reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dítě na zakázku

Immediate Family

Další název:
Pohotová rodina; Nejbližší rodina
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
120 minut
„Linda a Michael mají všechno, co chtějí - kromě dítěte...“

Celkové hodnocení filmu Dítě na zakázku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.4.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.12.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.5.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.4.2010
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10065minih10065Kde alibi nestačí (1961) 
n
minih17941minih17941Rodinné trampoty oficiála Tříšky (1949) 
Rodinné trampoty oficiála Tříšky n
minih14793minih14793Odvaha pod palbou (1996) 
Courage Under Fire n
minih53478minih53478Pohádka o splněných přáních (1994) [TV inscenace] 
Pohádka o splněných přáních n
minih107636minih107636Trosečníci (2002/2) [TV film] 
Stranded n
minih19539minih19539Srdce je osamělý lovec (1968) 
The Heart Is a Lonely Hunter n
minih29849minih29849Vzpomínáš na Dolly Bell? (1981) 
Sjećaš li se Dolly Bell? n
minih95868minih95868Můj německý přítel (2012) 
El amigo alemán n
minih41369minih41369Poslední výsadek (2005) 
The Last Drop n
minih61314minih61314Koncert (2009) 
Le concert n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.7 %
4   - curil
4   - satyr
7   - rosta12
4   - POMAJZ
7   - Zdenek13
5   - Raptor150

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

01:25 - 02:30

9 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdelní zločiny: Bez slitování

01:20 - 02:15

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:50 - 01:35

44 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

00:25 - 02:15

69 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.654/0.626