reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Druhý nejlepší

Second Best

Další název:
Ten nejlepší
Rok:
1993
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
11.5.1995
„Příběh svobodného a osamělého muže, který se snaží dokázat, že právě on je ten nejlepší pro adopci malého chlapce“

Celkové hodnocení filmu Druhý nejlepší

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.7.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.6.2005
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.7.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5848minih5848Dámy v zelených kloboucích (1949) 
Ces dames aux chapeaux verts n
minih11210minih11210Lavina (1946) 
n
minih23931minih23931Zločin z vášně (1996) 
The Rich Man's Wife n
minih120017minih120017Doktor Martin (2014) [TV seriál] 
Doktor Martin n
minih13748minih13748Strašidla (1963) 
I mostri n
minih53713minih53713Obléhání Bělehradu (1955) 
Pesma sa Kumbare n
minih43210minih43210Za nepřátelskou linií 2 – Osa zla (2006) 
Behind Enemy Lines II: Axis of Evil n
minih10795minih10795Krev nevinných (1992) 
Innocent Blood n
minih56494minih56494A mohácsi vész (2004) 
A mohácsi vész n
minih102740minih102740V kůži třicítky (2011) [TV film] 
Dans la peau d'une grande n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78 %
7   - curil
6   - Agostino
10 - AGAMEMNON
6   - Rendys
10 - Gremmie

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 22:49

8 minut již uběhlo
161 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

8 minut již uběhlo
217 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

13 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139665
Osobností: 599798
Fotografií: 517557
Plakátů: 250500
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční lov (2013) [TV film]

Vánoční lov
Další americká vánoční   televizní "rasovina". Jenom   ta špetka vyčpělého a   opakovaného humoru mě   donutila dokoukat film do   konce. Ale stálo to dost sil.

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Posedlá zlem (2010) [TV film]

Posedlá zlem
Staré dobré téma o   strašidelném domu, kde se   vyskytuje duch. Ryze   televizní snímek překvapuje   svým zpracováním ve velmi   nízkém více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.606/1.577