reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ďábelská frekvence

Stay Tuned

Další název:
TV-terror
Rok:
1992
Délka:
89 minut
„Když se televize stane PEKLOvizí.“

Celkové hodnocení filmu Ďábelská frekvence

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.4.2010
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.4.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.6.2014
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.11.2014
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.5.2009
Romca75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.12.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41335minih41335Edgeplay (2004) 
Edgeplay n
minih43580minih43580Skutečně vražda? (1999) [TV film] 
Murder Most Likely n
minih15283minih15283Pach smrti (1994) [TV film] 
Dead Air n
minih24607minih24607Prodavač humoru (1984) 
Prodavač humoru n
minih39810minih39810Kvílení vlkodlaků 5 (1989) 
Howling V: The Rebirth n
minih45494minih45494Čtvrtek dvanáctého (2000) [TV film] 
Thursday the 12th n
minih40055minih40055Chuť melounů (2005) 
Tian Bian yi duo yun n
minih11174minih11174Láska z pasáže (1984) 
Láska z pasáže n
minih27279minih27279Temná hra (1998) 
I Want You n
minih54617minih54617Ctihodný občan (2009) 
Law Abiding Citizen n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.8 %
7   - Agostino
5   - Kuvik
8   - smíšek
10 - Gremmie
10 - Anonnim
2   - deatdavid
9   - Romca75
8   - opl
2   - jjano

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

0 minut již uběhlo
120 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

30 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.222/0.202