Duben
ohodnotit

Diamantoví psi

Diamond Dogs

Další název:
Quan zhang
Země:
Rok:
2007
Délka:
94 minut

Obsah filmu Diamantoví psi

 
Bývalý americký voják Xander Ronson žije v Mongolsku. Živí se bitkami. Má velké dluhy, a tak se nechá najmout panem Chambersonem jako ochranka při hledání buddhistického artefaktu. O cenný diamantový předmět mají zájem i ruští mafiáni, kteří si chtějí Ronsona také najmout. Když je odmítne, rozhodnou se ho sledovat a pomstít se. Chamberson s nevlastní dcerou Anikou, archeologem, třemi muži a Ronsonem putují do hor. Ruští muži je pronásledují. Podle Chambersonovy vzácné mapy výprava dorazí na místo, kde je skvost ukrytý. Získají ho celkem snadno. Při útěku s pokladem však jeden muž zemře a Ronson zůstane uvězněn v jeskyni. Ostatní běží k...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Shimon DotanShimon Dotan.....(jako Samuel Dolhasca) [57]   
Dolph LundgrenDolph Lundgren.....(neuveden) [49]   
hraje:
Dolph LundgrenDolph Lundgren.....Xander Ronson [49]   
Yu NanYu Nan.....Anika [28]   
Xue ZurenXue Zuren.....Ang Shaw   
William ShriverWilliam Shriver.....Chambers   
Rajčo VasilevRajčo Vasilev.....Žukov [31]   
NuoMing HuariNuoMing Huari.....Sonia   
Hu ShaHu Sha.....srávce domu   
Gregory MacIsaacGregory MacIsaac.....zlověstný muž   
Zhang ChunnianZhang Chunnian.....Eye Patch   
 Huriga Huriga.....Mongolec   
Wang HepingWang Heping.....starý mnich   
Wang XinminWang Xinmin.....hlavní soudce   
Wang LushaWang Lusha.....mladý soudce   
Wang JunWang Jun.....soudkyně   
Gabriel Alejandro CarrilloGabriel Alejandro Carrillo.....Steve   
 Siqinggawa Siqinggawa.....Mongolka   
scénář:
Léopold St-PierreLéopold St-Pierre  
Frank ValdezFrank Valdez  
hudba:
Larry CohenLarry Cohen  
kamera:
Xiaobing RaoXiaobing Rao  
střih:
Gaétan HuotGaétan Huot  
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazykové verze:
anglická, mandarínská
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Diamantoví psi >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.3.2021
Snímek 'Lovci poladů' (2004) zaznamenal   přijatelný úspěch, čímž si vysloužil   volné pokračování a vzniku dalších   obdobných počinů, hlavně na   nízkorozpočtovém poli, mezi které patří i   tento snímek Dolpha Lundgrena, který se opět   postavil jak před kameru, tak i za ní.   Dobrodružný žánr o hledání pokladů byl   doménou především v osmdesátých letech a tam   ohledně současného diváckého ne zrovna   vehementnímu nezájmu, kromě výše zmíněného   snímku, zůstal. Dolph nepřekvapujíc hraje   bývalého vojáka, tentokrát dlužící v   Mongolsku peníze a aby si je vydělal, je mu   nabídnuta odměna za nalezení určitého   buddhistického artefaktu. A tak jde a   samozřejmě je mu v patách nějaká parta chtíc   totéž. Více než akčně dobrodružná etuda   celý koncept spíše cílí na dramatičnost, kde   to každou chvilkou někde o něco zaškobrtne. To   něco jsou scenáristické podivnosti ve snaze   zaujmout, ale jakoby se to vymklo kontrole.   Celkově k tomu špatná kamera, podivné dialogy,   poměrně nevýrazné akční scény. Nakonec, je   to přeci jen nízkorozpočtový počin, takže   nic světoborného se z toho už dopředu   očekávat ani omylem nedá. Jako z nouze ctnost   může posloužit, ale pokud je to možné, je   lepší sáhnout po nějaké osmdesátkové   klasice, kterých je na výběr více než dost.   Jak stejně špatných, tak i těch daleko   lepších.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.7.2017
Ještě že se Xander občas popral, jinak bych se   ukousal nudou. I když ke konci už to spád má.   Obyčejné béčko nezasluhující zvláštní   pozornosti.
curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.6.2017
I při té slabotě pořád film patří mezi ty   lepší Lundgrenovi počiny. Děj někam   směřuje, hledání vzácného artefaktu, cesta   neznámou krajinou podle staré mapy, neustálé   přepady mafiánů z Ruska nebo Číny, pořád se   něco děje. I tato naivita je lepší, než   poslední filmy někde z Budapešti nebo více   Bucurešti, které se odehrávají nějaké   rozpadlé montážní hale a řeže se to hlava   nehlava.
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.9.2013
Vzhledem k lokaci mám pocit, že pár nudících   se Mongolů (vím, že film je kopr. Kan./Čína;   a co?) chtělo "něco" natočit, a   zoufalec Lundgren to vzal jen za ten chlast.   Takovou amatéřinu jsem dlouho neviděl. Ale   viděl jsem i horší (i s ním).
mildaaxe
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.8.2012
Měl jsem chuť na nějakou nenáročnou   oddechovku a tohle vypadalo celkem přijatelně.   Ono když máte pár stovek přebytečných   milionů na výpravu, efekty, prvotřídní herce,   skvělej scénář a schopnýho režiséra, tak   může vzniknout dobrodružnej snímek ve stylu   Indiana Jonese, který se mu kvalitou téměř   rovná…Ale ne vždy jsou podmínky ideální,   může být i trochu hůře – máte pár set   tisíc, stárnoucího akčního hrdinu, který   zářil naposled před nějakými patnácti lety,   scénář, který napsal někdo během pauzy na   kafe, režiséra, jenž podle mých informací   devět let nic nenatočil…pak vznikne asi dílo   poněkud nižších kvalit. Vzhledem k tomu, že   na obalu se skví jméno (i xycht) Dolpha   Lundgrena je velmi předvídatelné, do které   kategorie Diamantoví psi patří. Kupodivu to   však neplatí bez několika drobných „ale“.   Příběh je samozřejmě něco, co si   nezaslouží asi jedinou pozitivní zmínku.   Variaci na hledání pokladu asi každý viděl   už stokrát a tady je příběhová linka stejně   jenom chatrnou berličkou proto, aby si mohl Dolph   připsat pár fragů na mnoho různých způsobů.   Když už jsem ho zmínil – on je jedno z   nejpříjemnějších překvapení v tomto filmu,   pokud je to tedy opravdu jeho téměř   padesátileté tělo, tak klobouk dolů. Navíc   jeho postava, ač jinak ničím nevybočující z   klasického archetypu zapomenutého stárnoucího   hrdiny mi byla sympatická svým netajeným   sklonem k alkoholu a lehkým holkám (dlužno   podotknout, že po přijetí kontraktu už na to   chudák neměl čas), být alkoholik a držet si   fyzičku sice nejde asi moc dohromady, ale   co…Druhým a vlastně i závěrečným kladem je   vysoká úmrtnost těch kladných charakterů (u   záporných je to tak nějak samozřejmost:-). A   to je vše. Záporů je podstatně více, takže   jenom heslovitě – špatný střih, nudné   prostředí, primitivní získání artefaktu,   scéna okolo „máš tři náboje“ (ne její   výsledek!), vztahy mezi postavami (Dolph x   ženy), chybějící hudba (pokud tam byla,   omlouvám se, nevšiml jsem si), nulové efekty. A   potom je zde ještě pár příjemných   maličkostí – hezký asijský holky, Dolph u   ohně se čtyřkou vetřelců, přiměřeně   zábavná akce, závěrečný rychlosouboj,   výsledek akce „máš tři náboje“ a hlavně   fakt, že i přes celkovou mdlost celého filmu   jsem si u něj docela odpočinul a ani jsem se   moc nenudil/nenadával.
brnvl2105
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.10.2009
Nic moc
Lundgren asi stárne,že vzal tuto roli. Všude   kde hrál,byla akce a napětí,tady byla jen akce   a to nic moc.Moje nadšení opadlo po pár   minutách filmu.i když sem se dodíval do konce.V   tomto filmu platí pravidlo,že přežije jen   jeden.Nebýt hlavního hrdiny,dám za 3b.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.7.2009
deset dám za docela slušné obsazení film   sice není tak špatný záchrana je v hlavním   hrdinovy jinak to ujde
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.1.2009
Těch 5b dávám jen za hlavního hrdinu, no když   sem ten film viděl v trafice a rok 2007 k tomu   hned sem si myslel, paráda starej veterán   akčních filmů opět na scéně, ale už   začátek mě překvapil jak herci stárnou...ty   akční scény se mě zdály takové šíleně   pomalé, a že jich tam bylo poskrovnu.Většinu   filmu sem se opravdu nudil, a můžu říct že   sem se i zasmál ale takové stupiditě, že moje   pocity sou smíšený...Už to holt není co   bývalo a asi nebude. A navíc podle mě by se   Dolphovi hodila spíš role soukromého očka...
Sanchez
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.12.2008
Na tento film mě nalákalo jméno hlavního herce   - D. Lundgren. Zda-li pak ze sebe dokáže tento   stárnoucí chlapík vytáhnout působivou akci,   jako tomu bylo v dřívějších letech. Bohužel,   dočkal jsem se pouze zklamání .. celé tohle   přehrávané divadlo postrádá jakoukoli jiskru,   zápal akčních scén,zajímavý děj .. zkrátka   něco, co by člověka bavilo. Je to jen velmi   chudá a odrbaná akční podívaná, která   nezaujme vlastné ničím.
georginaa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.5.2008
Tak dějový propadák Lungrena jsem už dlouho   neviděla, sice tělo je jako vždy vypracované   ale ve výrazu tváře je strhaný. Jako by se   chtěl opět dostat na vrcholnou dráhu, ale   bohužel mu to člověk neuvěří. Hrál jak   stroj, předem našprtané scény, které jsou   nepřesvědčivé.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih67839minih67839Julie (2008) 
Julia n
minih16138minih16138Pohlaď kočce uši (1985) 
n
minih116668minih116668Tři bratři (2014) [2k digital] 
Tři bratři n
minih85738minih85738Huckleberry Finn (1974) 
Huckleberry Finn n
minih56756minih56756Finální hra (2009) 
Endgame n
minih36362minih36362Co ta holka chce (2003) 
What A Girl Wants n
minih104549minih104549Le château hanté (1897) 
Le château hanté n
minih148771minih148771Tchán (2015) [TV film] 
Mein Schwiegervater, der Stinkstiefel n
minih43869minih43869Dostihová horečka (1976) 
Febbre da cavallo n
minih41728minih41728M.A.S.H. (1972) [TV seriál] 
M*A*S*H n


Hodnocení:n12345678910
Diamantoví psi (2007)Diamantoví psi (2007)Diamantoví psi (2007)Diamantoví psi (2007)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190607
Osobností: 697956
Fotografií: 764426
Plakátů: 376860
Obsahů a biografií: 178364

Poslední komentáře

Otázka (1977)

Otázka
Film nebyl v české   distribuci a byl uveden jen   jednou v ČT v roce 1983. Již   kniha Henriho Allega vyvolala   ve Francii skandál v roce   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Koláčky (1999) [TV epizoda]

Koláčky
Formanovi chystají domácí   bazar, nemají moc peněz a   Hyde je pověřen upéct   koláčky, Jedny jsou pro   slušné a druhé pro ty   divočejší ale více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Stavisky (1974)

Stavisky
Přes kritické komentáře   ostatních, za sebe považuji   tenhle film za prvotřídní   práci a výborné   zpracování známých   historických více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Brooklyn 99 (2013) [TV seriál]

Brooklyn 99
Pro mě výborný seriál.   Vtipný, akční, s osobitými   postavičkami. Jen mě mrzí,   že sedmá série, asi nebude   mít dabing, protože ten byl   také velmi dobrý...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 9 / 10

Hodný, zlý a mrtvý (2015)

Hodný, zlý a mrtvý
Sice docela obstojné   obsazení ale to je tak   vše,akce mizérie a už od   začátku bylo vidět v   hereckých výkonech Lundgrena   a Treja že to nebude žádná   hitparáda další zbytečný   film.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10