Duben
ohodnotit

Dannyho parťáci 2

Ocean´s Twelve

Další název:
Dannyho dvanástka (SK)
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
126 minut
Premiéra v ČR:
16.12.2004
„Stanou se Dannyho parťáci největšími lupičskými esy, nebo skončí za mřížemi ?“

Komentáře k filmu Dannyho parťáci 2

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 39
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.4.2009
Ano, už to není tak dobré   jako jednička, ale pravda je,   že to by bylo hodně   těžké. Co mě potěšilo,   je opět hvězdné obsazení -   herci si dělají srandu i   sami ze sebe, celý film   nejede na nějaké vážné   notě, spíš jde vidět, že   se bavili i herci při   natáčení - a výsledkem je   lehká komedie, kterou   nepovažuji za ztracený čas.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.8.2010
Ocean´s Twelve
Druhý díl na sebe nenechal   dlouho čekat a opět se   setkáváme s celou   partičkou. K téhle   přechytralé tlupě se   přidává Caterine Zena Jones   a Vincent Cassel, já osobně   uvítala spíše Nočního   lišáka než-li bývalou   přítelkyni Rustyho. Steven   Soderbergh v prvním dílu   nasadil laťku opravdu vysoko   a i když je vynikající   režisér s tímto druhým   dílem první díl prostě   nepřekonal, i když snaha tam   byla a to ne malá!
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.3.2019
To by nebylo, aby u   úspěšného snímku   nevzniklo volné   pokračování. Jenomže jaký   může být děj? Scénárista   se s tím zřejmě tak dlouho   trápil, až nakonec vsadil na   jednoduchost. A nebo ho   jednoduše nic dobrého   nenapadlo. Dvojka je zkrátka   slabší a bez nových   nápadů. Scéna s Brucem   Willisem ale pobaví a škoda,   že jenom to. Zbytek se už   jen klasicky veze na prosté   lehkovážnosti. Takže celá   parta jde znovu do akce. Akce,   která je soutěží o tom,   kdo je lepší. Když se to   celé vezme kolem a kolem,   vlastně z toho vyznívá   dojem prodloužené epizody ze   skvělého britského   televizního seriálu   ´Podfukáři´. Týká se to   i charakterů určitých   postav, které si jsou hodně   podobné. Snímek je opět   natočen skvěle, ale   atmosférou už vyznívá až   zbytečně moc ledabyle. Své   diváky si ale najde.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.7.2012
Myslím si, že si to nezadá   s jedničkou.Je to natočené   ve velmi podobném   duchu.Sešla se stejná parta   herců a mají snad ještě   těžší úkol.Podle mně   opět důmyslná podívaná.
Agostino
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.4.2009
Celkom dobra pohodovka na   pozretie, obsah je dosť   zaujímavý ale jednostranný,   dosť sa napája na prvý   diel.Nechýba tu ani hviezdne   odsadenie tých najväčších   celebrit Hollywoodu.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2010
v CELKU ASI DOBRÉ ALE JINAK   JETO VELMI SLABÉ ANI TAK   SILNÉ OBSAZENÍ TENTO DÍL   NEZACHRÁNILO.jÁ OSOBNĚ   ČEKAL VÍCE
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Je to slabší než první   díl ale pořád velmi dobrá   podívaná. Jen je to moc   překombinované a chybí tomu   elegantní šmrnc, který   měla jednička.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.4.2014
Danny má vrátit miliony,   které v prvním díle ukradl.   Snaží se proto ukrást   Fabergerovo vejce, aby   dokázal svoji výjimečnost.   Přes veškerou snahu opět je   dvojka odvarem jedničky a   nepřináší nic nového.   Čekal jsem něco víc a to   nás čeká ještě další   pokračování. Uvidíme,   jestli výjimka potvrdí   pravidlo.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.11.2015
Podobně jako v prvním díle   - herecké obsazení   famózní, myšlenka super,   triky i spad fajn a lupičské   řemeslo v jejich podání má   stále své kouzlo...
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.8.2018
Hviezdne osadenstvo s   predchodzieho dielu zostáva   ale ich presun na Európsky   kontinent nevyznel tak   nápadito ako by si priali   ostali len v tieni vysoko   nastolenej zlodejskej latky   predošlej časti. Ale zopár   vydarených momentiek sa tu aj   tak nájde. ║Rozpočet   $110miliónov║Tržby USA   $125,544,280║Tržby   Celosvetovo $362,744,280║
goranchorvat
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.2.2010
Naprosto souhlasím s   komentářem-karlosphonic.Uboh   é to je jediné slovo které   mi napadá v porovnání se   skvělou jedničkou.Musel jsem   se nutit kvůli skvělému   obsazení(které je ovšem   úplně k ničemu)abych to   dokoukal.Tady zase někdo   chtěl vydělat na úspěchu   jedničky.Ztratil při tom   pár   detailů-příběh,grácii,zaj   ímavost,poutavost a taky cool   kouzlo jedničky která měla   všechny atributy které   dvojce chybí a to tam mohl   hrát celý Hollywood a   nezachránil by to.Velké   zklamání.
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.4.2006
No neviem.Z mojho pohladu len   velmi lahko nadpriemerny   film,v ktorom je zaplava   hviezd skor minusom ako   plusom.Kazdy chce zanechat vo   filme svoju stopu a film potom   posobi velmi rozharane a   nevyrovnane.Takemu velkemu   poctu hviezd sa v 2hod filme   proste neda dat dostatocne   mnozstvo priestoru.Vznika   chaos.Film bez spadu.Mihanie   tych vsetkych megastar mi   skoro privodilo epilepticky   zachvat a nie kulturny   zazitok.Julia Roberts ako   herecka u mna proste   nezaboduje-zdala sa mi uplne   bez zivota.Napad   scenaristu,aby sa vydavala vo   filme za J.Roberts,tak to bola   najvacsia traparna aku som   kedy vo filme videl :) Bruce   Willis zahral sameho seba   vtipne a s nadladom,najlepsi   vykon bol v podani vlastne na   Hollywood b-ckoveho herca   Vincenta Cassela.
karlosphonic
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.11.2009
Ztráta času
Bylo otázkou času,že po   velmi zdařilé zlodějské   komedii Dannyho   parťáci,přijde druhý   díl.Je jasné,že   pokračování úspěšného   filmu již nemá takovou   jiskru,ale tohle jsem opravdu   nečekal.Celý film nenabídne   ani trošku   originality.Veškerá lehkost   a nonšalantnost,co zdobila   první díl,se vytratila   neznámo kam.Zbyla jen   plejáda dnešních   hvězd,která nevěděla,co   mají pořádně hrát.Pokus   těhotné Julie Roberts o   parodování sama sebe   skončilo pořádně trapným   fiaskem.Bylo mi jí opravdu   upřímně líto.
Tento   film si určitě skalní   příznivce najde.Já bych   doporučoval všem,se tomuto   dílu vyhnout obloukem a   pustit si pro dobrou náladu   rovnou třetí díl,který je   mnohem lepší.
lion71
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.7.2018
Přidám
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.
Akana
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.9.2012
Dvojky to mají zkrátka   těžké. A tak i když se   Soderbergh snaží a vkusná   zábava je to pořád,   srovnání s jedničkou je   nemilosrdné. Catherine   Zeta-Jones svým šarmem   válcuje Julii Roberts (k   jejím obdivovatelům jsem   stejně nikdy nepatřil),   jinak všechno při starém.
Tom_Hardy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.4.2007
Zmatené, utahané,   postrádající šmrnc a   eleganci prvního dílu.   Brilantní atmosféra se   vytratila a zůstali akorát   solidně bavící se herci.   Veliká škoda nevyužitého   potenciálu a ostrý kontrast   skvělému prvnímu dílu.   Snad se v trojce tvůrci   vrátí ke stylu jedničky,   tenhle překombinovaný hype   Dannyho parťákům   nesvědčí...
Rene1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.12.2007
Celkem příjemná krimi   komedie z rodu těch o   lupičích-gentlemanech.   Podžánr, který založila v   detektivní literatuře série   o Arsenu Lupinovi. Později   jsme takových filmů viděli   mraky. Tento má občas ovšem   přece jen docela překvapivý   děj, i když za cenu značné   překombinovanosti a   extrémní   nepravděpodobnosti. Ale na to   jsme u tohoto typu filmu   zvyklí. Jejich cÍlem nenÍ   popisovat život, ale   vyprávět pohádku, která   poskytne odpočinek od   starostí reálného života.   Jsou zde skvělé exteriéry-   vždyť ve filmu hrála   nejkrásnější hlavní   města Evropy(kromě Prahy,   kterou filmaři tentokrát   minuli) a docela jsem se   pobavil.
kali.4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.5.2007
Dávám přednost   promyšlenosti a eleganci (viz   první díl) před zbytečnou   komplikovaností a   těžkopádností. Film se jen   ztuha pachtí vpřed.   Nicméně i pokračování   přináší velmi dobré   dialogy a charisma hvězd, ale   pro příště bych raději   nějakou pořádně   promyšlenou   "megaloupež" a   elegantnější průběh, jak   se na Dannyho parťáky   sluší a patří.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.8.2015
Oceánova dvanáctka
Dvanáctka mi přišla   nepatrně vtipnější a   stylovější, než   jedenáctka, na druhou stranu   byla ještě míň akční.   Dvě hodiny si všichni   povídají a usmívají se,   jen tak mimochodem cosi   ukradnou a je konec.   Pozitivně hodnotím, že ve   filmu nikdo nikoho nemordoval   a že se jezdilo vlakem, tohle   je pro danej žánr unikum.   Doufám že třináctka   splácá dohromady to   nejlepší z prvních dvou   dílů.
wena
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.3.2021
Tak o proti prvnímu filmu je   to nějaké nedotažené. Asi   nejvíce mě vadilo že se to   neodehrává v žádném   casinu a lupiči honí   nějaké muzejní vejce a   ještě k tomu musí soupeřit   s jiným lapkou.
Out-Of-Way
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.9.2011
Přestože má film něco   málo přes dvě hodiny,   kupodivu mi to docela rychle   uběhlo. To je ovšem to   jediné vyloženě pozitivní.   Jinak je to docela patlanina   bez pořádného děje. Herci   si zablbli, doufám, že při   natáčení se dobře bavili,   ale já jsem se moc nebavil.   Oproti jedničce šla kvalita   hodně dolů. Tolik známých   hereckých osobností a   výsledkem je jakési   kriminální béčko.
Georgie2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.11.2010
Já mám dvojku z celé série   nejradši. Děj je sice   překombinovaný a zčásti   jsem ho moc nepochopila, ale   film celkově je...efektní.   Líbí se mi hudba a líbí se   mi kamera a líbí se mi   špičkování mezi Rustym a   Lahiriovou a Linusova   nesmělá iniciativa. Má to   celé takovou odlehčenou   náladu. Takže s výhradami   vpodstatě souhlasím, ale   hodnotím vysoko.
MaKy92z
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.2.2010
...Dozaista, že tento film   už nie taký skvelý ako   predošlý jeho diel, čo   máme možnosť aj sami   posúdiť. herecká zostava tu   je v pôvodnej zostave, nik   známy nevypadol. Samotný dej   sa trocha opačné otočil,   tentokrát sa musia mať   Dannyho parťáci na pozore   pred nebezpečným majiteľom   kasína, ktorému musia   vrátiť všetky ukradnuté   prachy, a to aj s veľkými   úrokmi. Je sa tu skutočné   na čo dívať...
Koimisto
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.2.2007
Hezky pěkně, podruhé... !!!
A musím to napsat znovu :   BRAVO, SUPER, NÁŘEZ   !!!Režisér STEVEN SODERBERGH   je vážně pak mistr.V   druhém pokračování DANNYHO   PARŤÁKŮ přidal množství   hereckých ES (CATHERINE   ZETA-JONES, VINCENT CASSEL,   BRUCE WILLIS), film vytáčí   do červené (po celých   120min) a dějem žádnému z   diváku nic nedaruje, je   opravdu zašmodrchaný a velmi   VELMI rafinovaný což   dokonale ladí s elegancí   celého filmu, o skvělé   hudbě nemluvě ... !!!
Pro mě tedy suprová   podívaná, která obsahuje   vše po čem jen toužím ...   :@)
AcidBurn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.10.2005
Není pokračování jako   pokračování - vždy se   čeká, že bude lepší než   originál, a skoro vždy je   horší. Stejně je tomu i v   tomto případě. Dannyho   parťáci měli zůstat bez   druhého dílu. Zatímco   jednička byla originální a   děj byl celkem logický,   přičemž o zajímavé   situace nebyla nouze, dvojka   je ve všem slabší a ani   dobré herecké obsazení to   nevytrhne.
Co říct -   pokud už film chcete vidět,   půjčte si ho nebo   stáhněte. Kupovat jej nemá   smysl. Slabá komedie   parazitující na dobrém   hodnocení originálu -   stejné zklamání jako   pokračování filmu   "Můj soused   zabiják". Nuda, nuda,   nuda.
Geralt07
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.1.2008
Slabší
Obávám se, že výběr a   následná úprava scénáře,   který byl původně určen   pro samostatné zpracování,   nebyla zrovna šťastná   volba. Celý příběh je   krajně nepravděpodobný, v   podstatě jde o sérii mnoha,   po sobě jdoucích nesmyslů,   nepřehledný děj se jen   těžko sleduje.
Příjemným oživením   snímku je účast půvabné   Catheriny Zeta-Jones ve   vedlejší, nikoli však   nevýznamné roli. Ve   srovnání s předchozím   titulem Ocean's Eleven je   tenhle film mnohem slabší.
frenky
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.8.2007
Zbytočne prekombinovaný dej   ,chtelo by to trošička   zjednodušiť.Herecke výkon   jsou celkem na solidnej   úrovni, ale bohužel   scénář je na mě trochu   překombinovaný, což někdý   bývá ku prospěchu věci,   ale v téhle oddychovce mi   zbytečná komplikovanost   příběhu vadila. Dohromady   horší než jednička, ve   všem.
foxx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.11.2007
Bodové hodnocení jsem v   tomto případě dal stejné,   jako v případě prvního   dílu, protože výsledný   dojem jsem měl opavdu   příjemný. Nicméně musím   podotknout, že jako už v   mnoha případech, se ani   tomuto snímku nevyhnul osud   slabšího pokračování.   Není to ani tak vinou   tvůrců, filmařů, ani   herců, kteří opět   nezklamali. Druhý díl by   musel být o hodně   "lepší", aby   získal větší počet   hvězd.
WaM
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.5.2005
Tak toto bylo lepší než   jednička. Daleko víc   překvapivých situací   (osobně se mi nejvíc líbil   výslech Matta Damona). Jinak   bych skoro řekl, že je to   film od Ritchieho (něco na   způsob Podfu(c)k). Výborná   zábava, která se musí   zkouknout od začátku do   konce, jinak Vám budou   scházet souvislosti.
Mr.Kluzo
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.12.2007
Po skvělé m prvním dílu   jsem byl pln očekávání,   ale jaké bylo mé zklamání   ze dvojky se jen těžko   vyjadřuje. Překombinované,   rozvláčné, nudné a   posledních 10min jsem si   musel pustit znovu, protože   jsem nechápal, že už je   konec a měl jsem strach, že   mi něco uteklo. Neuteklo, je   to prostě nuda od začátku   do konce.
mirhasik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.4.2007
Ne. Podle mě hodně slabý   odvar jedničky. Těch hvězd   tam bylo až trapně moc,   dialogy nudily, příběh   zdlouhavý a těžkopádný.   Škoda....
fifoml
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2005
Kradez nad kradez
Skvele pokracovani jednicky.   Jen uz je to vic zamotany a   treba se dobre divat. Ale je   tady videt hodne dobrych scen   a profi stvarneni vsech postav   uplne skvelyma herci.
eso
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Dannyho parťáci se vracejí   ve volném pokračování   skvělé kriminální komedie,   ve které si přišli na 160   milionů dolarů. Dlouho jim   ale nevydržely, protože   šetrnost nikdy nepatřila   mezi jejich silné stránky.   Kdo z nich však mohl tušit,   že jim bude v patách Terry   Benedict, který chce zpět   své peníze i s úroky. Na   scéně se objeví také   tajemný neznámý, pro   kterého jsou problémy   Dannyho parťáků pouhým   rozptýlením. Je na čase   vymyslet a rozjet další   mistrovský plán. Nebo   plány... Pod vedením   režiséra Stevena Soderbergha   se natáčelo v Amsterdamu,   Paříži a Římě opět s   výborným původním   obsazením, doplněným o   Catherine Zeta-Jonesovou.
Mikisek2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.4.2009
Dobrý film, zábavný.   Líbilo se mi i herecké   obsazení i když by to   chtělo více ženských   rolí, banda chlapů má svoje   kouzlo. Líbí se mi jak jim   vždy všechno vyjde a to   často na poslední chvíli.   Podle mě OPRAVDU dobrý a   zábavný film u kterého se   člověk nenudí.
xCindy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.6.2007
Chytrá akční komedie
Filmy tohoto druhu - chytrá   akční komedie - mám moc   ráda. Člověk se koukne na   partičku pěkných chlápků   a přitom se i pobaví. Je   sice pravda, že jednička je   jednička, ale teď už je na   světě i trojka, tak uvidíme   jak to bude pokračovat.   Odpočinková komedie do   každé rodiny :-)
ceno1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2007
dannyho partaci sa vracajú v   ešte lepšom deji filmu ako   bola jednotka a nasadenie   Catrin -Zeta Jones dodáva   filmu ešte lepší nádych
mudr.pavlik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.10.2008
Typický příklad toho, že   pokračování úspěšného   filmu většinou není zdaleka   tak dobré.
Zápletka   tragická a ani velmi dobré   herecké obsazení z toho   neudělá dobrý film.
Leroy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.1.2005
Na to ze neverim druhym dilum   tak tento me velice mile   prekvapil. Ackolliv film   vyzaduje znacnou pozornost   abyste se v te desitce   zapletek neztratily presto je   plny skvelych gagu a nezustava   prvnimu dilu nic dluzen
ing.Eddy
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.1.2008
V celku koukately, ale na   proti jednicce moc premysleny   a prekombinovany dej s az moc   nerealnymi nahodami. Obsazeni   jinak opet skvele. Snimek je   tocen v krasnych exterierech.   Jednicka ale mela oproti   tomutu jakysi smrnc...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih14360minih14360Noc husí kůže (1986) 
Night of the Creeps n
minih40406minih40406Dům voskových figurín (1953) 
House of Wax n
minih53689minih53689Bacha, kouše! (2009) 
Jennifer's Body n
minih57536minih57536Sex a svobodná matka (2003) [TV film] 
Sex and Single Mam n
minih58815minih58815Smrtící Kung Fu (2008) [TV minisérie] 
Kung Fu Killer n
minih20419minih20419Tajemné zlo 2 (1994) 
The Hidden II n
minih71658minih71658Bastardi 2 (2011) 
Bastardi II n
minih7779minih7779Freonový duch (1990) 
Freonový duch n
minih35991minih35991Návrat Sabaty (1971) 
È tornato Sabata... hai chiuso un'altra volta n
minih40644minih40644Tristan a Isolda (2005) 
Tristan & Isolde n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Dannyho parťáci 3 (2007)

 Dannyho parťáci 3 (2007)
Dannyho parťáci 3 n
Ocean's Thirteen
Žánr: krimi / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Steven Soderbergh

(pokračování)

Dannyho parťáci (2001)

 Dannyho parťáci (2001)
Dannyho parťáci n
Ocean's Eleven
Žánr: komedie / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Steven Soderbergh

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:56 - 20:05

7 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Krásné země z výšky

20:00 - 21:05

3 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

33 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Showtime

19:55 - 20:15

8 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178282

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10