Duben
ohodnotit

Divočáci

Wild Hogs

Další název:
Blackberry (filipínský název); Víkendoví divočáci (Prima); Divé svine (SK)
Rok:
2007
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
26.4.2007
„Motorkáři jak je neznáte.“

Komentáře k filmu Divočáci

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 39
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.10.2011
Po tom začátku jsem čekal,   že v průběhu cesty budou   zažívat různá komická   dobrodružství ve stylu toho   zapálení stanu apod. Spor s   motorkáři a zaseknutí se v   jednom městě mě   překvapily, ale i tak to šlo   a rozhodně se dalo zasmát.
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.4.2021
Scéna s býkem, nahaté   koupání, souboje s nevrlými   drsňáky z Del Fuegos…   Nenáročná, ale svěží a   vtipná oddychovka s prima   obsazením a přiměřenou   stopáží, která funguje i   po x-tém zhlédnutí.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Wild Hogs
Když jsem před časem   viděla tenhle snímek,   udělala jsem vlastně jedno   malé opáčko, protože když   jsem film viděla prvně a pak   znovu a znovu přišlo mi to   otravné, ani ne zábavné   jako spíš trapné, ale   nakonec po hodně dlouhé   době jsem se k Divočákům   vrátila a musím říct, že   jsem se zasmála a to   pořádně.
4   přátelé se vydávají na   cestu na svých motorkách a   potkává je řada vtipných   věcí, samozřejmě tohle je   naprosto ohrané téma,   protože jsme něco podobného   viděla už snad tisíckrát,   ale tenhle film nedělají jen   ty neskutečné příhody   vtipným, ale po většinu   času za vtip můžou   především hlavní   protagonisté mezi kterými to   skutečně jiskří a   společně jsou perfektní   partou u které se nasmějete.   Nemám nic proti bláznivým   americkým komediím, ale v   závěru jsou většinou až   zbytečně přemrštěné a   nakonec to prostě působí   hodně trapně, bohužel to je   případ i tohoto filmu,   nicméně Divočáci jsou   příjemnou komedií u které   skutečně zapomenete na   vlastní problémy a od srdce   se zasmějete a to by přece   měl být hlavní účel   každé komedie, ne?
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.11.2011
Kritiky měl spíš horší   viz např. Cinema 40% tak jsem   to léta přehlížel a nic   nečekal, ale diváci mají   asi jiný názor, film byl   myslím v USA hojně   navštěvován. Nečekal jsem   nic ale dobře se bavil,   hlavně pak jak čtveřice   narazí na pravé   motorkáře:-) Ray Liotta byl   v roli jejich šéfa   výbornej!
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.3.2013
Život ve středním věku   nekončí, ba právě naopak,   pokračuje směle dál.   Čtyři kamarádi mají rádi   motorky. Tak proč se   nepojmenovat jako gang a   vyrazit svobodně brázdit   nekonečné silnice Ameriky.   Zažijí spoustu legrace a   dobrodružství začíná,   když narazí na skutečný a   hodně drsný motorkářský   gang. Kdo čeká   ztřeštěnou komedii, nebude   potěšen. Jako obyčejná   letní komedie film funguje   skvěle. Pobaví a někoho i   inspiruje. Takže vyleštěte   svoje stroje, jízda   začíná.
georginaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Podobných nesložitých   komedií tohoto rázu by mělo   být více, člověk si u nich   opravdu oddychne, zasměje a   pokochá malebnou krajinou a   úžasnými motorkami. No kdo   by nesnil cestovat na harley a   mít vítr v zádech???
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Dobrá pohodová dobře   obsazená komedie o čtyřech   kamarádech, kteří si   vyjedou na motorkách   zkříží cestu opravdovému   motorkářskému gangu a z   dovolené je adrenalinová   honička.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.8.2015
Zahoďte hodinky
Nápad to bol dobrý, štyria   zaneprázdnení muži   stredného veku vypadnú na   týždeň na cesty s   motorkami. Začiatok bol tiež   sľubný, neskôr to upadá do   šedého priemeru, kde sa   striedajú podarené vtípky s   trápnými miestami, a až   koniec skĺzal do trápnosti.   Záverčné titulky ale   pobavili. Neviem, čakal som   viac, všetko sme už vlastne   niekde videli, taká   priemerná oddychovka, ktorá   neurazí, ale ani príliš   nepobaví
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.7.2008
Celkem slušný trip na dvou   kolech pro čtyři chlapy,   které trápí krize   středního věku.Režisér   skoro v každé scéně   bombarduje diváky nějakým   vtipným dialogem či komickou   situací do které se hlavní   hrdinové dostanou.Z   ústřední čtyřky, která   si skvěle nahrává na sebe   nejvíc upoutá pozornost   William H. Macy.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.1.2008
Příjemná nenáročná   zábava s dobrou ústřední   čtyřkou a některými   opravdu povedenými fórky.   Ale stačí to vidět jednou.
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.9.2018
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $168,273,550║Tržby   Celosvetovo $253,625,427▐   Tržby za predaj DVD v USA   $97,845,715 //počet   predaných kusov 5,945,628║   Neviem či za to môže aj   neskutočne zabávajúce sa   publikum v kine ale   nepomôžem si a musím dať   tejto klasickej americkej   komédii plný počet, lebo   takto dobre som sa zabával na   komédii v kine len pár   krát. Herci doslova na   sklonku svojej upadajúcej   kariéry nemohli ani lepšie   urobiť než si zahrať v   tejto uletenej motorkárskej   komédii, takže dá sa   povedať že to je určitý   návrat hercov ako John   Travolta - Tim Allen - Martin   Lawrence - nuž to sú ty   známejší ale kto im   dominuje je práve William H.   Macy ten doslova exceluje a   svojími streštenými   poznámkami, pádmi z motorky   nemá chybu. Prim cameo si tu   strihne aj Peter Fonda.   "Zabaviť film zabaví a   to je hlavné!" /videl v   kine: 90%/
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.3.2021
Na hrane trapasu...
Komédia o vyrovnaní sa s   krízou stredného veku so   skvelým hereckým obsadením   manévruje na tenkej línii   humoru a trapnosti.Našťastie   sa jedná o nepatrné   prešľapy, ktoré neskazia   zážitok, ale miestami to   bolo veľmi tesné.
Film s výhradami   doporučujem.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.10.2013
Divočáci
Příjemná komediální   podívaná, která nabídne   několik vydařených   humorných scén a řadu   bláznivých situací, takže   se v tomhle případě   rozhodně nadá mluvit o   nějaké nudě. Filmu rovněž   přispívá fakt, že se   odehrává co chvilku na   jiném místě a střídá se   jedno dobrodružství za   druhým. Děj a zápletka jsou   celkově nenáročně, tudíž   jako oddychovka jsou   Divočáci určitě výborná   volba.
seagal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.1.2011
Martin Lawrence a John   Travolta. Skvelá komédia, na   ktorej sa pobaví celá rodina   o týchto výborných   motorkároch.
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.3.2008
Příjemně strávený čas s   partičkou chlápků ve   středním věku...kteří   chtějí utéct od svého   nudného a obyčejného   života...Tahle komedie má   zvláštní kouzlo a její   humor...prostě baví.   Sympatické je, že si   Divočáci a nic nehrají a   prostě jim to dobře   šlape...Podobně   nesložitých komedií tohoto   rázu by mělo být víc,   člověk si u nich opravdu   oddychne...zasměje a pokochá   krásnou krajinou a   úžasnými motorkami
Charlie35
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Až na některá hluchá a   křečovitá místa vcelku   pohodová komedie s   příjemnou příchutí   motorkářského road movie.   Pobaví a neuškodí.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.2.2008
Jednoduchá zábavná komedie,   se skvělými herci. Film má   dobrý příběh, je vtipný a   zajímavý až do samotného   závěru.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.1.2015
Čekal jsem nějakou koninu,   ale vyklubala se z toho   opravdu komedie, která mě   dokázala příjemně pobavit   a rozesmát. I když pravda   některé věci tam působí   až příliš jako klišé a   trochu kazí dojem.
davidek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.6.2008
Film o realitě tak trochu   jinak a nutno říct, že   velmi zábavně. Konec se mi   však trochu nelíbil. Podle   mě tak trochu sraženej smysl   filmu.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.8.2018
Víc by se mi to líbilo jako   road movie. Něco bylo moc   přehnané, ale některé   hlášky pobavily a zasmát se   tam dalo. A o to jde ;-)
Sanchez
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.9.2007
Wild Hogs
Poněkud jiná road movie   komedie, ale v pozitivním   slova smyslu. Atmosféru   vytváří čtveřice   známých herců-komiků a   jejich dobrodružství na   cestách. Místy je opravdu na   co koukat, navíc se celý   film nese v komickém duchu.   Slabinou bude nejspíš fakt,   že Divočáci budou jen pro   určitou věkovou skupinu   diváků. Mně osobně se   jejich humor líbil a u   sledování zestárlých   motorkářů jsem se bavil.
luan66
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.6.2008
Film má pár hluchých miest   ale myslím ,že je určený   pre všetky vekové   kategórie, je tam skvelý   humor a dosť dobrých hercov   pokope.
Kmotr95
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.8.2008
Hvezdne obsazena komedie plna   legrace od zacatku az do jeho   konce o ctyrech motorkarich na   ceste po americe, kterou jim   zneprijemnuje motorkarsky gang   jmenem Del Fuegos.
Skvela komedie na kterou   se stoji podivat
mikee
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Až na ten pitomoučký   závěr to byla velmi dobrá   motorkářská oddychovka s   klišoidním příběhem ,   ovšem s příjemným   obsazením stárnoucími   filmovými hvězdami a musím   řict , že John Travolta je   kupodivu stále v dobré   formě. ;-) Fórek s pískem   (zasvěcení ví o čem   mluvím) byl asi nejlepší   :-))
Koimisto
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.1.2009
Koukatelný filmeček, který   nevsází na příběh ale na   kvalitní herecké umění a   na perfektní herce.   Seskupení takových es -   "KOMEDIANTŮ"   jakými jsou JOHN TRAVOLTA   (Pomáda), TIM ALLEN (kutil   Tim), MARTIN LAWRENCE   (Mizerové) a WILLIAM H. MACY   (Magnolia) zaručuje kvalitu,   smích a pěkné koukání.
Bohužel celý příběh   je takový nijaký a pouzí   herci nestačí ... rozhodně   je to ale film hodný   shlédnout ... ENJOY:@)
Didinka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.4.2008
Poněkud mě zaskočilo   obsazení, respektive   kombinace herců, ale musím   říci, že to bylo   jednoznačně ku prospěchu   filmu a velmi působivé.   Dobře jsem se pobavila, je to   komedie, ale ne až tak   ujetá, abych nad ní taky   nepřemýšlela. No a jak jsem   se tak zamyslela, musím ubrat   bodů v hodnocení, cosi mi   tam prostě nesedělo.
martas_v
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2008
Fakt opravdu velmi dobrá   komedie, která si na nic   nehraje, pouze vás hezky   pobavit. Takhle dlouho jsem se   opravdu nenasmál, občas jsou   sice hluchá místa. A byl   jsem docela sklamaný, že už   byl konec.
WFan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.5.2008
Super komedie, kterou si   můžete dát   kdykoliv.Travolta je   maník,že sem se tak moc   smál,až to je   hrůza.Perfektní oddech.
Rumenka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.8.2008
Takový lepší film z améru   o pár chlápcích, kteří   jsou ve středním věku   ačkoli jejich ego jim   odmítá si to přizna a tak   se jednoho dne rozhodnou se   vydat na dvou kolech po   překvapivě améru.   Přičemž naši drazí   chlapečci zažijí několik   dobrodružství. Film   doporučuju jako oddechovku,   která vás má navnadit :)
aribary
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.10.2009
Klasický případ toho,že   ani hvězdné obsazení nic   nezmůže s připitomělým   scénářem.Až na pár gagů   nuda a konec ještě   růžovější než zámek   princezny Barbie.....
což je u motorkářské   komedie velmi úchylné.
korzybski
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.6.2007
jízda s kopce
Samotný začátek je slibný,   scénky ze všedního života   hrdinů mají švih a   rozesmály mě i nechtěné   téměř jackassovské výkony   W.H.Macyho na motorce. Ale   jakmile se vydáme na   „roadshow“, což bohužel   nastane brzo, jde to rychle s   kopce. Tedy … hudba podle   předpokladů sedí, dočkáme   se i tradičních krajinek s   odrazy ve spoustě chromu, ale   příběh tuhle celkovou   pohodu až protivně ruší.   Těch pár dobrých scének a   vtipů má nekonečně   natahovanou pointu. Místo   rázného střihu, při němž   byste měli v tu ránu   pochopit, zasmát se a   soustředit, aby vám nic dál   neuniklo, potácí se   nekonečně a bezradně na   místě až do trapna, Místo   vteřinky jen na   bezprostřední reakci vám   dá moře času na druhý   pocit, totiž jak je to   strašně umělý, i na   třetí, kdy vám je těch   taťků už jenom líto.
A navíc se skoro můžete   spolehnout, že všechno, co   jen trochu připomíná fór   nebo skeč, se dřív nebo   později zopakuje, a to i   několikrát. Smutný je, že   tady to vyznívá spíš ku   prospěchu věci. Nebudu   vykládat o věčných   průvodních moralitách a   pastorálním happyendu,   protože každý asi ví, s   čím si zahrává, když jde   na americkou letní komedii.
ib777
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.9.2007
Podívat se na to dá, hlavně   nehledat nějakou hlubokou   myšlenku, poslouchat hudbu,   sledovat krásnou krajinu,   zasmát se několika   povedeným i nepovedeným   situacím. Odychovka, škoda   že to nedotáhli do konce   mohl to být pěknej film.
bexer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.12.2007
Má za to že sa film celkov   vydaril a odporúčam ho   vidieť všetkým krorý si   chcú pozrieť hviezdne   obsadenie a pre Johna Travoltu   nevšedný žáner (komédia).   Nenásilný a nevtieravý   rpíbeh jednoducho a elegantne   spracovaný. Skvelá komédia,   odporúčam.
Regal
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.5.2010
Oddych!!!
Naprosto skvělá oddychovka.   Škoda závěru, kdy to bylo   ryze v americkém stylu, ale   nezkazlo mi to dojem z celého   filmu. Vřele doporučím   každému známému. Super!
pecak9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.12.2009
U tohodle filmu jsem se docela   pobavil. Nebyl to sice   žádnej zázrak, ale dalo se   na to dívat. S tým dějem   nula naprosto souhlasím
johnatan15
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.11.2007
myslel som si že to bude   lepši film aj preto že tam   hra John Travolta. každopadne   sa dá pozriet no myslim že   stači raz.nedoporučujem pre   tych co maju radi napatie a   akciu.
Cleary18
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.1.2010
Opravdu hodně pohodový   filmek na večer.4 kamarádi   si vyrazí ven a dostávají   se do různých zápletek.
DonKing
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.7.2010
Přeji hezký den
Tenhle film mouhu jen   doporučit, výborní herci,   skvělá podívaná a dobrý   příběh. Ale hlavně je to   opravdu komedie a ne, že se   to jen píše a pak se celej   film nudíte. Divočáci   rozhodně nejsou ztrátou   času a také si myslím, že   by si asi zasloužili lepší   hodnocení.
Harley1903
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.3.2016
Je to super odpočinková   komedie, super obsazení   chtělo by to další díl,   dá se na to koukat pořád   dokola

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih29762minih29762Jedinečný (2001) 
The One n
minih18062minih18062Rozina sebranec (1945) 
n
minih2904minih2904Americký ninja (1985) 
American Ninja n
minih27634minih27634Mission: Impossible II (2000) 
Mission: Impossible II n
minih28530minih28530Přítelkyně z domu smutku (1992) [TV minisérie] 
Přítelkyně z domu smutku n
minih20194minih20194Šílenství (1994) 
In the Mouth of Madness n
minih162486minih162486Kouzelník Žito (2018) [TV film] 
Kouzelník Žito n
minih10929minih10929Křidýlko nebo stehýnko (1976) 
L'Aile ou la cuisse n
minih7981minih7981Grošák (1966) 
The Appaloosa n
minih88782minih88782Česká 30 (2012) [TV pořad] 
Česká 30 n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:10

62 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

13:05 - 13:50

27 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:25 - 13:40

67 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

7 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178212

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10