Zari
ohodnotit

Designér

Konstruktor

Další název:
The Designer
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
13 minut

Obsah filmu Designér

 
Osamělý konstruktér je oddaný své práci - vytváření identických kopií svých klientů. Během práce aspoň zapomene na své myšlenky. Přijde však den, kdy nemá zakázku a jeho laboratoř osiří… Co bude dělat?
Zlín Film Festival 2013

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
Typ filmu: Krátký

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.3.2014
Designér
Uvedeno na Mezinárodním filmovém festivale 2012   v Kaunasu, v Litvě.
Když se v nabídce   krátkých animovaných filmů objevil i jeden, na   kterém dělali naši čeští studenti, nemohl   jsem tuto možnost nevyužít. Zvláště také   proto, že už několik let žiji v zahraničí a   kontakt s mateřskou domovinou mi prostě sem tam   chybí.
Designér, nebo jak to v originále v   polštině nazvali Konstruktor, je typickým   loutkovým studentským filmečkem. Máme tu   nějakou myšlenku, kterou je velmi těžké   pochopit, je tu také zvláštní a netradiční   grafika, rozumějte loutky a prostředí vypadají   fakt pošahaně, ale na druhou stranu nejde si to   neužít. Uznávám že trochu nadhodnocuji, ale   když se to prostě vidí na filmáku, v ruce   pivána a na velké plátno s vámi zírá další   grupa nadšenců, tak pak prostě nemůžete dát   negativní známku ani úplné blbosti. To dá   přeci rozum. A já měl navíc za doprovd sexy   slečnu, které jsem více než filmy zajímal já   a tak když přišlo na ohvězdičkování, skoro   jsem přemýšlel nad desítkou. Tu si ale nechám   až na další film, tam se totiž moje dívka   více osmělila...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Designér (2012)
Reklama