reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dalších deset minut 1

Ten Minutes Older: The Trumpet

Rok:
2002
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
30.1.2003
„Sedm příběhů uvízlých v zátočině dravého proudu času. První povídkový film z dílny nejslavnějších nezávislých filmařů světa.“

Celkové hodnocení filmu Dalších deset minut 1

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.8.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.4.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.4.2012
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.1.2006
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2007
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2008
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.11.2007
Peracos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.10.2008
Myshitchka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.7.2007
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.11.2011
drticik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.10.2007
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2012
špek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.10.2009
madarich
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.11.2007
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
LU-80-M-33_R
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih75001minih75001Neviditelný symbol (2010) 
An Invisible Sign n
minih48068minih48068Fast Track: No Limits (2008) 
Fast Track: No Limits n
minih24474minih24474Štěňata (1957) 
n
minih33240minih33240Gaštanko a Gaštaník (1973) [TV seriál] 
Gaštanko a Gaštaník n
minih44244minih44244Klikař Charlie (2007) 
Good Luck Chuck n
minih76802minih76802Odměna (2009) 
Bounty n
minih23765minih23765Zelňačka (1981) 
La soupe aux choux n
minih97104minih97104Jestřábí věž (1984) [TV film] 
Jestřábí věž n
minih7253minih7253Einem Môrder auf der Spur (2001) [TV film] 
Das Geheimnis - Auf der Spur des Mörders n
minih13635minih13635Návrat do divočiny (1992) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 %
6   - curil
6   - pataamat
4   - Agostino
5   - Kuvik
6   - mat.ilda
8   - Pardal
7   - Faye
8   - xebece
5   - Rendys
6   - Peracos
9   - Myshitchka
6   - dals
9   - drticik
8   - Extraktor
5   - špek
7   - madarich
7   - termit
8   - LU-80-M-33
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139519
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.528/0.504