reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dostanu tě!

Gotcha!

Další název:
Dostanem ťa! (SK)
Žánr:
Rok:
1985
Délka:
97 minut
„Jeho první může být zároveň poslední!“

Celkové hodnocení filmu Dostanu tě!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2011
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2008
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.10.2010
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.1.2015
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2010
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2014
Prorok_Mysterionu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.12.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5009minih5009Ceremoniář (1996) 
n
minih103647minih103647Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 
Hunger Games: Catching Fire n
minih31961minih31961Druhá míza (2001) 
Crush n
minih32835minih32835Horká noc, hořké ráno (1999) 
Body Shots n
minih8133minih8133Plnou rychlostí (1978) 
High-Ballin' n
minih42056minih42056Butch a Sundance: Začátky (1979) 
Butch and Sundance: The Early Days n
minih27478minih27478Temná legenda (1998) 
Urban Legend n
minih39502minih39502Opičárny (1931) 
Monkey Business n
minih36785minih36785Bournův mýtus (2004) 
The Bourne Supremacy n
minih71530minih71530Perly a růže (1985) [TV inscenace] 
Perly a růže n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
6   - curil
8   - Justik66
8   - RM
7   - FrankieOnd
8   - satyr
8   - kubik-duli
7   - Prorok_Mys
9   - oulisna
8   - rosta12
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 3.739/3.717