reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Dny vína a růží

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 92.1% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.7.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.8.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.7.2012
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.4.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2013
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.7.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.4.2014
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.10.2007
derryl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.5.2004
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.9.2014
Teya
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.11.2007
da_skippa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih111891minih111891Čtyři mušketýři (1974) 
The Four Musketeers n
minih62310minih62310Wyvern (2009) [TV film] 
Wyvern n
minih39775minih39775Konkurz na smrt (1999) 
Ôdishon n
minih26124minih26124Milenky starého kriminálníka (1927) 
Milenky starého kriminálníka n
minih48520minih48520Brilantní plán (2007) 
Flawless n
minih10410minih10410Kolik slov stačí lásce (1961) 
n
minih32789minih32789Svatba v terénu (1972) [TV film] 
Svatba v terénu n
minih42485minih42485Svět ticha (1956) 
Le Monde du silence n
minih68488minih68488Žár mládí (2002) [TV film] 
The Glow n
minih62802minih62802V síti CIA (2007) [TV minisérie] 
The Company n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

92.1 %
9   - argenson
8   - Erkul
8   - curil
9   - jarda53
9   - clara.bow
10 - pataamat
8   - mat.ilda
8   - payo1555
10 - melakara
10 - caligari
10 - derryl
10 - Dagfra3
10 - Teya
10 - da_skippa
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.419/0.394