reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dnes o půl jedenácté

Další název:
Betonová past; Severní ulice č.26
Rok:
1949
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
25.11.1949
„Od šmeliny jenom krok k vraždě.“

Celkové hodnocení filmu Dnes o půl jedenácté

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.2% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.3.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.6.2006
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.6.2006
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.8.2007
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.1.2013
nufik001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.11.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.10.2009
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2013
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.11.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2008
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.7.2008
raca.mr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2013
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.7.2009
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.9.2009
59vp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.1.2013
Smira24
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.10.2007
robert55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47591minih4759110,5 stupně (2004) [TV film] 
10.5 n
minih12915minih12915Motýlek (1973) 
Papillon n
minih114505minih114505Zítra zemřeš (2012) 
Tomorrow You're Gone n
minih23877minih23877Zlaté děvče (1979) 
Goldengirl n
minih37014minih37014Tarzan a Ztracené město (1998) 
Tarzan and the Lost City n
minih48097minih48097Profesor (2000) 
Le Prof n
minih48296minih48296Deset a půl stupně: Apokalypsa (2006) [TV film] 
10.5: Apocalypse n
minih138503minih138503Anomalisa (2015) 
Anomalisa n
minih62911minih62911Pete a Tillie (1972) 
Pete 'n' Tillie n
minih15315minih15315Pan doktor a jeho zvířátka (1967) 
Doctor Dolittle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.2 %
4   - curil
8   - clara.bow
3   - hvezdyn
4   - AGAMEMNON
4   - Faye
4   - New
10 - nufik001
7   - oulisna
8   - kepsar
7   - MILAN19611
8   - vo.truhlas
6   - Warden
7   - raca.mr
10 - tvo
7   - renya007
4   - 59vp
8   - Smira24
3   - robert55

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2007) [Betac...

15:45 - 16:40

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

78 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

108 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599413
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.096/1.068