reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dlouhý den končí

The Long Day Closes

Další název:
Am Ende eines langen Tages / Une longue journée qui s'achève / El largo día acaba
Rok:
1992
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Dlouhý den končí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.5.2008
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.9.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.7.2009
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51395minih51395Labyrint smrti (2006) 
The Kovak Box n
minih11681minih11681Lup (1970) 
Loot n
minih19147minih19147Smrt stopařek (1979) 
Smrt stopařek n
minih6485minih6485Dnes naposled (1958) 
Dnes naposled n
minih17889minih17889Robocop (1987) 
RoboCop n
minih33268minih33268Moje kone vrané (1980) [TV film] 
n
minih13319minih13319Na jedné stanici (1956) 
Mikolka-parovoz n
minih38461minih38461Nevyjasněná úmrtí - SVĚTÁK JAN LIBÍČEK (1999) [TV film] 
n
minih29512minih29512Královská Kobra (1999) [Video] 
King Cobra n
minih18648minih18648Sentimentální příběh (1984) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.3 %
5   - Area
4   - michaela11
6   - tvo
7   - sekkos
7   - mirisek
3   - Collie
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.291/0.264