem si donesla   spolu s denním tiskem a   rohlíky i toto DVD a těším   se, jak to skouknu.
cragel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.2.2010
Drž hubu!
Asi nejlepší, nejen   francouzká komedie   vůbec.Gerard Depardieu   zahrál skvěle debila, který   se pořád lepí na drsného   vraha a myslí si, že je jeho   přítel...
phorsky1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2007
bláznivá komedie dvou   slavných protagonistů a to   excelentních herců gérarda   depardieu a jaena rena,tito   dva se sejdou ve vězení ,   quentin je nasazen na rubyho   aby z nej svou užvaněnou   povahou dostal informace o   ukradených penězích,quentin   je prosťáček jehoš velkým   vysněným přáním je mít   malou hospůdku a rubyho si   vyhlédl jako svého   polečníka,podnik se bude   tedy jmenovat u dvou přátel
Ki-gy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.8.2009
Výborný! Skvělý herecký   výkony, vtipný hlášky a   hlavně scény, u kterých   jsem musel film zastavit a   počkat než se dosměju...   Fakt parádní práce!
Mary.Elwood
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.8.2008
Prostě to nemá chybu!   Typický francouzký   humor,který se mi strašně   líbí. Dva herecké kalibry v   hlavních rolích excelují.   Mimochodem ,,půlprdelák''   mě skoro dohnal k slzám :-))
qerulant
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.8.2007
Spojení (jako vždy   drsňáka) Jeana Rena a   (trochu neobvykle pitomečka)   Gérarda Depardieu funguje   více než dobře. Člověk se   baví od začátku do konce a   musí se obdivovat Renovi, že   toho blbouna neoddělá...!   :-)
foxx
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.11.2007
Excelentní vynikající   francouzská komedie dvou snad   nejlepších současných   hvězd nejen francouzské, ale   i světové kinematografie.   Četl jsem některé   komentáře, kde jejich   autoři používají kritiku   výhradně zápornou. Inu   více hlav, více názorů.   Já si však rozhodně   myslím, že tento snímek má   jen samá superlativa.   Vtipný, originální,   neváhám snad použít výraz   geniální nápad spojení   dvou absolutně odlišných   povah hlavních protagonistů.   Výkon herců naprosto   profesionální. Co čekáte   od bláznivé komedie? Splnila   všechna očekávání.   Sebevážnější divák se   nedokáže nechechtat téměř   po celou dobu.
Kanystr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.4.2011
Zápletka je z francouzkých   filmů dobře známá, a   přesto dvojka   ,,profík-blbec,, nezklame   snad ani ve vteřině filmu.   Vynikající laciný humor,   který doslova schazuje ze   sedaček. Mě teda jo.
J-CoB
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2009
Po dlouhé době jsem   konečně zase viděl dobrou   komedii u které se člověk   zasmal víc takových.   Skvělé hlášky a taky   skvělé herecké výkony. Kdo   neviděl a chce se pobavit tak   to je jasná volba pro něj
Dawid199
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.5.2009
Skvělá komedie, hodně jsem   se u ni bavil a Reno i   Depardieu byli skvělí.   Viděl jsem to i dvakrát a   musím říct že je to   pořád dobré!
Pyjan_eS
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2009
Velmi povedená francouzská   komedie, která vás určitě   nudit nebude. Herecký výkon   podaný Gérardem Depardieuem   nemá prostě chybu!   "jsem Kentán z   Montarži" mě prostě   totálně dostal :-)
Angelitos
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2008
Bistro u dvou přátel
TAto komedie je vynikající.   Výrazný humor, dobrá   dějová zápletka, a osobité   hlavní role navyšují   kvalitu tohoto šíleného   filmu. Jde zde hlavně o   srandu, a kdo ji má rád,   tomu se tento film určitě   zalíbí. Hlášky jako   :"Máš oči jako kůň,   nebo "Říkali jsme mu   Půlprdelák" Vás   opravdu nemohou nechat   klidnými. Další povedené   kousky s prdícím polštákem   a bučící krabičkou, a   hlavně Quentinovo   "Chceš být u kasy, nebo   chceš roznášet" vás   opravdu musí zvednout ze   židle. Budete se válet po   zemi :D.

Jednou   jsem si tento skvělý filmík   pustila dokonce při obědě,   a málem jsem se zalkla :D
Takže perfektní -   určitě se podívejte!   Doporučuji u něj nejíst :)
Ocean
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.10.2009
VÝBORNÁ, VÝBORNÁ,   VÝBORNÁ !!!, čo k tejto   komédii iné dodať. Jean   Reno a Gérard Depardieu tu   podali skvelý výkon.   Vidieť, že v takýchto   filmoch, im to spoločné   klape. Najlepšie je na tom,   že ako dokážu navzájom do   seba vyrývať, najmä   hláškami na svoju adresu.
Zdenek88
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.8.2009
Je to velmi dobrá komedie   při které jsem se hodně   nasmál. Hráli v ní také ti   nejlepší francouzští herci   - Jean Reno a Gérard   Depardieu, kteří podali   výborný herecký výkon.
MikeCool
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2012
Drž hubu!
Jedna z nejlepších komedií   všech dob. Moc jsem se   pobavil. Kentán (Gerárd   Depardieu) byl fantastický !!   Pro mě zatím nejlepší   komedie kterou jsem kdy   viděl.
romando
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.1.2008
Perfektná komédia s   Gérardom Depardieu a Jeanom   Renom o sile a potrebe   priateľstva. Quentin   (Depardieu) je idiot, ktorý   nemá žiadnych priateľov,   pretože všetkých   rozčuľuje svojimi večnými   otázkami a rečami. Ruby   (Reno) je zase zabijak s   veľkým množstvom peňazí.   Je zábavné sledovať ako sa   ich priateľstvo vyvýja. Kopa   humoru a pekná myšlienka,   vrele odporúčam.
Velinek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Výborná francouzská   komedie, mohu ji vidět   každý den a budu se smát   stejně, jako když jsem ji   zhlédla poprvé.
Ludek_Svoboda
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.7.2007
Skvělá komedie, ve které   exceluje hereckým výkonem   Gérard Depardieu a zdatně mu   sekunduje Jean Reno. Film má   spád a i když děj je dost   jednoduchý budete se asi   smát od začátku dokonce. A   jestli nevíte jak vypadá   ztělsněná blbost a chcete   se to dozvědět, tak nebudete   litovat.
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Snímek drž hubu! by bez   Gérarda Depardieuého a   Jeana Rena byla opravdu jen   nudnou Italsko-francouzskou   komedií. Tihle dva jí ale   dodali šmrnc a postarali se o   to, aby jste u televize či   DVD neusli!
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.4.2005
Velice zdařilá francouzská   komedie. Scénář byl   Depardieuovi i Renovi psán   přímo na tělo. Dobře jsem   se bavil.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.11.2011
Poprvé jen průměr, ale   viděl jsem to asi 4krát a   změnil mé hodnocení směrem   nahoru, tohle se povedlo a   samozřejmě herecké výkony   ústřední dvojce, ale nejen   jich! Vydařená akční   komedie.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2009
Veľmi vydarená francúzska   komédia, kde si vedľa seba   zahrala dvojica francúzskych   komikov Jean Reno a Gerard   Deppardieu, ktorý do nej   veľmi zapadli.
Serpentina
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.7.2005
Dobrá komedie pro   nenáročného diváka, který   se u filmu pobaví.
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.1.2009
Skvela komedia
Vynikajuca francuzska   komedia,v ktorej exceluje   Gerard Depardieu.Ten   jednoznacne zatienil svojho   kolegu Jeana Reno a po   rodinnej tragedii mam obavy,ci   este niekedy Depardieu nejaku   komediu natoci.V povodnom   zneni je este lepsia ako s   dabingom.Jednoznacne   doporucujem.
lucymat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.9.2011
Gérard Depardieu střihl blba   Quentina takovým způsobem,   že byste ani chvíli   neváhali a udělali byste s   ním rychlý proces. Zároveň   je ale jeho naivita tak   odzbrojující, že si   potenciální násilí na něm   spáchané rychle rozmyslíte   a nakonec mu ještě budete   přát vyplnění jeho snu o   bistru. Drž hubu! je komedie   v pravém slova smyslu.
seagal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.3.2011
Výborná zábavná   francúzská komédia s   názvom "DRŽ HUBU"   stojí za to.
Výborný Jean Reno,   ktorý bol na začiatku vo   väzení úplne nemí. Už len   táto scénka ma najviac   pobavila.
K tomu ten   Gerard Depardieu, skvelá   dvojka a kommédia, bez   ktorých týchto dvoch hercov   by to nebolo ono.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Gérard Depardieu a Jean Reno   snad v nejlepší francouské   komedii,kterou sem kdy   videl.Depardieu hraje svoji   roli debila skvěle.Drsné   hlášky se jenom   trousí,celým filmem.Rozhodne   doporučuji všem co se   koukají na tenhle komentář   shlédnout,klidne i   vícekrát.Nebudete litovat.
Saara77
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2005
Kdo by odolal tomuto   hereckému spojení. Už jen   pro to stojí film za   zhlédnutí. Navíc je to   pěkně natočená komedie,   která nikoho neurazí.
MaKy92z
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2010
Je celkom príjemnou zábavou   sledovať Jeana Rena a Gerarda   Depardieua v spoločnom filme,   najmä v tejto skvelej   komédii.
Obaja do seba   neustále vyrývajú, až sa z   ich stanu najlepší   kamaráti. Film je plný   vtipných hlášok a   zábavných dialógov,   humorných scén, samozrejme   že tu nechýba ani   kriminálna zápletka.
Verik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.1.2009
Film, který můžu vidět i   vícekrát a pokaždé mě   zaručeně pobaví. Je v něm   tolik hlášek, že to až   možné není. Co bysme taky   čekali, když se hlavních   rolí ujal Gerard Depardieu a   Jean Reno. Gerard jako   totalní hňup, že už snad   nikdo pitomější na světě   není a Jean jako jeho   nechtěný nejlepší   přítel. Ani nevím kolikrát   v tomto filmu padla právě   hláška Drž hubu!. Ale   určitě by se na to měli   podívat všichni, kdo tak   ještě neučinili, protože   tohle je super oddechová   komedie.
kaylin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Francouzské filmy nejsou moje   úplně oblíbené, ale tahle   komedie se prostě povedla.   Depardieu jako idiot,   nádherně ukecaný, a Reno   zase jako drsňák, tohle se   mi vážně líbí, a hlavně   se člověk pobaví. Tihle dva   rozhodně ještě nepatří do   starého železa, což oba   pořád více méně   dokazují.
dun.dee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.10.2008
Málokterá komedie mě i na   páté shlédnutí rozesměje   jako tahle. Když Depardieu   vytáhne krabičku co bučí,   já brečím smíchy.   Dokonalý film plný   skvělých hlášek.
SvoKar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.6.2016
Jo, koukat na blba v komedii v   podání GD je dobrý; JR z   těch spíš vážnějších   snad nevyjde. Horší je   potkat blba v reálu, a že   jich je...
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.11.2008
Oddychová komedie s   kriminální   zápletkou.Výborné herecké   obsazení.Zasmála se tomu   celá rodina ale přesto jsem   čekal něco víc.
Honey0105
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.10.2010
Po prvním zhlédnutí snímku   jsem si musela ještě tak   hodinu držet břicho, jak mě   bolelo ze smátí. Bezvadnej   film, říkala jsem si. Ale   musím říct, že po druhém   zkouknutí už to nebylo ono.   Viděla jsem to sice zas   někde po půl roce, ale už   jsem se tolik nenasmála.   Chvilku jsem se snad i nudila,   ale první dojem byl skvělý   a řadila bych to do takových   lepších filmů.
christinak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.9.2004
Tak držte hubu a dívejte se! :-)
celkem srandovní francouzská   komedie o dvou   kriminálnících, kteří   prchají z vězení. Jeden je   chytrý a druhý hloupý a to   způsobí množství vtipných   gagů a scének.
jirina.legatova
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.12.2012
přidávám hlášku z tohoto filmu:
Ruby (Jean Reno) je , zloděj   samotář a individualista, je   za krádež a ukrytí 20ti   milionů, odsouzen a sedí ve   vazbě.
Do jeho cely   přidají Quentina (Gérard   Depardieu), nejukecanějšího   vězně a blázna. Ruby se   musí za každou cenu dostat   ven. Sedí v cele tupě zírá   a hlavně mlčí (způsob jak   se dostat do blázince, odkud   chce uprchnout) v tom   přichází Quentin a navazuje   řeč, tedy se marně o to   snaží, Ruby mlčí a   čučí.
Quentin na   Rubyho: „Na co koukáš?   … můžu?
  Přisedne si: „ nic   nevidím…, aha" kouká   na zeď stejným směrem jako   Ruby a uvidí pavouka, a   povídá: "ten   pavouk…, zkoušel jsem   jednoho vycvičit, ale trochu   mě zklamal, neměl dobrou   vůli, dal jsem povel, ale on   neposlouchal! A přitom to   byly tak jednoduchý věci!   zdůrazňuje Quentin ...
Sedni! Lehni! Couvej! Nic   koukal na mě." Cche   che, směje se Quentin:   "nevypadal že to chápe,   hale možná jsem nebyl ten   nejnadanější …."  
- tak začalo   neplánované přátelství   pro Rubyho s Quentinem, se   kterým nikdo nevydržel pro   jeho pitomé nekonečné   kecání. Film je jednoduchý   a oddychový, docela se mi   líbil. Výcvik pavouka a   další stejně pitomé   hlášky mě pobavily.

Sedni! Lehni!   Couvej! ale škoda že   nezkusil "drž hubu"   pavouk - poslechl by ho.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.11.2011
Skúste to naproti v banke, my sme zmenáreň
Celkom podarená komédia,   ktorá sa dá pozrieť.   Niektoré scénky boli celkom   vydarené (naložený borec na   žeriave), niektoré zase   akosi poslabšie, ale určitý   spád to chytí. Je istota,   že mať za kolegu Quentina   (nedajbože spoluväzňa)   musí byť dakedy i o život a   rozhodne budete mať chuť ho   zabiť niekoľkokrát za deň.   Reno ako drsňák taktiež   neklamal. Jednoducho Francúzi   na takéto populárne komédie   majú cit
richi23
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.8.2009
tak tohle je to pravé na   zasmání,moc dorá komedie a   jean reno je úžasný   herec,nenudím se u této   komedie.
jezurka42
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.10.2011
Drž hubu!
Tahle komedie je fakt   suprová. Gérard Depardieu   zahrál svoji roli uplnýho   blbce na jedničku.   Vynikající film u kterého   se vždycky ráda zasměju.
AcidBurn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.11.2007
Jedna z nejpitomějších   komedií poslední dekády.   Člověk by čekal   inteligentní humor, nikoli ty   nejstupidnější   "fórky" včetně   napodobování zvířat a   hlasitého pšouku. Na tohle   je Jeana Rena a Gérarda   Depardieua opravdu škoda - z   celého filmu se dalo   vytěžit mnohem víc,   některé postavy ve filmu   nemají žádnou hlubší   souvislost a logika si vzala   dovolenou. Tenhle film je   OSTUDA krimikomedií a   nezaslouží si nic než 4/10,   a to ještě kvůli dvěma   hlavním hercům.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih106981minih106981Bez úniku (2014) 
Swelter n
minih43510minih43510Dům (1986) 
House n
minih152771minih152771Tenkrát v Kalifornii (2017) 
Once Upon a Time in Venice n
minih8491minih8491Horalka (1960) 
La Ciociara n
minih4312minih4312Blbý a blbější (1994) 
Dumb and Dumber n
minih39461minih39461Legenda o Zorrovi (2005) 
The Legend of Zorro n
minih16340minih16340Poltergeist 3 (1988) 
Poltergeist III n
minih148822minih148822Tulipánová horečka (2017) 
Tulip Fever n
minih11682minih11682Lupič Legenda (1972) 
Lupič Legenda n
minih5399minih5399Čarodějky z předměstí (1990) 
Čarodějky z předměstí n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

05:59 - 09:00

161 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Afrika z výšky

08:30 - 09:25

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:40 - 09:40

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:25 - 08:55

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10