Duben
ohodnotit

Dannyho parťáci 3

Ocean's Thirteen

Další název:
13 / Dannyho trinástka (SK)
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
122 minut
Premiéra v ČR:
5.7.2007
„Loupež je nejen nejlepší pomsta, ale někdy také nejlepší lék.“

Komentáře k filmu Dannyho parťáci 3

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 32
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.1.2022
Mám rád tuhle partu Dannyho   kámošů. I když trojka   trošku zaostává jedničkou   a dvojku, pořád je to   vtipné, má to švih,   eleganci a hlavně ta parta   herců je skvělá.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.3.2021
Tak tentokrát se vracíme   zase na půdu herního   průmyslu. Za podpory   okradeného z prvního filmu   si koupí bagr na tunely a   hurá na to.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.3.2019
Do třetice všeho dobrého a   tak tu máme Dannyho a jeho   partu znovu. Nic naplat,   tentokrát je děj příběhu   skutečně jak vystřižený z   britského televizního   seriálu ´Podfukáři´, jen   ve dvouhodinové stopáži,   takže komu se líbil seriál,   to by v tom byl čert, aby ho   neoslovil i tento snímek.   Casino, prostředí luxusu,   smokingů a barev. Námětově   jde o pomstu a pro naši   partičku není nic nemožné.   Celkově je to něco jako   taková pohádka pro   dospělé, neb se jeden   nestačí divit, jak a kde   pánové pro svou práci   sehnali všechny ty   serepetičky a stroje.   Atmosférou se snímek   nevymyká od těch   předchozích, takže ostudu   jim v žádném případě   nedělá. Dějová šablona je   stejná, což vytváří   dojem, jakoby se po dějové   stránce už jen vařilo z   vody. Nic víc, nic míň.   Kupodivu to ale vyznívá   přeci jen o něco lépe než   snímek předchozí.   Elegantní zábava plná   luxusu každým coulem, jen   bez napětí a nějaké té   legrace. Byť se žádné   překvapení nekoná, čímž   se snímek jeví jako zcela   zbytečný počin, trilogie je   ukončena důstojně a docela   úhledně. A nebo ne?
T2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.8.2018
║Rozpočet   $85miliónov║Tržby USA   $117,154,724║Tržby   Celosvetovo $311,312,624▐   Tržby za predaj DVD v USA   $49,101,105 //počet   predaných kusov 2,902,888║   Partia prešibaných   zlodejíčkov za pomoci   niekdajšieho nepriateľa v   podaní Andy Garciu sa vracia   a znovu predvedie skvelú show   a ukážu nám ako zničiť   majiteľa nového kasína v   podaní Al Pacina. "Jedno   z mála vydarených tretých   pokračovaní roka 2007!"   /videl v kine: 75%/
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.11.2015
Budu se opakovat... Podobně   jako v předešlých dílech -   herecké obsazení famózní,   myšlenka super, triky i spad   fajn a přidání osobní   pomsty všemu jen pomohlo...
cerfik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.10.2014
Profesionálně odvedená   práce na komerční   žánrovce s megahvězdným   obsazením. Nic hlubokého   jsem od toho nečekal a ani   nedostal, ale hvězdy   jiskří, Las Vegas září a   na celý ten klam pod   taktovkou takového mistra,   jakým Steven Soderbergh beze   sporu je, se zkrátka   příjemně dívá, toť vše.
Tom69ass
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.1.2014
Ok
Stále dobré provedení   Dennyho party, originální   triky. Ale i přesto první   díl stále vede. Avšak tento   filmy patří k těm, které   by si další pokračování   zasloužilo. 76%
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.7.2012
Nemám co dodat.Spíš se   divím scénáristům a   vlastně i všem ostatním   tvůrcům filmu, že pořád   dokážou tu pomyslnou laťku   držet stejně vysoko.
A navíc tady ještě   přidali další pozitivum -   Al Pacino a to mluví samo za   sebe.
Out-Of-Way
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.9.2011
No nevím, jestli jsem někdy   viděl film, který by byl   ještě více překombinovaný   jako tento. Je potřeba to   brát s velkou nadsázkou,   jinak bych to musel označit   za totální hovadinu.   Téměř vše co ta partička   provádí je mimo realitu.   Nebýt zde několik velmi   známých herců, tak by   pravděpodobně film asi   úplně zapadl. V podstatě po   třetí to samé a téměř   stejně. Jednou vidět   stačilo, vracet se k tomu   nebudu.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.8.2010
Dannyho parťáci 3
A máme tu poslední díl,   který byl dle mého úplně   zbytečný, ale tak na mě to   není. Dannyho parťáci celá   série se stali továrnou na   peníze a tak proč v tom   vlastně nepokračovat. V   tomto případě má film   podtitul, pomsta je sladká, a   to opravdu bude. K už tak   hvězdnému obsazení se   přidává ještě Al Pacino.   Nechci říct, že by byl   tenhle film nejhorší ze   tří, ale přece jen byl   nejslabší, proto když se   vracím k Dannyho partičce   tak se vracím k první   části.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.5.2010
Dannyho parťáci 3
Povedená krimi komedie,   které nechyběl dobrý nápad   ani trochu akce. Je však   pravda, že co se týče   komediálního žánru, tak tu   bylo poněkud méně   humorných situací. Vše   ovšem zachraňuje výborná   zápletka a velmi nápaditý   děj. Líbil se mi elegantní   přístup hlavních hrdinů,   kteří pomstili svého   kamaráda a ještě navíc si   sami nahrabali do vlastní   kapsy. Jejich malé, leč   povedené podvody byly opravdu   originální.
kockak1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.5.2010
Útržkovitý styl   vyprávění mě nijak   nezaujal. Nelíbil se mi ani   jeden díl, ale ten první byl   z nich asi nejlepší. Kdyby   ve filmu nehrály samé   hvězdy, byl by to propadák   na druhou.
MaKy92z
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.2.2010
Trojka mi je už najmenej   sympatická, ale je to v   celkovej pohode. Nakrútenie   tohto filmu sa oproti   predošlým dielom nie   príliš vydarilo, ale tak to   už niekedy chodí.
richi23
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.8.2009
Dannyho prtáci je dokonalí   film který si vždy užívám   a niky se nenudím a to u   všech třech dílú.A   obsazení je naprosto   úžasné...
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.7.2009
dost mně to překvapilo   čekal jsem že to nebude  
dobré ale je   to skvělé moc se to povedlo   skvělé obsazení
ewulinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2009
Čekala jsem, že trojka už   nebude stát za nic, ale   naprposto to předčilo mé   očekávání. Podle mě je   trojka nejpovedenější a   nejvtipnější, má to dobrou   zápletku, hned za ní   následuje jednička a dvojka   je z nich nejslabší, ale   každopádně se mi líbí   všechny díly a vždycky se u   nich dobře bavím!
JanaOss
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2009
Dannyho parťáci jsou sice   povodníci, ale velmi   inteligentní a nakonec   člověk vlastně drží palce   těm, kterým by neměl. Film   je to stejně hezký jako   předcházející jednička.   Opravdu se u něj lze dobře   pobavit.
efCZa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.4.2009
Trojka mi neříká skoro nic.   Sice je technicky dobrá,   spletitý příběh mám taky   ráda, ale už to není nic   nového, prostě další mise   ( i když z dobrých   pohnutek).Technicky je   zpracování opět skvělé,   herecké obsazení opět   hvězdné - i když mi chybí   Julia Roberts....ale už to   nemá vtip a švih, parťáci   ztrácí dech.
FDbJakub
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.2.2009
Parťáci zakončují sérii   se vší parádou. Po   toulkách Evropou se znovu   vrací do hříšného Las   Vegas a na ruletách zde   roztáčejí pořádně   zábavnou akci. Třetí   pokračování nám nabízí   nejedno překvapení. Terry   Benedict se tentokrát   přidává na stranu dobrých,   naopak na straně těch zlých   se objevuje Al Pacino,   kterému role Willieho Banksa,   proradného ředitele hotelů,   sedne jako ušitá. Na to, jak   ho parťáci převezou je   radost dívat se.
Snura
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.12.2008
Dvojky a trojky úspěšných   filmů obvykle už nedosahují   kvalit jedničky a také se   říká, že opakovaný vtip   již není vtipem, ale v   případě Dannyho a jeho   party to vůbec neplatí.   Hoši dále kradou se šarmem   a elegancí a přitom baví   nejen sebe, ale hlavně i   nás, diváky.
Poe64
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.11.2008
Najlepší parťáci.Trojku   som videl kine a dosť sa mi   páčila.Jednotka bola o   stupeň horšia a dvojka uplne   slabá.V trojke sú veci   vynikajúco prešpekulované   aj ked asi nie reálne.AL   Pacino bol pre film veľké   plus
mudr.pavlik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.10.2008
Lepší než 2.
To je   ale jediné plus.
Jinak   viděli jste jedničku ???  

Na další   díly radši nekoukejte nebo   vám to zkazí dojem.
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.1.2008
Lahko nadpriemerny film,v   ktorom opat uvidime plejadu   hviezd.Kazda z nich by si   zasluzila vlastny film a nie   paberkovanie v tomto.Vacsina   postav si vo filme hlada   priestor,ktory sa im zakonite   nedostava a vyznievaju velmi   rozpacito.Jediny herecky vykon   som videl len u vedlajsej   postavy managerky hotela,inak   je to skor modna   prehliadka.Prvy diel zaujal   napadom/zlodej   gentleman/,dalsie dva su   obohratou a nudnou   pesnickou.Mam strach z dalsich   pokracovani v podobe Ocean´s   14 az Ocean´s Nekonecno.
Justik66
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.1.2008
Danny Ocean (George Clooney) a   jeho parta by se k návratu k   tomu, co jim jde nejlépe,   odhodlali jen z jednoho   jediného důvodu – kdyby   byl v ohrožení jeden z nich.   Když nelítostný majitel   kasina, Willy Bank (Al   Pacino), podrazí Dannyho   přítele a učitele Reubena   Tishkoffa (Elliott Gould),   který je kvůli tomu   hospitalizován, Danny a jeho   věrní opět spojí své   síly s cílem vyprázdnit   Bankovy sejfy.

Nejhorší díl z této   serie, ale kouknout se na to   dá. Ovšem jen jednou...
ing.Eddy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.1.2008
Po dvojce, ktera me az zas   tolik nezaujala, jsem byl moc   mile prekvapen ! Pribeh ma   spad (i kdyz veci kery se tam   dejou by byli v realu dost   tezko proveditlny, ale to mi   nevadilo a k tomuto to asi   patri), pekne graduje a nezda   se mi tolik prekombinovany   jako ve dvojce...Samozrejme   zase super obsazeni...na   jednicku to nema ale dost se   ji priblizuje
hejtman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.12.2007
Slušné pokračování,ale   dle mého zbytečně   překombinované, místy   dějové kopance,chybí   větší plynulost.
Jednička i dvojka měli   lepší námět,jak někoho   napálit,zdá se mi,že ve   trojce to celkově   vyznělnělo jako guláš s   nejasným výsledkem.Ostaní   co dělá film,v čele s   herci,zůstalo na klasicky   výborné úrovni,tudíž   možno film doporučit   širokému publiku a každý   si udělá názor svůj. Mě   se film líbil,ale podruhé   už ho vidět nemusím.
BlackElvis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Svižnější a zábavnější   než dvojka. Všechny scény   jsou naprosto pohodové a   vytváří úsměv na   tváři:) Totéž platí i o   hercích, až na Al Pacina,   který asi nepochopil, že se   má jenom bavit. Ale kdo by mu   to neodpustil, že? Stejně   jako v předchozích dílech   mi tu nevadí Matt Damon, ale   všechny jeho scény s Ellen   Barkin jsou nudné,   nezajímavé a také dlouhé.   Ale celkově je Thirteen   perfektním filmem se snad   nejlepším obsazením vůbec.
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.11.2007
Film není pro mě žádným   překvapením, podvod   střídá podvod.
Kdyby   v tomto filmu nehrálo tolik   hereckých hvězd asi bych se   u něj i nudil.
lemurek80
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.11.2007
Dobré pokračování
Byl jsem hodně zvědavej jak   vyřeší autoři   pokračování.Nakonec   vymysleli celkem zajímavou   zápletku.I ve trojce najdete   vše naco jste u Dannyho   zvyklý,suprově promyšlený   podrazy,akci a ani   nepostřehnete že v   pokračování chybí Julia   Roberts.Koho bavila 1 i 2   trojka určitě nezklame.
vendelin1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Souhlasím s názorem(skvělé   obsazení).Film je příliš   překombinovaný, nikoliv   však nedívatelný.Co vše se   podaří partě Dannyho, v tak   krátkém čase, to musí 007   jen zírat.
Docela by   mě zajímolo,jak se jim   podařilo dostat vrták na   ražení tunelu doprostřed   Las Vegas.Pro mě   kategorie:dívej se a moc   nepřemýšlej.
Clockwork
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.8.2007
No musim rict ze Dannyho   Partaci 3 super. Cela squadra   opet boduje. Hlavne se mi libi   ze film neni zbytecne   natahovanej a preplacanej.   Kameraman a strihaci odvedli   kvalitni praci ktera se jen   tak nevidi. Skratka receno   hodnotim to jako nejlepsi dil   prozatimni serie ktera jen tak   na okraj neni vubec spatna.
kali.4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.8.2007
Viva La Revolución. No, o   revoluci se nejedná, ale   musím přiznat, že letos mě   toto pokračování nadchlo ze   všech sequelů určitě   nejvíc. Uvolnění a   usměvaví parťáci se   navracejí k promyšleným a   elegantním kořenům a já se   tentokrát vůbec neztrácím,   ba i chápu a tudíž mám   více času na zábavu. Ději   sice trochu chybí spád, zato   ale působí logičtěji než   v jedničce. Velmi mě   potěšily postavy, z nových   Al Pacino, Ellen Barkin a   hlavně skvělý David Paymer   (a stará parta je   samozřejmě pořád bezva   :-)), díky nimž lépe   vyniknou zábavné situace   jako stávka v mexické   továrně, jiskření mezi   „nosatým“ Mattem a   vnadnou Ellen nebo Georgeovo   „slzení“. Docela dost   jsem se nasmál, řekl bych   až nad očekávání, a to i   u malicherností a grimas. Tak   by tomu mělo být a doufám,   že se časem dočkám filmů   podobného ražení.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih26497minih26497Hlava nad vodou (1996) 
Head Above Water n
minih14169minih14169Nevěsta (1970) 
n
minih22531minih22531Vinnetou - Rudý gentleman (1964) 
Winnetou II n
minih43207minih43207Mraky nad L.A. (2006) 
Right at Your Door n
minih20191minih20191Šíleně smutná princezna (1968) 
Šíleně smutná princezna n
minih39396minih39396Trestná lavice (2005) 
The Longest Yard n
minih21400minih21400Tři muži a nemluvně (1987) 
Three Men and a Baby n
minih25887minih25887Nepřítel státu (1998) 
Enemy of the State n
minih62138minih62138Paranormal Activity 2 (2010) 
Paranormal Activity 2 n
minih77840minih77840Anděl se mstí (1985) 
Avenging Angel n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Dannyho parťáci 2 (2004)

 Dannyho parťáci 2 (2004)
Dannyho parťáci 2 n
Ocean´s Twelve
Žánr: krimi / komedie
Země: Spojené státy americké / Austrálie
Režie: Steven Soderbergh

(pokračování)

Dannyho parťáci (2001)

 Dannyho parťáci (2001)
Dannyho parťáci n
Ocean's Eleven
Žánr: komedie / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Steven Soderbergh

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10