reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Drsná Oklahoma

Oklahoma Crude

Žánr:
Rok:
1973
Délka:
106 minut
„Dřevěné vrtné věže, drsní, tvrdou prací ošlehaní muži... a mezi nimi žena, kterou je lepší příliš nedráždit.“

Celkové hodnocení filmu Drsná Oklahoma

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.6.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.7.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.5.2008
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2009
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.2.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2014
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2006
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.8.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.9.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5512minih5512Černí baroni (1992) 
Černí baroni n
minih75430minih75430Kluk mojí holky (2010) 
My Girlfriend's Boyfriend n
minih44406minih44406Probuzení tmy (2007) 
The Seeker: The Dark Is Rising n
minih94303minih94303Otevřené srdce (2012) 
À cœur ouvert n
minih9256minih9256Jahody a čokoláda (1993) 
Fresa y chocolate n
minih129061minih129061Loch Ness – Velký otazník (1977) 
Loch Ness – Velký otazník n
minih4238minih4238Bláznivá Apokalypsa (1988) 
Whoops Apocalypse n
minih18630minih18630Semtex Blues (1993) 
Undercover Blues n
minih62554minih62554Rozchod (2008) 
Partir n
minih72852minih72852Vánoční loupež (2007) [TV film] 
Christmas Caper n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80.9 %
8   - Erkul
8   - curil
8   - pataamat
9   - Bara.40
6   - Snura
8   - Charlie35
8   - melakara
8   - Ed
10 - oulisna
8   - zepo
8   - MysteryIll

TV Program

ČT1 - (?)

12:00 - 12:20

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Obrázky z Francie: Alsasko

11:55 - 12:10

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Polední zprávy

12:00 - 12:10

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.434/0.412