reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dobrodružka z Čadu

L'aventurière du Tchad

Země:
Rok:
1953
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Dobrodružka z Čadu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.12.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.9.2009
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.12.2007
dodoch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2009
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Jou11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2010
magnát
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.1.2009
ALIENWARE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2007
Daviddlabaja
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.12.2007
Štefi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46205minih46205Dokud je válka, je ještě naděje (1974) 
Finché c'è guerra c'è speranza n
minih39233minih39233Noční přepadení (1957) 
Night Passage n
minih65310minih65310Život nikdy nekončí (2009) 
L'homme de chevet n
minih24500minih24500Sny na neděli (1959) 
n
minih6409minih6409Divoch (1975) 
Le Sauvage n
minih3697minih3697Bažanti jdou do boje (1974) 
Les Bidasses s'en vont en guerre n
minih41838minih41838Matador (2005) 
The Matador n
minih43353minih43353Poslední Mimzy (2007) 
The Last Mimzy n
minih22607minih22607Vlak s mlékem zde již nestojí (1968) 
Boom n
minih7850minih7850Generál na inspekci (1949) 
The Inspector General n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
5   - curil
4   - Agostino
4   - R.RICKIE
6   - vo.truhlas
4   - T800
9   - Brosis
5   - dodoch
6   - korousvacl
7   - Jou11
5   - magnát
7   - ALIENWARE
9   - Daviddlaba
7   - Štefi
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139665
Osobností: 599798
Fotografií: 517557
Plakátů: 250500
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční lov (2013) [TV film]

Vánoční lov
Další americká vánoční   televizní "rasovina". Jenom   ta špetka vyčpělého a   opakovaného humoru mě   donutila dokoukat film do   konce. Ale stálo to dost sil.

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Posedlá zlem (2010) [TV film]

Posedlá zlem
Staré dobré téma o   strašidelném domu, kde se   vyskytuje duch. Ryze   televizní snímek překvapuje   svým zpracováním ve velmi   nízkém více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.76/0.732