reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dotyk růžové

Touch of Pink

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
86 minut
„Život kanadského gaye je v troskách – jeho matka ho přijela navštívit…“

Celkové hodnocení filmu Dotyk růžové

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.9.2010
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.7.2012
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.7.2008
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.3.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.6.2006
Yontalcar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.12.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.6.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.4.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.10.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.1.2014
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.2.2016
enaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2012
Daviiik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.2.2013
TONDA77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.10.2007
Jenulka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.6.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23088minih23088Vysoká hra patriotů (1992) 
Patriot Games n
minih78603minih78603Big City (2007) 
Big City n
minih122416minih122416Chlap na dvě věci (2014) 
My Man Is a Loser n
minih96844minih96844Skvělý plán (2012) 
Un plan parfait n
minih96427minih96427Cesta na sever (2012) 
Tie Pohjoiseen n
minih116293minih116293The Dog Who Saved the Holidays (2012) [TV film] 
The Dog Who Saved the Holidays n
minih37159minih37159Teorie létání (1998) 
Theory of Flight n
minih9211minih9211Já se z tebe zblázním (1991) 
Dutch n
minih38660minih38660Příšerná tchýně (2005) 
Monster-in-Law n
minih51417minih51417Zlatí chlapci (2008) 
The Golden Boys n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
5   - curil
4   - hledasenik
8   - ajaajena
6   - vojtam
4   - Snura
4   - Yontalcar
7   - satyr
4   - Petak69
2   - oulisna
6   - rosta12
10 - Gremmie
5   - MysteryIll
7   - enaa
5   - Daviiik
10 - TONDA77
9   - Jenulka

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

17:40 - 18:00

8 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Řecko

16:55 - 17:55

53 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

3 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517418
Plakátů: 250466
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.963/0.939