Duben
ohodnotit

Děsnej doják

Date Movie

Další název:
Strašná haluz (SK)
Rok:
2006
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
28.4.2006
„Je to o lásce, romantice a podobných hovadinách.“

Komentáře k filmu Děsnej doják

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 28
red.mann
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.4.2020
Jak tenhle odpad, který   neměl nikdy spatřit světlo   světa může mít hodnocení   55%. Bože, opravdu jeden z   nejhorších filmů, které   jsem kdy viděl. Děs , běs a   hrůza. Chápu ty různé   parodie, ale za tohle měla   dvojce Jason Friedberg a Aaron   Seltzer dostat doživotní   zákaz se jen přiblížit k   filmové kameře.
Máša13
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.3.2013
Děsnej doják
je děsná blbina...Pokusu   vtipně zparodovat všechny   známé filmy nepomohla ani   účast známých tváří a   výsledek je více než   žalostný...Občas se   člověk ušklíbl(o smíchu   nemůže být řeč),ale jinak   jen nechápavě kroutil   hlavou.K úplnému   "štěstí" mi   autoři dodali klasické   fekální scény (tentokráte   dokonce s kocourem):-(((
ergotoxin
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.5.2012
Na film jsem se dodíval do   konce a párkrát se i pěkně   zasmál :) Celkově se   samozřejmě jedná o   strašný a nechutný brak,   ale to snad musí být   každému jasné... Zkrátka   takový ten typický film na   teenagerovskou párty.
mikee007
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.5.2012
zábavné ?!
Film má několik velmi   zábavných momentů.
Třeba ten,když   zjistíte,že už končí.
Nebo že vás žádná   síla na světě nedonutí se   na něj dívat znovu.
Nechat napsat scénář   komedie by měli někoho,kdo   má alespoň špetku smyslu   pro humor...
mildaaxe
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.12.2011
Jak správně řekl ten   tragéd už v úvodní scéně   - "Bože". Tohle   snad nemohl nikdo myslet   vážně. To, že mi parodie   nesedí, jsem zjistil už   před časem, ale že může   být zážitek s tímhle   žánrem tak strašný jsem   tak nějak netušil (na   "Nevyhrožuj" se mi   totiž povedlo po letech   téměř zapomenout). Pokud   jsem před časem kritizoval   "film" Tohle je   Sparta", pak se mu   omlouvám. Byla to sice bída,   ale i přes to se objevilo   několik málo frků, které   za to utrpení s   přimhouřenýma očima   stály. To ovšem není tenhle   případ. Nefunguje tu totiž   vůbec nic. Tvůrci se   snažili zřejmě parodovat   romantické filmy. Neviděl   jsem jich zrovna moc, ale   skutečnost, že se jedná   hlavně o komedie "Hitch   - blablabla" a "Fotr   je lotr" plus jeho   pokračování dojde asi i   člověku, který tyhle filmy   nikdy neviděl. A upřímně,   ani to není nijak na škodu,   protože povedenou scénu z   toho stejně nevytěžili   veškerou žádnou. Nechápu   sice, co mezi tím vším   dělá Frodo se Samem a   Gandalfem, ale kupodivu mě   ten nápad s prstenem   přiblížil asi nejvíce ke   smíchu (ehm, tedy spíše k   jakémusi křečovitému   šklebu). Snímku chybí   scénář a jakýkoliv dobrý   nápad. Nechápu, jak se těch   několik známých xychtů   nechalo uvrtat do něčeho tak   strašnýho. Nezazlívám to   Carmen Electře (pořád má   pěkný...ehm kostým:-) či   Jennifer Coolidge, protože ty   nikdo do alespoň trošku   ambiciózního snímku asi   nechce, ale co tady dělá   Alyson Hannigan mi není   vůbec jasný(oukej, Prcičky   taky možná nejsou   bůhvíjaký zázrak, ale s   tímhle se to nedá vůbec   srovnávat). Po mohutném   "brainstormingu"   jsem nakonec přišel na dva   klady - Sophii Monk to tu   opravdu sluší (ona je to   vůbec docela kočka na to že   je blondýna - ty já nějak   moc nemusim:-). Druhou věcí   je soundtrack. Nejsem sice   odkojen MTV, ale většinu   zdejších věcí docela   dobře znám a něco z toho si   dokonce bez mučení občas   pustím. Tenhle pokus o film,   (alespoň bez nasazení   palečnic) znovu už rozhodně   ne.
hledaseniki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.4.2011
Date Movie
Další film na kterém jsem   byla v kině, nicméně první   co řeknu je to, že kdybych   vyhodila peníze oknem mělo   by to lepší dopad. Tento   film je trapný, nesmyslný a   vlastně k čemu se točil,   parodií už tu bylo dost   například několika dílná   série Scary Movie, ale tohle   to byl omyl a to pořádný.   Říkám NE! k tomuhle filmu   nemá cenu se vracet a ještě   větší nesmysl je si film   pouštět.
SvoKar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.1.2011
Parodie mi nevadí; M. Jackson   v pozadí, Kill Bill potažmo   Game of Death taky v poho, ale   některé vtipy jsou k blití.   Jediným, ale nic   nezachraňujícím kladem, je   C. Electra, i když blond   paruka jí moc nesluší...
Frolíček
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.12.2010
K dobru tomuto snímku musím   připsat, že se mi u něho   nezvedal žaludek, až na   scénu s chlupy:-)
Vtipnější pro ty   diváky, kteří znají   původní filmy, z kterých   tahle parodie vycucává co   může a dost zachraňuje   Alyson Hannigan.
Jinak   zapomenutelná blbina, ale   když nebylo večer co   dělat....
Dejdik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.3.2010
4/10
Časem sem se zasmál ale   také to byla nuda.Viděl jsem   mnohem lepší parodie no   třeba Epic Movie/ Pár   pařměnů. Dávám 4/10
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.12.2009
Docela dobrá komedie.Taková   oddychovka.Celkem se u ní   pobavíte,ale jak někdy   říkám.Podívat ano,ale   jednou a dost.Jisté ale   je,že Alyson Hannigan ta   hlavní role sedla.
AshT
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.11.2009
Jak říkam bylo to lepší   než Epic Movie tak o půl   vlasu jenomže 1 a půl dat   nemůžu dávám 1.Ty parodie   aspon nebyli tak   slátaný.Jako u Epic Movie.
pink.mouse
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.11.2009
spíš děsná ptákovina
Bláznivé komedie i různé   parodie se mi obyčejně   líbí... Ale tohle je opravdu   ztráta času. Je pravda, že   jsem vydržela film dokoukat,   ale je to opravdu velmi slabý   odvar... Vtipné to rozhodně   není, je to pouze trapné.
martas_v
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.9.2009
Tohle je za trest, ale nevím,   komu jsem ublížil, že jsem   musel sledovat tuhle   ptákovinu. Vydržel jsem   30min, ale celou dobu jsem   nepředstavitelně trpěl   blbými scénami a ještě   horšími vtipy. Nikdy více.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.8.2009
Děsnej doják
Povedená parodie, u které   jsem se musel pořádně   zasmát velkému množství   nejrůznějších srandovních   scének. Sice některé byly   vyložené ptákoviny, jiné   byly zase příliš sprosté a   někdy až nechutné, ale   hlavní bylo, že film mě   bavil. Za nejlepší scénku   považuju tu, jak kocour   seděl ná záchodě a dost   hlasitě si ulevoval. Ocenil   jsem taky, že si tvůrci   pořádně vystřelili z   přiblblých romantických   filmů. Pro lepší prožitek   z filmu je však dobré znát   filmy, které jsou zde   parodovány.
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Další nesmyslná   parodie,tentokrát na filmy   Jeho fotr,to je lotr ,Kill   Bill atd.človek se u toho   zasmeje,to jo.Jenomže po 2x   shlédnutí to naprosto   stačí.Začátek filmu se   rozbehol velmi slibne,no   pustupne film nudí.Kočka   sere na záchode,to bylo   nejlepší.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2009
Skvělá komedie jeden z   nejlepších komedijich v   roce 2006 moc jsem se   pobavil proto tato komedie   stojí za podívání
intoska
Hodnocení:
Přidáno: 11.5.2009
Další z kategorie   srandafilmů,kterými se to v   poslední době jenom   hemží.Samozřejmě spousta   nechuťáren(to se dalo   čekat),průhledných   parodických scének a rádoby   vtipných momentů,které   zaručeně nepobaví.Už   začátek filmu je vyloženě   nechutný,a dál je to pořád   to samé.U některých scén   by se možná dalo čekat,že   budou vtipné,kdyby to   vzápětí nezazdili naprosto   pitomým rozuzlením.Čert   ví,komu takovéhle pitomosti   přijdou vtipné.Mám   pocit,že podobné parodie   jdou od desíti k   pěti.Chtělo by to trochu   vtipua vkusu,současné   parodie jsou spíš   přehlídkou blbosti a   nechuťáren.
kllatenka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Neočekávala jsem mnoho, už   jen název a obal DVDčka   jasně varuje že tohle bude   velmi stupidní. Přesto jsem   doufala, že to bude mít   alespoň trochu hlavu a patu.   Marně, jak jsem mohla být   tak naivní? Stupidní,   přehnané že už to místy   není ani k smíchu. Naprostá   ztráta času.
Kmotr95
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.7.2008
Tak tohle je prumerny film s   parodii na filmy jako treba   kill bill, fotr je lotr atd.   nic noveho jen nova verze   SCARY MOVIE
Jaaanika
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.6.2008
Je to styll film a hlavne   parodie na Pimp my car. :D já   s toho filmu chcípam hej   jedna z nejlepším parodií
karinka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.5.2008
děsnej doják
je to skvělá parodie z   filmů JEHO FOTR,TO JE LOTR,   Mr.a Mrs Smith, KRUH, KILL   BILL, PRETTY WOMAN ATD....
kcobain
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.2.2008
Pro mě je to jednoznačně   průměr. neznám filmy na   který je to parodováno, a   proto soustu věcí mě   uniká, až na začátek, to   je fakt "hukot" :-),   ale myslím, si že to není   jeden z filmů, co byste   chtěli vidět 3x týdně.
Cllementine
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.2.2008
Děj filmu založený na ne   zrovna logicky seřazených   parodujících scénkách(i   když opravdu nechápu jaký   smysl má parodovat   komediální scény),které   jsou navíc dost   trapné,takže zesměšnují   spíš herce než filmy co   měly zesměšnovat.Obzvlášt   nechutná byla scéna s mrtvou   babičkou.
goranchorvat
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.1.2008
2/10
Hrůza a děs a to jsem   ještě schovívavý,zpětně   se omlouvám tvůrcům Scary   Movie a smutně vzpomínám na   Bláznivé střely a Žhavé   výstřely.Toto je ůtok na   nejnižší lidské   pudy.Ubohé
resino
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Parodie na motivy deníku   Bridget Jonesové. Hlavní   hrdinka známá ze serie Prci,   prci, prcičky hraje   obtloustlou holku, která se   zamiluje a tak si nechá   vylepšit figuru. Je to   pěkná změna. Typická   americká romantická komedie   ve stylu Scary Movie potěší   a rozesměje každého.   Hlavně kočka co koná   potřebu na záchodě :-))
silverkey
Hodnocení:
Přidáno: 8.4.2007
Spíš by se k tomuto filmu   hodil titulek děsnej film.Nic   horšího jsem posledni dobou   neviděl.Autoři si zde   chtějí dělat srandu z   jinejch filmu,ale rozhodně se   jim to nepovedlo.Škoda peněz   za zapůjčení(do kina na to   rozhodně nechoďte!!!
sluníčko
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.11.2006
Děsnej doják
Stojí za to shlédnout tento   bláznivý film ( parodii na   filmy : Jeho fotr je lotr ,   Mr. § Mr.Smith a mnoho   dalších
uvolňovaček ) nebudete   se nudit !
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.5.2006
Parodie na hollywoodské hity
Je to další z mnoha pardoií   na hollywoodskou tvorbu. Film   nepostrádá vtip a báječně   se u něj bavíte. Tentokrát   si tvůrci vzali na paškál   takové tituky jako je Deník   Bridget Jonsesové, Kill Bill,   Pretty Woman, King Kong, Pán   prstenů, Pán a paní   Smithovi a tak podobně.   Parodují se i různé   osobnosti šoubiznisu. Michael   Jackson, Julia Roberts,   Britney Spears. Film je   vhodný k pobavení a oddechu.   Nižší hodnocení dávám z   toho důvodu, protože snímek   nemohu považovat za   umělecký přínos světové   kinematografii.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih36786minih36786Vratné lahve (2007) 
Vratné lahve n
minih156730minih156730Pravidla pomsty (2018) 
Acts of Violence n
minih24947minih24947Vetřelec: Vzkříšení (1997) 
Alien: Resurrection n
minih38711minih38711Temný obraz (2006) 
A Scanner Darkly n
minih17698minih17698Rambo (1982) 
First Blood n
minih28460minih28460Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko (2001) 
Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko n
minih32865minih32865Kill Bill (2003) 
Kill Bill n
minih139142minih139142Z Paříže do Paříže (2017) 
Un sac de billes n
minih38653minih38653Requiem (2001/1) 
Requiem n
minih59719minih59719Cikánka (2001) 
Gypsy Woman n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Auto moto test

18:35 - 18:50

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

8 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

43 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190568
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178287

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10