reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Drama žárlivosti

Dramma della gelosia (tutti i particolari in cronaca)

Další název:
Drama of Jealousy; El demonio de los celos; Jealousy, Italian Style; Žárlivost po italsku
Žánr:
Rok:
1970
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Drama žárlivosti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.1.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.6.2006
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.2.2005
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.10.2007
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34297minih34297Půjčovna mozků (1992) 
Brain Donors n
minih47313minih47313Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Lov na tygra (1980) [TV film] 
Priključenja Šerloka Cholmsa i doktora Vatsona - ochota na tigra n
minih138575minih138575Démon (2015) 
Demon n
minih16522minih16522Poslední dny Frankieho Flye (1996) 
The Last Days of Frankie The Fly n
minih23635minih23635Zastavení na Missouri (1976) 
The Missouri Breaks n
minih33897minih33897Kritický bod (2001) 
Critical Mass n
minih137507minih137507Dětství (2015) 
Une Enfance n
minih25062minih25062Vyšetřování ztráty třídní knihy (1997) 
n
minih41415minih41415Policajt v Hongkongu (1975) 
Piedone a Hong Kong n
minih27833minih27833Kletba Sethiho hrobky (1981) 
Sphinx n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.3 %
7   - curil
9   - clara.bow
10 - theremin
8   - phorsky1
10 - Area
6   - tvo

TV Program

ČT1 - 168 hodin (2006) [TV pořad]

10:00 - 10:30

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Neznámá Indonésie

09:55 - 10:45

31 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Koření (2005) [TV pořad]

09:45 - 10:35

41 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Láska ve hře (2004) [TV film]

10:05 - 12:00

21 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Rodokaps (2016) [TV epizoda]

Rodokaps
K obrazovce si každý pátek   usedne divák, který si   oblíbil nový seriál o   četnících, zdá se, že se   povedl přímo vzorně.   Obyvatelé více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.41/0.386