Druhá žena (2008) [TV film]

Druhá žena (The Other Woman)
56 %
 
 

The Other Woman

    Žánr: drama
    Země: Kanada
    Délka: 85 min.
„Před lety ukradla manžela jiné ženě. Teď jí hrozí totéž.“
Jill byla úspěšná producentka televizního zpravodajství s vyhlídkou na skvělou kariéru. Vše se však rozhodla obětovat pro manžela Davida, bohatého rozvodového právníka, kterého odloudila jeho tehdejší manželce.
O pár let později ji na firemním večírku osloví mladá atraktivní Nicole, která jí prozradí, že je u Davida jako praktikantka a že se jí chystá manžela odloudit. Navíc je brzy poté za podivných okolností zabit Davidův šéf. Přestože se přizná jeho manželka, která tvrdí, že šlo o sebeobranu, Jill se rozhodne s pomocí novináře Petea zjistit, co se stalo. Dokáže odhalit pravdu? A dokáže zachránit své manželství?

režie:
Jason Priestley
 
 
hraje:
Josie Bissett (Jill Plumleyová), Ted Whittall (Derek Plumley), Lisa Marie Caruk (Nicole Clarková), MacKenzie Porter (Lauren), Jason Priestley (Pete), Alan C. Peterson (Stan Weatherly), Judith Buchan (Colleen Weatherlyová), Travis Milne (Tyler), Mandy Stobo (Lisa Weatherlyová), Lee Cameron (číšník), Gillian Carfra (Elaine), Graeme Black (Barry), Terry Lawrence (detektiv Waters), Terry David Mulligan (svědek obžaloby), Joseph Allan Sutherland (Cole Weatherly), Daniel Libman (právník), Rainer Kahl (právník), Anne Hawthorne (právník), Tom Carey (kameraman), Myrna Vallance, Mandie Vredegoor (mladá žena), Yan Joseph
 
 
námět:
Joy Fielding (román)
 
 
scénář:
Dave Schultz
 
 
kamera:
Craig Wrobleski
 
 
hudba:
Zack Ryan
 
 
kostýmy:
Wendy Partridge
 
 
střih:
Bridget Durnford
 
 
zvuk:
David Brown, Ryan Schriml, Jason Lawrence
 
 
asistent režie:
Phil Chipera
 
 
výkonný producent:
Joy Fielding, Michael Frislev, Chad Oakes
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.