reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Druhá směna

Žánr:
Rok:
1940
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
20.12.1940
„Příběh manželského trojúhelníku, do kterého osudově zasáhne důlní katastrofa“

Celkové hodnocení filmu Druhá směna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.4.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.4.2007
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2014
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.11.2012
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.6.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.2.2012
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2008
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2013
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.4.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.1.2009
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9998minih9998Karlovarští poníci (1971) 
n
minih23621minih23621Zářivá světla velkoměsta (1988) 
Bright Lights, Big City n
minih42865minih42865Ostrov samoty (2005) 
Ballad of Jack and Rose, The n
minih31622minih31622Uprchlíci (1986) 
Les fugitifs n
minih39695minih39695Zazie v metru (1960) 
Zazie dans le métro n
minih49592minih49592Zámek z písku (1962) 
Peščeni grad n
minih7001minih7001Dům ztracených duší (1967) 
n
minih17655minih17655Rabaka (1989) 
n
minih66701minih66701Jsem číslo čtyři (2011) 
I Am Number Four n
minih79874minih79874Kontraband (2011) 
Contraband n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.5 %
7   - Erkul
6   - curil
6   - clara.bow
6   - Pitryx
6   - Hortensie
7   - hvezdyn
6   - Frolíček
7   - georginaa
6   - Serpentina
6   - nick4
6   - rosta12
6   - skukum
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.671/0.643