reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Divoká srdce

Rok:
1990
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1990
„Dvě slavné osobnosti, dva podobné osudy - italský dobrodruh Casanova a ruský básník Puškin. Slavné souboje srdcem i pistolí“

Celkové hodnocení filmu Divoká srdce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.6.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.4.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.11.2007
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.5.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.10.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.3.2009
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2007
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.2.2008
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.11.2011
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.5.2008
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.10.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.2.2009
vomil13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.8.2015
pistalka1974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.7.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19050minih19050Smrtící bumerang (1995) 
Sling Blade n
minih28522minih28522Cesta gladiátorů 2000 (1975) 
Death Race 2000 n
minih64183minih64183Po bouři (2001) [TV film] 
After the Storm n
minih136550minih136550Vánoční Kameňák (2015) 
Vánoční Kameňák n
minih115778minih115778Návrat domů (2006/1) 
The Way Back Home n
minih49172minih49172Život je stres (2008) 
Smother n
minih18759minih18759Shane (1953) 
Shane n
minih12583minih12583Mistr a Markétka (1988) [TV minisérie] 
Mistrz i Małgorzata n
minih21787minih21787Utečeme na jih (1978) 
Goin' South n
minih25900minih25900Patriot (1998) 
The Patriot n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.5 %
7   - argenson
8   - curil
6   - jarda53
8   - clara.bow
5   - pataamat
4   - ignac1
5   - Rene1
6   - melakara
5   - nick4
6   - satyr
5   - fred.appl
7   - caligari
5   - michal33
7   - Persefonia
7   - Milicent
6   - rosta12
4   - Rendys
8   - Zdenek13
4   - vomil13
10 - pistalka19

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

10 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Miluju cizince

14:05 - 15:00

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:00 - 15:00

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:20

50 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140624
Osobností: 602762
Fotografií: 520980
Plakátů: 252273
Obsahů a biografií: 129651

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 4.921/4.895