Jeden svět
ohodnotit

Diamantoví psi

Diamond Dogs

Další název:
Quan zhang
Země:
Rok:
2007
Délka:
94 minut

Komentáře k filmu Diamantoví psi

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 10
SvoKar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.9.2013
Vzhledem k lokaci mám pocit,   že pár nudících se   Mongolů (vím, že film je   kopr. Kan./Čína; a co?)   chtělo "něco"   natočit, a zoufalec Lundgren   to vzal jen za ten chlast.   Takovou amatéřinu jsem   dlouho neviděl. Ale viděl   jsem i horší (i s ním).
curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.6.2017
I při té slabotě pořád   film patří mezi ty lepší   Lundgrenovi počiny. Děj   někam směřuje, hledání   vzácného artefaktu, cesta   neznámou krajinou podle   staré mapy, neustálé   přepady mafiánů z Ruska   nebo Číny, pořád se něco   děje. I tato naivita je   lepší, než poslední filmy   někde z Budapešti nebo více   Bucurešti, které se   odehrávají nějaké   rozpadlé montážní hale a   řeže se to hlava nehlava.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.7.2017
Ještě že se Xander občas   popral, jinak bych se ukousal   nudou. I když ke konci už to   spád má. Obyčejné béčko   nezasluhující zvláštní   pozornosti.
martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.3.2021
Snímek 'Lovci poladů' (2004)   zaznamenal přijatelný   úspěch, čímž si   vysloužil volné   pokračování a vzniku   dalších obdobných počinů,   hlavně na nízkorozpočtovém   poli, mezi které patří i   tento snímek Dolpha   Lundgrena, který se opět   postavil jak před kameru, tak   i za ní. Dobrodružný žánr   o hledání pokladů byl   doménou především v   osmdesátých letech a tam   ohledně současného   diváckého ne zrovna   vehementnímu nezájmu, kromě   výše zmíněného snímku,   zůstal. Dolph nepřekvapujíc   hraje bývalého vojáka,   tentokrát dlužící v   Mongolsku peníze a aby si je   vydělal, je mu nabídnuta   odměna za nalezení   určitého buddhistického   artefaktu. A tak jde a   samozřejmě je mu v patách   nějaká parta chtíc totéž.   Více než akčně   dobrodružná etuda celý   koncept spíše cílí na   dramatičnost, kde to každou   chvilkou někde o něco   zaškobrtne. To něco jsou   scenáristické podivnosti ve   snaze zaujmout, ale jakoby se   to vymklo kontrole. Celkově k   tomu špatná kamera, podivné   dialogy, poměrně nevýrazné   akční scény. Nakonec, je to   přeci jen nízkorozpočtový   počin, takže nic   světoborného se z toho už   dopředu očekávat ani omylem   nedá. Jako z nouze ctnost   může posloužit, ale pokud   je to možné, je lepší   sáhnout po nějaké   osmdesátkové klasice,   kterých je na výběr více   než dost. Jak stejně   špatných, tak i těch daleko   lepších.
georginaa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.5.2008
Tak dějový propadák   Lungrena jsem už dlouho   neviděla, sice tělo je jako   vždy vypracované ale ve   výrazu tváře je strhaný.   Jako by se chtěl opět dostat   na vrcholnou dráhu, ale   bohužel mu to člověk   neuvěří. Hrál jak stroj,   předem našprtané scény,   které jsou nepřesvědčivé.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.7.2009
deset dám za docela   slušné obsazení film   sice není tak špatný   záchrana je v hlavním   hrdinovy jinak to ujde
mildaaxe
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.8.2012
Měl jsem chuť na nějakou   nenáročnou oddechovku a   tohle vypadalo celkem   přijatelně. Ono když máte   pár stovek přebytečných   milionů na výpravu, efekty,   prvotřídní herce, skvělej   scénář a schopnýho   režiséra, tak může   vzniknout dobrodružnej   snímek ve stylu Indiana   Jonese, který se mu kvalitou   téměř rovná…Ale ne vždy   jsou podmínky ideální,   může být i trochu hůře   – máte pár set tisíc,   stárnoucího akčního   hrdinu, který zářil   naposled před nějakými   patnácti lety, scénář,   který napsal někdo během   pauzy na kafe, režiséra,   jenž podle mých informací   devět let nic   nenatočil…pak vznikne asi   dílo poněkud nižších   kvalit. Vzhledem k tomu, že   na obalu se skví jméno (i   xycht) Dolpha Lundgrena je   velmi předvídatelné, do   které kategorie Diamantoví   psi patří. Kupodivu to však   neplatí bez několika   drobných „ale“. Příběh   je samozřejmě něco, co si   nezaslouží asi jedinou   pozitivní zmínku. Variaci na   hledání pokladu asi každý   viděl už stokrát a tady je   příběhová linka stejně   jenom chatrnou berličkou   proto, aby si mohl Dolph   připsat pár fragů na mnoho   různých způsobů. Když už   jsem ho zmínil – on je   jedno z nejpříjemnějších   překvapení v tomto filmu,   pokud je to tedy opravdu jeho   téměř padesátileté tělo,   tak klobouk dolů. Navíc jeho   postava, ač jinak ničím   nevybočující z klasického   archetypu zapomenutého   stárnoucího hrdiny mi byla   sympatická svým netajeným   sklonem k alkoholu a lehkým   holkám (dlužno podotknout,   že po přijetí kontraktu už   na to chudák neměl čas),   být alkoholik a držet si   fyzičku sice nejde asi moc   dohromady, ale co…Druhým a   vlastně i závěrečným   kladem je vysoká úmrtnost   těch kladných charakterů (u   záporných je to tak nějak   samozřejmost:-). A to je   vše. Záporů je podstatně   více, takže jenom heslovitě   – špatný střih, nudné   prostředí, primitivní   získání artefaktu, scéna   okolo „máš tři náboje“   (ne její výsledek!), vztahy   mezi postavami (Dolph x   ženy), chybějící hudba   (pokud tam byla, omlouvám se,   nevšiml jsem si), nulové   efekty. A potom je zde ještě   pár příjemných   maličkostí – hezký   asijský holky, Dolph u ohně   se čtyřkou vetřelců,   přiměřeně zábavná akce,   závěrečný rychlosouboj,   výsledek akce „máš tři   náboje“ a hlavně fakt, že   i přes celkovou mdlost   celého filmu jsem si u něj   docela odpočinul a ani jsem   se moc nenudil/nenadával.
Sanchez
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.12.2008
Na tento film mě nalákalo   jméno hlavního herce - D.   Lundgren. Zda-li pak ze sebe   dokáže tento stárnoucí   chlapík vytáhnout působivou   akci, jako tomu bylo v   dřívějších letech.   Bohužel, dočkal jsem se   pouze zklamání .. celé   tohle přehrávané divadlo   postrádá jakoukoli jiskru,   zápal akčních   scén,zajímavý děj ..   zkrátka něco, co by   člověka bavilo. Je to jen   velmi chudá a odrbaná   akční podívaná, která   nezaujme vlastné ničím.
brnvl2105
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.10.2009
Nic moc
Lundgren asi stárne,že vzal   tuto roli. Všude kde   hrál,byla akce a   napětí,tady byla jen akce a   to nic moc.Moje nadšení   opadlo po pár minutách   filmu.i když sem se dodíval   do konce.V tomto filmu platí   pravidlo,že přežije jen   jeden.Nebýt hlavního   hrdiny,dám za 3b.
kcobain
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.1.2009
Těch 5b dávám jen za   hlavního hrdinu, no když sem   ten film viděl v trafice a   rok 2007 k tomu hned sem si   myslel, paráda starej   veterán akčních filmů   opět na scéně, ale už   začátek mě překvapil jak   herci stárnou...ty akční   scény se mě zdály takové   šíleně pomalé, a že jich   tam bylo poskrovnu.Většinu   filmu sem se opravdu nudil, a   můžu říct že sem se i   zasmál ale takové   stupiditě, že moje pocity   sou smíšený...Už to holt   není co bývalo a asi nebude.   A navíc podle mě by se   Dolphovi hodila spíš role   soukromého očka...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih133125minih133125Nuda per Satana (1974) 
Nuda per Satana n
minih131094minih131094Kluci z hor (2018) 
Kluci z hor n
minih21589minih21589Učitel tance (1994) 
n
minih7113minih7113Dvaasedmdesátka (1948) 
Dvaasedmdesátka n
minih24597minih24597Půl domu bez ženicha (1980) 
Půl domu bez ženicha n
minih164200minih164200Sebelum Iblis Menjemput (2018) 
Sebelum Iblis Menjemput n
minih34927minih34927Rukojmí (2005) 
Hostage n
minih24477minih24477Drevená dedina (1955) 
n
minih15138minih15138Osud jménem Kamila (1974) 
Osud jménem Kamila n
minih22107minih22107Varovný signál (1985) 
Warning Sign n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190379
Osobností: 697528
Fotografií: 763185
Plakátů: 375847
Obsahů a biografií: 178001

Poslední komentáře

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Expend4bles: Postrad4telní (2023...

Návrat v dobrej forme...

Expend4bles: Postrad4telní
V nejakom článku som čítal   vyjadrenie Dolpha Lundgrena o   sklamaní zo štvrtého   pokračovania   Expendables.Určite mal na   mysli finančnú více >

Autor: pigal | Hodnocení: 8 / 10