reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dítě

L´enfant

Další název:
The Child
Země:
Rok:
2005
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
12.1.2006
„Vina, trest a odpuštění, na které není nikdy pozdě.“

Celkové hodnocení filmu Dítě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.5.2012
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.6.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.10.2008
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.11.2006
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.5.2012
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
19.10.2008
MUNRO2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2015
Brko68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.6.2009
kattka20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.6.2009
Aslan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.3.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45677minih45677Přísahám a slibuji (1990) [TV minisérie] 
Přísahám a slibuji n
minih27170minih27170Můj obr (1998) 
My Giant n
minih42013minih42013Ally McBealová (1997) [TV seriál] 
Ally McBeal n
minih41235minih41235Wolf Creek (2005) 
Wolf Creek n
minih23620minih23620Září (1987) 
September n
minih67447minih67447Muž z písku (2007) 
El hombre de arena n
minih34306minih34306Muž v ohni (2004) 
Man on Fire n
minih31873minih31873Kdo s koho (2001) 
The Score n
minih24996minih24996Pojistka smrti (1944) 
Double Indemnity n
minih48518minih48518Terč (1985) 
Target n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64 %
6   - mat.ilda
10 - Lynette
6   - rosta12
5   - sluníčko
9   - Extraktor
1   - Kloby
8   - MUNRO2
5   - Brko68
10 - kattka20
4   - Aslan

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

8 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

18:55 - 19:20

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

43 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.329/0.31