reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Drákulův dům

House of Dracula

Další název:
Draculův dům; The Wolf Man's Cure
Žánr:
Rok:
1945
Délka:
67 minut

Celkové hodnocení filmu Drákulův dům

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.5.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.1.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2008
hlavsa5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.8.2011
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.4.2008
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.10.2009
W4RL0K
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13280minih13280Mys hrůzy (1962) 
Cape Fear n
minih62008minih62008Dobrovolná oběť (2006) 
Rohtenburg n
minih37288minih37288Ženy pro měny (2004) 
n
minih21118minih21118To je náš hit! (1996) 
That Thing You Do! n
minih4546minih4546Bradyovi (1995) 
The Brady Bunch Movie n
minih34985minih34985Ferda mravenec (1942) 
Ferda Mravenec n
minih23355minih23355Z mého života (1955) 
Z mého života n
minih47595minih47595Karate tiger 8: Nejlepší z nejlepších 4 - Bez varování (1998) 
Best of the Best: Without warning n
minih15039minih15039Orka zabiják (1977) 
Orca: Killer Whale / The Killer Whale n
minih7933minih7933Golet v údolí (1995) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 %
5   - pataamat
5   - Lienocka22
6   - Faye
7   - hlavsa5
6   - Ingrid
6   - ASPHALT
1   - W4RL0K

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 22:49

134 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

134 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie smrti ...

20:20 - 22:45

114 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

9 minut již uběhlo
141 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139667
Osobností: 599810
Fotografií: 517561
Plakátů: 250503
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.383/0.358