reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dlouhý den končí

The Long Day Closes

Další název:
Am Ende eines langen Tages / Une longue journée qui s'achève / El largo día acaba
Rok:
1992
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Dlouhý den končí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.5.2008
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.9.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.7.2009
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44320minih44320Zbouchnutá (2007) 
Knocked up n
minih19584minih19584Star Trek IV: Cesta domů (1986) 
Star Trek IV: The Voyage Home n
minih33389minih33389Mezi náma holkama (2001) [TV film] 
What Girls Learn n
minih11828minih11828Malá čarodějnice (1983) 
Malá čarodějnice n
minih31219minih31219100 pušek (1969) 
100 Rifles n
minih17641minih17641Querelle (1982) 
Querelle n
minih15578minih15578Král šprýmař (1935) 
Il re Burlone n
minih14701minih14701Ocelová bouře (1945) 
n
minih15280minih15280Pahorek (1965) 
The Hill n
minih2559minih2559Advokátka Věra (1937) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.3 %
5   - Area
4   - michaela11
6   - tvo
7   - sekkos
7   - mirisek
3   - Collie

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

56 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

56 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

36 minut již uběhlo
124 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

41 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599417
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.173/0.153