reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Divočina patří lvům

Living Free

Další název:
Volání divočiny: Život na svobodě
Rok:
1972
Délka:
90 minut
„Dobrodružství lvice Elsy a jejích mláďat v africké divočině.“

Celkové hodnocení filmu Divočina patří lvům

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.3% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.4.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.11.2009
veverka-zrzka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.4.2010
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.7.2011
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.10.2007
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.4.2012
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2010
trslk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46037minih46037Zabiják bez tváře (2006) 
Reptilicant n
minih8494minih8494Hordubalové (1937) 
n
minih114753minih114753Válka mýtů zbavená (2012) [TV pořad] 
Válka mýtů zbavená n
minih79737minih79737GAL (2006) 
GAL n
minih67763minih67763Gooby - můj medvědí kamarád (2009) 
Gooby n
minih6103minih6103Děs v prádelně (1994) 
The Mangler n
minih42031minih42031Kobra 11 (1996) [TV seriál] 
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei n
minih23067minih23067Vymítač ďábla III. (1990) 
The Exorcist III n
minih26657minih26657Laterna magika II. (1960) 
n
minih52382minih52382Nahé tango (1990) 
Naked Tango n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.3 %
6   - curil
8   - jarda53
8   - clara.bow
8   - veverka-zr
8   - Angelika28
8   - M.A.G.
6   - Faye
10 - whack
8   - Milicent
7   - rosta12
8   - trslk

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

18:00 - 18:25

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Naše tradice: Mikuláš

18:15 - 18:45

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

31 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139580
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250397
Obsahů a biografií: 128909

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.459/0.438