Duben
ohodnotit

Deadpool

Další název:
X-Men: Deadpool; X-Men Origins: Deadpool
Rok:
2016
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
11.2.2016

Komentáře k filmu Deadpool

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 42
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.9.2017
Tak ty připomínky opravdu   stály za to. Už ty si mne   získaly, a za ně dávám   dvacku. Další dávám za   efekty a tu poslední za   dějový spád. Tento je však   rušen zbytečnými hluchými   místy, kterých je jak   naseto, a jsou i dost dlouhá.   Další mínus je za dalšího   komiksového šaška. Copak   už jich není dost? No,   určitě mrknu podruhé, až   bude čas.
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.2.2016
jo..prostě jo... dostala jsem   co jsem chtěla a čakala...   je to sprosté, občas na   hraně, ale celkově je to   fakt vtipné... a hlavně, je   to love story ;)
Ryan   Reynolds v žádném   případě není mým   oblíbeným hercem, ale toto   se mu opravdu povedlo. Jedna z   nejlepších komiksových   adaptací desetiletí,   protože je fakt vtipná.
Frolíček
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.2.2016
Sledujete love story….
...nekorektní ke všem a   všemu….k superhrdinům,   ženám, postiženým   (slepým), k mimozemšťanům   z Galaxy Quest, ke stalkerům,   k teenagerům, nejenom s těmi   divnými jmény, k nejhezčím   Australanům…..
…   domácí komiksák   pomlaskával…spokojen se   ztvárněním Colosuse, k   množství krve, k odlišení   od klasického Marvelu. Já   mám pořád Deadpoola   zafixovaného jako chlapce se   sešitou hubou, kterému   Wolverine natrhl…uříznul   hlavu. Jenže, když ono se to   díky Budoucí minulosti   všechno vymazalo. A tak je tu   Deadpool nový, více   ukecaný, který bourá   naprosto všechny zažité   představy o superhrdinech.   Lehce mě děsí, ale dlužno   mu říci, že přeci jen   nepřekročí hranici, kdy by   mě z něj bylo úplně   zle….i když ta   ručička….
Ryan   Reynolds, který si jako   producent vymínil odklon od   klasiky, vsadil celkem dobře,   Morena Baccarin se přes   Hvězdnou díky němu   proobnažovala až do první   herecké ligy, Ed Skrein byl   pro mě neznámou, Colossus je   CGI a Sinead je fajn holka.   Zbytečné cameo a   přeceňovaný režisér už   byli jen bonbónkem za který   bych dala i desítku, ale   nesmějí šahat na   nejhezčího muže planety za   rok 2008, ani na jeho kulky!
MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2016
Deadpool
Po roce je tu opět Valentýn,   můj nejoblíbenější   svátek v roce. Spousty   osamělých buchet, které   čekají na nějaké prince,   ale nakonec se spokojí i s   týpkem jako jsem já. A   navíc do kin přichází mnou   dlouho očekávaný snímek   Deadpool, kterého jsem nemohl   prostě vynechat.
Komixové filmy mám   hodně rád. Poslední dobou   se s nima sice roztrhl pytel a   tak jsme se my diváci   dočkali i těch méně   kvalitních, na druhou stranu   díky boomu dostali šanci i   tací, jako je právě   Deadpool. Nelítostný   zabiják obdařen super   schopnostmi, které používá   výhradně ve svůj prospěch.   Nějaké to zachraňování   světa nebo boj proti   nespravedlnosti, to je mu   vcelku šumák. Každý   takový člověk má po boku i   nějakou krasavici,   popřípadě o nějakou   krasavici usiluje (a   samozřejmě ji i zachraňuje   ze spárů padouchů),   Deadpool na tom není jinak.   Jeho herogirl je Morena   Baccarin, která nemá   problém ukázat před kamerou   více, než slušné děvče   samo v pokoji. A to, v   souvislosti těch   nejvtipnějších hlášek   posledních let, je něco co   opravdu chci...
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.8.2016
Deadpool je trochu jinej   komiksovej film, on si z těch   ostatních střílí a   utahuje, má černý a   nekorektní humor, nebojí se   krve a násilí a ve výsledku   tohle všecko dohromáďo   funguje a baví. Bohužel v   určitých částech filmu to   ztrácí švih a lehounce to   nudí, proto nejdu s   hodnocením výš, ale druhé   pokračování bude snad o   něco lepší. Jinak akce,   triky, technická stránka to   bylo Superpool:-)
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.3.2023
Deadpool byl filmovým   divákům představen už ve   snímku „X-Men Origins:   Wolverine“ (2009), avšak ne   tak, jak by si zasloužil,   což u komiksových fanoušků   vyvolalo vlnu nevole.   Deadpoolova filmová sólovka   však už patří k   nejvěrnější verzi, plně   zachovávající jeho   charakterové šílenství,   dysfunkčnost a prostředí,   coby smysluplná konverze   komiksové předlohy na   stříbrné plátno. Vesmír   X-Menů je v atmosféře   znát, ale jinak si to jde   přirozeně svou cestou.   Násilná akce a   nejpokroucenější černý   humor je prioritou všeho, co   tento antihrdina představuje.   Od režiséra Tima Millera to   byla docela odvaha si vzít   pro svoji filmovou prvotinu   zrovna takový námět, ale   popral se s ním dobře.   Zřejmě si komiksovou   předlohu dobře prostudoval,   neboť se mu povedlo v rámci   věrnosti komiksu vše   náležitě zacílit   především na sarkasmus než   na velkolepé akční scény.   Styl snímku je poměrně   jednoduchý, avšak s dobrým   rytmem. Ryan Reynolds si svou   roli viditelně nejenže   užíval, ale také hlavně   pojal postavu Deadpoola   naprosto zodpovědně. Proto   nás svým sarkasmem tak   výjimečně baví. Snímek je   tak od začátku do konce   zábavný, čímž nemůže   zklamat ani ty největší   komiksový puritány.
PROCESOR
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.9.2017
PROCESOR!
Ne nejsem ten pravej. Těmhle   komiksichtům já prostě   nerozumím a tak to nebudu   hanit. Správná holka z tebe   hrdinu udělá....
petrusmev
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.8.2016
Hrozná pitomost a hlavně   nechutnost, protože   "humor" založený   na mučení a bolesti mě   vážně nebere. Největší   zklamání roku.
prvosenka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.12.2018
DEADPOOL
Je jen málo   filmů, které jsem   nedokoukala do konce. Bohužel   tento k nim patří. Takovou   kravinu jsem fakt nevydržela.   Infantilní rádoby humor   určený pro pre-teen? A to   jsem měla sérii X menů   docela ráda. Už dávno se mi   zdá, že lidstvo hloupne.   Tento film mne svým   hodnocením přesvědčil, že   mám pravdu. Naivně jsem si   myslela, že lidská blbost se   šíří naštěstí pomalu.   Vzhledem k tomu, že už   existuje i Deadpool 2, tak   mám strach, že postupuje   čím dál tím rychleji a   nákaza začíná být   nebezpečná. ©
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.4.2016
Deadpool jako postava   vynikající!!! Tenhle humor   mám rád. Deadpool jako   scénář už je slabší, ze   začátku pecka pak už baví   jen kecy hlavního hrdiny a o   co vlastně jde je silně   druhořadý. Deadpoolovo   chování, gagy a kreace mi v   mnohém připomínali Ace   Venturu, myslím že se Ryan ,   Jimem dost inspiroval a   ledasco okoukal! 80%
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.8.2016
Komiksový hrdina tak trochu   ujetý,začátek plný akce   ale najednou uprostřed   akční scény pokusy o   vtipné hlášky a je z toho   parodie pak si zlomí   nohu,ruku a pak si ji uřízne   tak to je úvodní scéna.Pak   se objeví další   superhrdinové a míchá se   to, komediální a akční   scény a pořád ukecaný   hlavní hrdina, nechalo se na   to dívat.
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2016
„Těší mě, jsem Pool.   Dead.“ Deadpoolova cesta na   filmové plátno byla fakt   dost dlouhá, ale Ryan   Reynolds, představitel Poola   a producenti kokoti a   režisér přeceněnej blb v   úvodních stylových   titulcích dokázali, že   mají přesnou vizi, jak mají   s touto komiksovou postavou   naložit. Úvodní scéna byla   fajn, ale ty flashbacky   hlavního antihrdiny mi   trošku rušily zážitek. Asi   proto mi ta scéna na dálnici   přišla až moc zbytečně   dlouhá. Nicméně ano, když   byl Ryan ještě hezoun, a   neměl ksicht, jako by ho   šukalo avokádo, s ještě   starším avokádem, byla to   taky celkem sranda.   Naštěstí těch náhledů do   minulosti zaberou zhruba   polovinu filmu. Ale Deadpool   tu hubu prostě nezavře:   “Haha, zabiju tě rolbou…   až za pět minut,“ jo,   tahle hláška fakt pobavila.   Hlavní záporák celkem   slabej, triky místy taky, ale   stopáž uhání se   sympatickými postavami. A že   tady vnadné Gině Carano   vykoukne prso? Oh yes :-D.
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2018
║Rozpočet   $58miliónov║Tržby USA   $363,070,709║Tržby   Celosvetovo $783,112,979▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $57,852,095║ Tržby za   predaj DVD v USA   $25,083,304║ a máme tu   prekvapenie roka 2016, Ryan   Reynolds z tuctových   "drevených" úloh   sa konečne poriadne našiel a   žiary vo svojej životnej   úlohe a ponúka bohatú   paletu hlášok v sprievode z   bláznivou akciou, dejovo   jednoduché ale maximálne   účelové, dravé a správne   drsné, miestami priam   excelentná zábavnosť,   maškrta ktorá dala značke   Marvel nový lesk /videl v   kine: 100%/
pigal
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.4.2021
Deadpool má gule...
Na tento komiks som sa   neskutočne tešil.Zároveň   som mal veľký strach ako   režisér látku   zvládne.Našťastie všetko   dopadlo dobre.Ryan Reynolds sa   vo filme našiel.Púšťa   jednu hlášku za druhou s   kadenciou AK-47   ta-ta-ta-ta-ta.Žiadne trápne   ticho.Plné pecky od začiatku   do konca.R-kový rating je   ideálny a je vidieť, že si   svoje publikum nájde aj v   tejto hyperkorektnej dobe.Len   slabší "záporák"   Ed Skrein a málo nahoty   /Morena je príliš prudérna/   mi zabránili dať maximálne   hodnotenie.
Film   jednoznačne doporučujem.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.12.2018
Deadpool
Dobrý akční film, který   zaujme zejména množstvím   povedeně trefných hlášek   hlavního superhrdiny. Jinak   se jedná o běžnou fantasy   podívanou plnou akce,   speciálních vizuálních a   zvukových efektů, kterých   je u nespočtu dnešních   filmů k vidění spoustu,   což možná trochu upozaďuje   dějovou linku, herecké   výkony a celkovou osobitost   filmů.
Máša13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.9.2017
Nejsem
typický fanda filmů dle   komiksových předloh a tak   mě musí snímek opravdu   bavit,aby mě zaujal.A tomuto   se to povedlo   skvěle.Parádně   natočené,dobře   zahrané,vtipné   hlášky...Dávám u mě   nezvyklých pro tento žánr   osm hvězdiček,ale   zasloužených.
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.4.2018
Filmový komika mládeži   nepřístupný. Oni to děti   stejně uvidí, ale dospělí   se na hláškami pobaví. V   tom jediném je jiný než   všechny ostatní, ale to   stačí.
RwlBem
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.5.2016
Komiks
který paroduje všechny   možné komiksy, včetně sebe   sama. Úplné dno dekadence   nebo budoucí kultovní   mezník nového   "pře_hláškovaného&quo   t; trendu? Po skvělém   začátku a slibném vývinu   mi přišlo, jako by tvůrci   ke konci již sami nestačili   vlastnímu dechberoucímu   tempu. Ale protože Deadpool   je svého druhu první,   zaslouží si ošatku   hvězdiček.
Deviant_Girl
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.7.2022
Katastrofa
Hrozný film jenž svojí   vulgaritou špiní všechny   komiksy. Snaha být za každou   cenu vtipný a cool se míjí   účinkem. Nedoporučuji k   shlédnutí nikomu.
Ostrovan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.5.2016
Parodie na marvelovské   komiksáky ve více než   solidní formě. Skvělý   hlášky, skvělá akce,   nadhled... Pecka!
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.2.2016
Deadpool aneb silná Love Story
(Berte na vedomie, že   Deadpool je tak dobrým a   vtipným filmov, že môj   komentár musí obshavovať   pár vtipov a sem tam   neprimeranú dávku   narážok).
Po rokoch   sa nám na strieborné plátno   vrátil poriadny superhrdina   so všetkým čo k tomu   patrí. To znamená, že   môžete čakať výbroné   hlášky, nádhernú CGI akciu   a tonu humoru. Príbeh je   neskutočne   "srdcervúci" a   táto drsná Love Story záhra   na city nejednému mäkkému   srdcu. Avšak okrem   dychberúceho milostného   príbehu medzi hlavnými   protagonistami na vás ešte   čaká neskutočne ostrá   akcia kde si Deadpool krája,   seká, rozstrielava a ničí   (Nielen svojimi hláškami)   všetko čo mu príde pod ruku   a navyše to robí v tak   neskutočnom štýle, že   Iron-Man a ani samotný Loki   by naň ho svojimi prejavmi a   hláškami nestačili.   Spomínaný týpek v červenom   kabáte taktiež disponuje   neskutočnými narážkami na   hlavného protagonistu (Ujo   Reynolds) , na celý Marvel,   X-Menov (Len škoda toho   nízkeho rozpočtu, kto videl   to pochopí) a samozrejme na   Wolverine (Alebo to bol   Polverine?) a celkovo si robí   prdel absolútne zo všetkého   čo vidí (A darí sa mu to po   celý film). Deadpool sa teda   stal Marvelovským filmom,   ktorý si musí pozrieť   absolútne každý (Aj   nefanúšici) a bude pri ňom   plakať smiechom a nad akciou   mu padne sánka, a samozrejeme   aby som nezabudol tak je to   čisto Valentínsky film   takže páni priateľky sú   vitané a zaručím vám, že   sa po vašom boku budú baviť   rovnako dobre ako vy. Ak ste   ešte na film neboli v kine a   máte možnosť tak odpoveď   je jasná.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.5.2016
Další sadomaso kravina od   Marvela. Vždycky se nechám   zlákat vysokým hodnocením,   ale pak to vypnu v půlce,   protože mi to přijde jako by   to točil islámskej stát.
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.4.2021
Trochu odlehčený příběh o   superhrdinovi který až   takový klaďas není. Spousty   hlášek a akce s otevřeným   koncem dává naději na   další film.
GeorgeB
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.3.2016
Nejsem fanouškem   super-hrdinských filmů.   Nějak mě to neoslovuje, ale   tohle mě fakt mile   překvapilo, Možná proto,   že sám Deadpool několikrát   trefně poznamená:   Superhrdina? "Super"   možná, "hrdina"   rozhodně ne! Hlášky   neokoukané a je jich opravdu   požehnaně. Love story   zbytečně natahované, ale   kdysi ve Vráně nám to taky   nevadilo, alespoň se máme   čas nadechnout na další   příval hlášek a je jich   tam opravdu požehnaně a jsou   vesměs originální. Kdyby   jsem kteroukoliv z nich   citoval, byl by to Spoiler a   proto doporučím, ale   neprozradím. Ona je stejně   valná většina těch   hlášek nepřenosných.
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.3.2017
Deadpool je za plnej počet u   mě. Je to sice zpracované   možná trohu kýčovitě, ale   vůbec to není špatné.   Dobrej humor, skvělá   vizuáln stránka a taky   jednou konečně super hrdina,   kterej skončí se ženkou,   kterou má rád a hlavně je   normální v tom, že nedělá   vždy jen to, co se od něj   čeká.
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.12.2017
Miluji tenhle humor.   Utahování si ze všech a ze   všeho. Ačkoli mi někdy   přišel celkem přehnaný až   trochu nudný, stejně jako   množství sprostých   výrazů. Ale jinak efekty   super, dobře vybraní herci a   myslím, že Deadpool má   nejlepší superhrdinský   oblek ze všech.
POMOthy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.9.2018
Najsviežejší komiksový   závan dekády. Drzo ale   sebavedomo kráčajúci proti   zabehnutým bezpečným   cestičkám Marvelu, chytro a   so znalosťou univerza svojho   pôvodu, neberúc sa vážne a   pritom s prehľadom   schovávajúc do vačku   všetko, čo sa vážne berie.   Úprimne, s premyslene   zostrihanou (!) a precítenou   dramatickou linkou,   prvotriednymi hláškami,   skvelou a prehľadnou akciou.   A bez otravných digitálnych   hovadín. Komiksovka za menej   pežazí, ale s o to   väčším srdcom od jej   stvoriteľov. Možno časom   zvýšim na 5*, s druhým   zhliadnutím nadšenie rastie.
dokopy
Hodnocení:
Přidáno: 24.10.2020
Čo je na tejto totálnej   kravine pre mentálne   zaostalých a slaboduchých   puberťákov vedecké? Sci-fi   znamená vedecko fantastický.
brizaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.4.2016
Dlouho jsem hledal kamaráda,   který bude chytrý, vtipný,   krásný a tak nějak celkově   dokonalý, jako jsem já.   Dlouho se nedařilo,ale pak   přišel Detpůl a je to on,   mého srdce šapyjón. Navíc   on může beztrestně čtvrtit   sjáče katanama, což mu   nebetyčně závidím. 11* a   nazdar.
Imo
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.4.2020
Tohle je dnešní křesťanská Amerika?
Z tohoto filmu se mi bylo   špatně a to jsem byl   střízlivý. Ještě že jsem   ho stihl včas vypnout. Co k   tomu mám ještě říct?   Raději už nic.
naineko
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.9.2017
Takhle ne.
Takhle fakt ne. Úvod   úchvatný - sranda, vtip,   boření hranic. Počátek   origin story boží... A pak   najednou pád o několik   příček dolů a nudná,   místy až nesouvislá,   klišovitá, nepříjemně   trapná a neskutečně   natvrdlá mainstreamová   břečka.
svaro
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.4.2016
Veľmi slušná marvelovka.   Vtipné, pútavé, dostatočne   akčné. Podľa mňa   prekonáva mnohých iných   "väčších" marvel   hrdinov. 9/10
AtemuLukas
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.10.2020
to jako really?
Tak něco takhle stupidního   jsem dlouho neviděl. (bez   sarkasmu) Jako u komiksového   antihrdiny jsem toho moc   nečekal, ale i tak jsem byl   zklamán.

Hlavní postava se tu   snaží být akční, jako   Chuck Norris, vtipný jako   Spider-man. Ovšem bohužel   ani jedno zde moc nefunguje.   Vtipy jsou tu tak jednoduché,   jako kdyby je vymýšlel   nějaký sjetý puberťák.

No marně jsem se   snažil dokoukat celý film a   najít tam nějaký světlý   koutek. Ovšem ani při   shlédnutí celého filmu jsem   nenašel nic, co by mne   pobavilo, nebo alespoň   donutilo na film kouknout   znovu. Bohužel nestalo se   tak...
saridan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2016
Už jsem Vám řekl že jde o   romantický film o kapitánu   Deadpoolovi? Že ne? Tak se   připravte na čistě   romantickokrvavej hláškami   nabitej netradičně pojatej   MARVEL a neskutečně   zábavnou podívanou od   začátku do konce a pro mě   horkej adept na   nejzábavnější film roku.   PS: neodcházet před koncem   titulků, jako obvykle   pokračuje se dál..
Vlnik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.1.2019
V době, kdy tenhle film   vyšel, jsem četl řadu   názorů jak je to úplně   nejvíc nejlepší věc na   světě, no musel jsem se taky   podívat. Ale nevím, na   super"hrdinský"   film to není dost efektní,   na komedii to není dost   vtipné, pár dobrých míst   by se našlo, ale žádný   zázrak teda.
JendaV29
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.4.2016
dlouho jsem se na Deadpoola   těšil, ale k mému nemilému   překvapení nebyla to taková   pecka, jakou jsem čekal.. :-/   .. DP hlášky super, o tom   žádná, ale to je tak   jediné, o čem ten film je.   Dějově to je takové   nijaké, tématicky by to   spíš měla být parodie,   než dobrodružné sci-fi.   Chvílemi mi to přišlo jak   film Maska. Asi mi tam   neseděla ta interaktivita s   diváky. To že se v v   každém druhém záběru   Deadpool podívá do kamery a   pronese něco ve stylu   "hej, diváci, tohle je   film a vy se na něj díváte   a já jsem herec a ten kdo   psal tenhle scénář měl asi   málo peněz, takže druhý   díl nebude.." atd.. toho   tam bylo na mě až moc.. ale   jinak odpočinkový film,   který si jistě své   příznivce najde..
Recycler
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.7.2016
No nevim ...
... nejsem příznivec těhle   komiksových předělávek.   Mám k nim však respekt a   koukám na ně jako na   oddechovky, u kterých se dá   něco dělat. Popravdě   řečeno mne nejvíce dostaly   úvodní titulky. SMekám   před tvůrci, že mají   takový smysl pro humor. Jinak   některé efekty jsou naprosto   famózní. Vtípky – hodně   subjektivní. Několika jsem   se zasmál. A o čem to bylo   je v principu jedno :-)
films-forever
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2016
Tenhle film byl až nad mé   očekávání.. přes vtipné   scénky, skvělý děj,   úžasnou hudbu až ke konci,   kdy jsem spokojeně   odcházela. Vážně bomba.
luboas01
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2016
Je to nářez!!!! Kdo má rád   ,,superhrdiny,, krev, sprosté   výrazy a humor, tak je tento   film doslova pro něj   stvořený. Zvláště Ryan   Reynolds výborně stvárnil   hlavní postavu. Jedině   doporučuji (nevím, jaký je   film s dabingem, zda není moc   osekaný, ale spíše bych   doporučoval v originálu   shlédnout).
Viky80
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.6.2020
Kam ten svět spěje...???(chápeš..sarkasmus)
Věřte mi lidi, jsem jeden z   těch, co má názor na   všechno..a není tak úplně   moje vina, že svět většinu   z mých bystrých postřehů   nikdy nepostřehne..to proto,   že nemám potřebu   vysvětlovat hlupákům, proč   jsou hloupí, chudákům,   proč jsou chudí a starcům,   proč jsou tak málo   mladí..nikam to zkrátka   nevede..tenhle film je prostě   BOŽÍ dílo a   tečka..:)..teď si najdu   Deadpoola 2 a kromě téhle   poslední věty zkopíruji do   komentáře celý svůj text..
CyberX
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2016
Heh
Tento film je krutě hustej a   ty hlášky no prostě bomba   filmek
--------------------------   ------------------------------   -----
Garond
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.2.2016
Nevyzraď to všechno!
Deadpool by mohl být tou   skvělou komedií, parodií.   Jeho největším problémem   ale jsou vydané trailery,   které prozrazují dopředu   obrovské množství vtipů.   Co se týče příběhu, ten   byste tam hledali jen těžko,   ale to asi dá od takovéhoto   druhu filmu očekávat.   Deadpool je zážitek na jedno   zkouknutí v kině, o nějaké   znovusledovanosti tu nemůže   být řeč.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih97236minih97236Hrozny smrti (1978) 
Les raisins de la mort n
minih5034minih5034Cesta do pravěku (1955) 
Cesta do pravěku n
minih16910minih16910Pražský flamendr (1941) 
n
minih39286minih39286Gentleman z Epsomu (1962) 
Le Gentleman d'Epsom n
minih32755minih32755Zlatokopové z Arkansasu (1964) 
Die Goldsucher von Arkansas n
minih43593minih43593Siegfried (2005) 
Siegfried n
minih56378minih56378Melancholie (2011) 
Melancholia n
minih56535minih56535Bez soucitu (2009) 
From Paris With Love n
minih95148minih95148Po rozvodu (1981) [TV inscenace] 
Po rozvodu n
minih40411minih40411Caveman (1981) 
Caveman n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Deadpool 2 (2018)

 Deadpool 2 (2018)
Deadpool 2 n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: David Leitch

(pokračování)

Deadpool: No Good Deed (2017)

 Deadpool: No Good Deed (2017)
Deadpool: No Good Deed n
 
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: David Leitch

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Silvestrovský koktejl

10:35 - 11:30

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Svatá kněžna Ludmila

11:10 - 12:05

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

10:55 - 11:45

19 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10