reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ďábelská maska

La maschera del demonio

Další název:
Black Sunday / Mask of Satan / Mask of the Demon
Žánr:
Země:
Rok:
1960
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Ďábelská maska

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.8% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.12.2007
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.7.2013
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2007
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.6.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.10.2010
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2010
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.11.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Tanatos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43425minih43425Samotář Jim (2005) 
Lonesome Jim n
minih27431minih27431Poslední večeře (1995) 
The Last Supper n
minih57251minih57251Legenda o Vánocích (2007) 
Joulutarina n
minih3577minih3577Barbagia (1969) 
n
minih43713minih43713Hlas smrti 2: Světlo (2007) 
White Noise: The Light n
minih35783minih35783Moje válka (2001) 
Boźe skrawki / Edges of the Lord n
minih107388minih107388Komici na jedničku (2010) [TV cyklus] 
n
minih24272minih24272Železný kříž (1976) 
Cross of Iron n
minih100184minih100184Katy Perry: Skutečná tvář (2012) 
Katy Perry: Part of Me n
minih8736minih8736Hrdina proti své vůli (1992) 
Hero n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.8 %
7   - curil
8   - pataamat
4   - Agostino
6   - Kuvik
8   - Faye
7   - Zimmy871
8   - Ingrid
8   - kahi
9   - Johnny1
8   - miratskyl
6   - eso
7   - jjano
10 - Tanatos

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

36 minut již uběhlo
114 minut zbývá do konce

ČT2 - Příliš drahý sport

03:05 - 03:35

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

02:45 - 03:20

21 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

02:15 - 03:15

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.914/0.892