reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Devět dní jednoho roku

Děvjať dněj odnogo goda

Další název:
Девять дней одного года; 9 dní jedného roku; 9 dney odnogo goda; Nine Days in One Year
Žánr:
Země:
Rok:
1962
Délka:
109 minut

Celkové hodnocení filmu Devět dní jednoho roku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.6.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.3.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2012
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.7.2009
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10361minih10361Kočičí lidé (1942) 
Cat People n
minih35283minih35283Svatyně (1989) 
La Chiesa n
minih42490minih42490Znamení ve zdi (2002) 
Maléfique n
minih9878minih9878Kam zmizela hlídka 54 ? (1994) 
Car 54 Where Are You ? n
minih7165minih7165Naši manželé (1966) 
I nostri mariti n
minih38061minih38061Ukradni, co můžeš (2001) 
Buffalo Soldier n
minih31760minih31760Prokletí žlutozeleného škorpiona (2001) 
The Curse of the Jade Scorpion n
minih6818minih6818Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu (1963) 
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb n
minih72415minih72415Svědectví (1997) [TV film] 
Svědectví n
minih71014minih71014Ďáblova bažina (2008) 
Swamp Devil n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 %
7   - Erkul
4   - curil
4   - jarda53
7   - melakara
6   - rosta12
8   - dederon
6   - tvo
5   - Alfonc
4   - pet007

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

19 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - V nebi, pod zemí

17:15 - 18:15

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

17:30 - 17:45

4 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128908

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.499/0.474