Duben
ohodnotit

Obsah filmu Dr. Horrible's Sing-Along Blog

 
Tento hororový sci-fi muzikál je určen pro internet. O toto dílko se postaral americký režisér Joss Whedon. Děj je rozdělen na tři části. První kapitola vypráví příběh o zlém doktorovi Horriblovi, které ho zde představuje Neil Patrick Harris (hlavní tahoun). V další části se pak obejeví super hrdina kapitán Hammer a v poslední části je příběh o kapitánově lásce Penny. Zajímavý experiment si získal diváky především díky Neilu Harrisovi. Snímek slavý úspěch po celém světě.

Autor: Justik66
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV minisérie]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Dr. Horrible's Sing-Along Blog >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

hedvika89
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.11.2011
není pro každého
Velmi dobře zpracovaný příběh, který ovšem   neocení úplně každý. Je to pro lidi, kteří   mají specifický smysl pro humor, specifický   smysl pro detail, těch je film totiž plný a kdo   si toho nevšímá, namůže to nikdy dostatečně   ocenit. Poněkud zvláštní začátek naštěstí   odradí většinu, které by se to stejně   nelíbilo. Výkony herců jsou skvělé, jedině   prkenná Penny je trochu přejemnělá, ale   zřejmě to tak mělo být. Doporučuju to   každému, kdo miluje trochu netradiční humor a   dávám 9 bodů z 10 a to jen proto, že je mi   líto, že toho nebylo víc.
Dorotka7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2011
Hledala jsem kusy s N. Fillionem a u tohohle jsem   se nepřestala smát, je na to jak dělaný, tak   jak si ho fanynka vysní. :D Sám Dr. Horrible je   taky supr, doporučuju každému, kdo si najde   chvilku čas shlédnout něco netradičního.
Brikca
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2009
Doktor Horrible je velmi zamilovaný do jedné   dívky, kterou okouzlí kapitán Hammer, doktorův   úhlavní nepřítel. Naprosto úžasný Patrick a   myslím, že díky jeho výkonu je celý projekt   tak úspěšný.


Hodnocení:n12345678910
Dr. Horrible's Sing-Along Blog (2008) [TV minisérie]
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178212

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10