Zari
ohodnotit

Dopraváci

Drogówka

Další název:
Traffic Department
Žánr:
Země:
Rok:
2013
Délka:
118 minut

Obsah filmu Dopraváci

 
Sedm policistů, sedmí dní, sedm smrtelných hříchů - a ostrá jízda silnicemi současné Varšavy může začít. Silný a dramatický námět kriminálního thrilleru umocňuje jeho formální zpracování: mozaikovitá struktura vyprávění a využití různých technologií natáčení včetně průmyslových kamer a mobilů.
Wojciech Smarzowski si za námět svého thrilleru Dopraváci vybral práci dopravní policie. Stejně dobře mu ale mohli posloužit i hasiči, lékaři nebo číšníci. Podobně jako ve svém debutu Svatba (2004) vytváří za pomoci synekdochy (část je použita místo celku) kritický obraz celé společnosti.
Dopraváci jsou sedmidenním příběhem sedmi dopravních...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
polská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Dopraváci >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.12.2016
Takhle to chodí v Polsku?!
Syrový, špinavý a drsný snímek, který   nahlíží do práce dopravní policie v Polsku,   jestli to tam je tak jak se ukazuje ve filmu, tak   je to docela humus. Druhá půle je jiná než   první, rozhodně napínavější, ale víc   neprozradím. Hustej je i konec a vlastně   celkové vyznění a nálada filmu je depresivní,   stojí za shlédnutí.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.2.2015
Kdyby nic, tak nevídaná forma se musí   varšavským dopravákům tedy uznat... to, co   předvedli, by nevydržel ani Chuck Norris...   přitom je evidentní, že posilují pouze pravou   ruku ve zdvihu trhem, na což navazuje prudký   záklon hlavy, a dál věnují pozornost už jen   pánevní oblasti, nutno však říct, že tyto   pohybové aktivity provozují s chutí a   nedáchnou si ani na den. Také jsou náruživými   amatérskými filmaři, jen tak, pro radost ze   vzpomínek, stejně jako pro pracovní účely...   to muselo být ale výběrové řízení, kterým   prošli - pro přijaté by se možná pod   hlavičku lejstra o přijetí hodilo varování:   "Zanechte naděje, kdo vstupujete"   Ještě, že (skoro) na každého jednou dojde...   Dost dobrá mnohožánrovka v uprchlickém stylu,   nicméně, můj útlocit nedopustí překročit   mez šesti hvězd, ti, kdož nejsou podobně   postižení, nechť si přimyslí nějakou navíc.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Dopraváci (2013)Dopraváci (2013)Dopraváci (2013)Dopraváci (2013)
Reklama