reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Doc

Další název:
'Doc'; Doc Holliday
Žánr:
Rok:
1970
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Doc

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.6.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.5.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.3.2011
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2011
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2011
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10024minih10024Katakomby (1940) 
Katakomby n
minih17486minih17486Přístav (1948) 
Hamnstad n
minih45436minih45436Možná přijde i kouzelník (1983) [TV pořad] 
Možná přijde i kouzelník n
minih40270minih40270I wanna Hold Your Hand (1978) 
I wanna Hold Your Hand n
minih29791minih29791Vymítač ďábla: Pod nadvládou zla (2005) 
Dominion: Prequel to the Exorcist n
minih84572minih84572Vlastní zbraň podmínkou (2012) 
Safety Not Guaranteed n
minih103646minih103646Oldboy (2013) 
Oldboy n
minih93172minih93172Snajpr (2012) 
Le guetteur n
minih30564minih30564Svět za sto let (1936) 
Things to Come n
minih27889minih27889Johanka z Arku (1999) 
The Messenger: The Story of Joan of Arc n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
9   - curil
9   - pataamat
8   - Bara.40
6   - RM
7   - fred.appl
9   - oulisna
8   - rosta12
8   - Miloš11
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140620
Osobností: 602750
Fotografií: 520977
Plakátů: 252268
Obsahů a biografií: 129646

Poslední komentáře

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Rodokaps (2016) [TV epizoda]

Rodokaps
K obrazovce si každý pátek   usedne divák, který si   oblíbil nový seriál o   četnících, zdá se, že se   povedl přímo vzorně.   Obyvatelé více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Náš dědek Josef (1976)

Kravina

Náš dědek Josef
Od kdy se na jižní Moravě ,   vinařské oblasti mluvilo   hanácky??? A odkdy tam není   na žádné tancovačce   žádný cimbál? Totální   kravina, více >

Autor: blackjack31 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.408/0.389