reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dobrodružství Quentina Durwarda

Priključenija Kventina Dorvalda, strelka korolevskoj gvardij

Další název:
Priključenija Kventina Dorvalda, strelka korolevskoj gvardij
Země:
Rok:
1988
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
1.9.1990
„Historický film na motivy románu Waltera Scotta“

Celkové hodnocení filmu Dobrodružství Quentina Durwarda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2006
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.11.2010
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
Reno-CZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2012
jb-01
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.7.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38778minih38778Elektra (2005) 
Elektra n
minih29753minih29753Král Škorpion (2002) 
The Scorpion King n
minih37880minih37880Gobseck (1985) [TV inscenace] 
Gobseck n
minih52889minih52889Letka 633 (1964) 
633 Squadron n
minih24515minih24515Zámek pro Barborku (1962) 
n
minih51024minih51024Profesionální lovec 2 (1997) 
Hardball n
minih28336minih28336Quills - Perem markýze de Sade (2000) 
Quills n
minih9149minih9149Interview s upírem (1994) 
Interview with the Vampire n
minih12444minih12444Milenka krále (1934) 
Nell Gwyn n
minih7062minih7062Dva muži hlásí příchod (1975) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88 %
8   - clara.bow
10 - POMAJZ
8   - ortos1
8   - Reno-CZ
10 - jb-01

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

40 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

5 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

25 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 3.883/3.856