reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Dirt

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2008
jitush.b
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.8.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.7.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.5.2015
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2009
asxasx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.10.2010
ib777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.8.2007
mijenek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.8.2009
CHiPoun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17639minih17639Queen Greatest Flix II. (1991) [Video] 
Queen Greatest Flix II. n
minih7575minih7575Fargo (1995) 
Fargo n
minih7686minih7686Flirt se slečnou Stříbrnou (1969) 
Flirt se slečnou Stříbrnou n
minih32648minih32648Mr. Deeds - Náhodný milionář (2002) 
Mr. Deeds n
minih42041minih42041Letiště (2006) [TV seriál] 
n
minih19253minih19253Smrtonosná zbraň 2 (1989) 
Lethal Weapon 2 n
minih13071minih13071Muka obraznosti (1989) 
n
minih44384minih44384Loving Annabelle (2006) 
n
minih45342minih45342Byl jsem vojákem (1970) 
Bylem zolnierzem n
minih46827minih46827Co mi uděláš, jak mně chytíš (1978) 
Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.8 %
6   - ignac1
6   - jitush.b
7   - Faye
10 - Gremmie
8   - Sandruska
9   - asxasx
7   - ib777
9   - mijenek
8   - CHiPoun

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

88 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

88 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

68 minut již uběhlo
92 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

73 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139539
Osobností: 599419
Fotografií: 517159
Plakátů: 250329
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.226/0.204