Duben
ohodnotit

Deuce Bigalow: Dobrej striptér

Deuce Bigalow: Male Gigolo

Další název:
Deuce Bigalow: Dobrý striptér (SK)
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
27.4.2000
„Účtuje si deset dolarů, ale dá se s ním smlouvat. Komedie, které není nic svaté.“

Komentáře k filmu Deuce Bigalow: Dobrej striptér

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 32
100000052556420
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.10.2019
Dobra komedie o jednom   chlapkovi.Ten se pozdeji zivi   jako stripter.Setka se totiz s   jednim gigolem.Jeho zivot se   zahy meni.Ma dost penez a   kontakt na ruzne   slecny.Rozbije onomu gigolovi   akvarko.Deuce si uvedomi,ze   zivot je o lasce a ne o   penezich.Davam 60 procent.
sokeres777
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Rybko, Rybko, Rybičko...
Další klasická komedie s   Robem Schneiderem. Skvělý   humor, když jsem film viděl   poprvé, tak jsem se opravdu   hodně nasmál. Rozhodně bych   doporučoval snímek   shlédnout aspoň jednou.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.3.2019
Ačkoli to není žádný   filmařský klenot, tak jsme   se u Striptéra výborně   bavili a rádi se koukneme   znova. "Žirafo!",   " Mastodonte!" :-)
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.12.2016
Zatraceně dobrej striptér!
Já si pamatuju jak tenrát   tenhle snímek dostal v   Cinemě 20% a recenzent se   ještě divil, že v USA to   byl celkem hit. Já to docela   chápu, možná pro někoho   trapná nebo buranská   komedie, ale já se zasmál a   docela dost. Není to žádnej   filmovej klenot za 9 nebo 10   hvězdiček, ale i na podruhé   jsem se zabavil a to u komedie   je docela důležitý ne?:-)
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2016
Deuce Bigalow: Dobrej striptér
Povedená komedie se spoustou   situací, kterým se nešlo   nezasmát. Vždyť i ten   výběr klientek Deuce neměl   chybu. Ať už je to   korpulentní dáma s obrovskou   chutí na sladké, obryně,   či dívka s Tourettovým   syndromem, tak parádně   pobaví, a to říkám, aniž   bych byl nějak zvlášť   škodolibý. Celý příběh   je popravdě hodně   jednoduchý, ale což o to,   když humor funguje skvěle.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.1.2015
Hodně povedená   komedie,R.Schneider v roli   gigola který si ze začátku   vydělává jako čistič   akvárií do té doby než se   seznámí s profesionálním   gigolem u kterého čistí   venkovní jezírko.Po čase mu   gigolo zavolá že se něco   děje s jeho rybou v akváriu   a on musí vycestovat   požádá ho ať mu pohlídá   byt jenže nešika Deuce mu   byt zdemoluje a nemá na   opravu tak si začne   vydělávat jako gigolo ale k   jeho smůle ho pronásleduje   dotěrný policajt a navíc   jeho společnice které si ho   objednají jsou nečím   bizardní a   zvláštní.R.Schneider   předvedl ve filmu spoustu   vtipných scén a skečů a   že patří mezi skvělé   komiky
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.2.2012
Rob Schneider v jedne z   nejlepsich roli..... Nejsem   prostitut!! jen muzskej slapka   :-) .............
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.11.2010
Deuce Bigalow je chudý   čistič akvárií. Při své   práci se seznámí s bohatým   Antoinem, jenž mu nabídne   hlídání jeho bejváku,   zatímco si jede užívat na   tři týdny do Švýcarska.   Konsternovanému Deucemu se   svěří, že peníze   vydělává prací gigola.   Bigalow je od přírody   pořádný lempl a tak netrvá   dlouho a Antoinův obývák je   v dezolátním stavu. Jak teď   rychle vydělat peníze? A jo   – čím se to vlastně   živil ten Antoine? Když jemu   to tak vynáší, proč by to   nemohl Deuce zvládnout taky   že?
Tuhle komedii jsem   viděl už několikrát a   stále musím konstatovat že   se mi líbí. Rob Schneider je   zde opět typický buran se   všemi svými obvyklými rysy,   což zde ke slušné zábavě   docela stačí a já doufám   že „Zvíře“ byl jenom   takovej omyl. Celej filmek   velmi pohodově odsýpá už   od začátku jsem se dobře   bavil – úvodní scénka v   akvárku, „vzal bych si pár   šneků“, „rybko, rybko,   rybko“, demolice obýváku   přes nesmělé začátky v   novém zaměstnání až po   nejlepšího (a zamilovaného)   chlapa – štětku v T.Jově   stáji. Od Schneidera se   prostě nedá čekat žádný   intelektuální humor, ale   tohle vidláctví mu zkrátka   sedí. Asi nejlepší scénka   je ta s nohou, ale skvělá je   i slepá Bergita, prohlídka   Antoina na letišti nebo   Deuceho striptýz. No a i   úplný závěr se povedl –   hlavně ona větička o   Floise:-) A potěšila i   Jacqueline Obrador, sem   pořád nemohl přijít na to,   kde jen jsem tu holku   viděl…Fajn je i soundtrack   a parodie na Matrix.
MaKy92z
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2010
Skvelá komédia a fakt   bláznivá komédia o   čističovi akvárií, z   ktorého sa stane dokonalý   striptér. Rob Schnneider   svoju rolu zvládol skutočné   vynikajúco. Sledovanie tohto   úžasného filmu je celkom   perfektá a príjemná   zábava.
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Deuce Bigalow: Dobrej striptér
Další film se sbírky Roba   Schneidera, kterého řadím   mezi komiky. Jeho nesmyslné   výstupy baví a asi vždy   bavit budou. I přesto, že   máte potřebu si trhat vlasy.   Nikdy nezapomenu na Odeda   Fehra a jeho rybko, rybko.   Komedie u které se rozhodně   pobavíte.
richi23
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.8.2009
Deuce Bigelow je moc dobrá a   srandovní komedie Rob   schneidr zahrál moc debře   moc mě ten film baví.....
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2009
Dost dobry napad natocit neco   takoveho.Dobre jsme se u toho   zasmali a myslim,za jsme   nebyli sami.Doporucuju
tomba2812
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.7.2009
docela dobrá komedie,člověk   se směje od začátku až do   konce.teda alespon já
takove grimasy mě   vždycky pobaví opravdu   super!!!!!
sylwikk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.3.2009
U týhle komedie sem se fakt   zasmála :) Snad úplně   nejvíc se mě líbila   scénka, kdy Deuce urval tý   ženský protézu a prej:   "Já sem ti utrh nohu...   Promiň!" No mazec :)))
Sygi5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.6.2008
Já jsem gigolo.Gigo..co?ženy   mi platí za svou   rozkoš.....
Super   komedie s Robem Schneiderem,u   které se smějete od   začátku do konce
Vig
Hodnocení:
Přidáno: 2.5.2008
Omluvte mne, jdu se   vylulat,......výborná   komedie u který se smějete   od začátku do konce.

Doporučuju!!!
simca.talpi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.3.2008
Bláznivá komedie o smolaři   Deucovi. Dojemný gigolo   ("Rybko, rybko,   rybičko.", pošahanej   pasák ("Chlap   šlapka."), který jí   vždy a všude a v jakémkoliv   stavu a samozřejmě   šokující zákaznice.   Rozmixovaná ryba na koci je   nejlepší ("Dá si   někdo pina coladu?").   Zasmějete se dost.
leva2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.1.2008
Od Deuce jsem čekal další   směs fekálního humoru pro   náctileté. Ale byl jsem   překvapen. Se všemi   filmovými klišé mě tento   film bavil. Rob Schneider   předvádí další ze svých   bláznivých výkonů, které   mě donutily stále klikat na   pauzu, abych se mohl uklidnit   a vydýchat. Vykreslení jeho   charakteru je nadprůměrně   krásné. Arija Barekis   předvádí skvělý výkon   jako jedna z Deuceových   klientek. Eddie Griffin se mi   zde také líbil. Film kritici   zametli pod koberec, ale   stejně jsem se bavil více,   než jsem očekával. Skvělý   způsob jak zahnat nudu.   Opravdu to není tak špatné.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Musim uznat, že mě se tahle   komedie fakt líbila. Vcelku   originální film s pár   opravdu vtipnými situacemi   (hlavně klientky hlavního   hrdiny stojí za to).
Ivett
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.10.2007
Tenhle film mě teda zrovna   neokouzlil. Musím uznat, že   některé momenty jsou opravdu   vtipné, ale není jich dost.
Renie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.9.2007
Film je skvělej, Deuce taky,   moc jsem se nasmála a ty jeho   klientky, jedna lepší než   druhá :-). Ten můžu vidělt   opakovaně a nikdy mě   neomrzí. :-)
kedar6
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.5.2007
Čistič bazénů využije   příležitosti vyřešit svou   finanční situaci a začne   zaskakovat za gigola. Ačkoliv   sám není žádný krasavec,   dokáže uspokojit i ty   nejnáročnější   klientky...i když sexem to   není. Sposta vtipných   situací a spousta humoru vás   dostanou!
kaylin
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Tenhle film je pořádná   ptákovina, Schneider je   vulgární a hraje, no prostě   jako vždycky, ale přesto   tahle komedie stojí za to, a   já osobně se na ní rád   dívám opakovaně. Je   ztřeštěná a mě se tohle   prostě líbí. Člověk u   toho nemusí přemýšlet a   stejně se pobaví. Co víc si   mže přát, když chce jen   ležet a dívat a na nic   závažného nemyslet?
AlCapone
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Fajn komedie s Rob   Schneiderem,myč akvárek a   znalec rybiček se stává   gigolem :) Sranda zaručena...
Sanchez
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2007
Na tuhle komedii bych se   dokázal dívat opakovaně,   obsahuje téměř vše, co by   u tohohle stylu mělo být -   bláznivý a především   vtipný hlavní herec,   šílený a neokoukaný   příběh... Celkově   střeštěná podívaná,   která má ale své kouzlo.   Nakonec to hlavní, dokáže   pořádně rozesmát.
aegis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.9.2006
Vynikající Schneider +   vynikající humor - výborná   zábava.Určitě se   zasmějete.
artcrime
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.2.2005
snajdr je tady excelentni a   vubec to je pocertech dobra   komedie
Ziidgaa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.11.2004
U Striptéra si každý   odpočine a docela se i   zasměje. Když není   odpoledne co dělat, klidně   se na něj podívejte.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.8.2004
Ne moc dobře natočená   komedie, která asi nesedne   každému.
Tom_Hardy
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.11.2003
Trailer
Když se podíváte na trailer   z filmu, místo na film   samotný, má to jednu   nespornou výhodu. Uvidíte   všechny vtipné momenty z   něj, ale ve dvouminutové   montáži. V celkové   stopáži vyznívají nudně a   celý film je trapnou ukázkou   toho, co dnes lidé považují   za komedii...
Vídžej
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.10.2003
MILE MĚ PŘEKVAPIL.
Slyšel jsem na tenhle film   jen samou chválu ale hlavně   od lidí, o kterých si   nemyslím, že by měli vůbec   nějaký vlastní názor. Tak   jsem dal cd do mechaniky a   ejhle. Za celý film jsem se   opravdu nedostal k ničemu   jinému než ke smíchu.   Kromě romantických scén   samozřejmě. Výborná je   třeba chvilka kdy slepá   kamarádka rozmašíruje   perutýna na koktejl. Nic   proti rybám (mám doma   akvárko), ale to je fakt   vrchol. Čekal jste tuhle   situaci snad někdo? Jestli jo   tak buď kecáte a nebo jste   divní:)Ale máte talent:)
bouncer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.9.2003
Deuce Bigalow
Rob Schneider v roli na kterou   se oprvadu hodí...ušmudlaný   smolař v roli striptéra a   gigola - někdy vtipné,   někdy trapné

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih4200minih4200Blade Runner (1982) 
Blade Runner n
minih58188minih58188Resident Evil: Afterlife (2010) 
Resident Evil: Afterlife n
minih150862minih150862Uteč (2017) [2k digital] 
Get Out n
minih131006minih131006Doba ledová: Mamutí drcnutí (2016) 
Ice Age: Collision Course n
minih21199minih21199Total Recall (1990) 
Total Recall n
minih86176minih86176Iron Man 3 (2013) 
Iron Man 3 n
minih32741minih32741Chyť mě, když to dokážeš (2002) 
Catch Me If You Can n
minih39746minih39746Univerzální uklízečka (2005) 
Keeping Mum n
minih27786minih27786Sběratel kostí (1999) 
The Bone Collector n
minih141087minih141087Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (2017) 
Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Hobby naší doby (2010) [TV poř...

04:45 - 05:15

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Náš venkov (2000) [TV cyklus]

04:35 - 05:00

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

7 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:20 - 04:55

32 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376379
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10