reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 6.12.2016 a svátek má Mikuláš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ďábel a slečna Jonesová

The Devil and Miss Jones

Žánr:
Rok:
1941
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu Ďábel a slečna Jonesová

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2006
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2009
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.3.2009
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53340minih53340Vesmírná exploze (2008) [TV film] 
Impact n
minih122688minih122688Čarovný les (2014) [DCP] 
Into the Woods n
minih23322minih23322Xanadu (1980) 
Xanadu n
minih24402minih24402Život je pes (1933) 
Život je pes n
minih4268minih4268Bláznivá škola (1996) 
High School High n
minih45096minih45096Těsně vedle (2007) 
The Heartbreak Kid n
minih40433minih40433Vlk zavyl (1947) 
Cry Wolf n
minih17598minih17598Punťa a čtyřlístek (1955) 
Punťa a čtyřlístek n
minih5617minih5617Četník v New Yorku (1965) 
Le Gendarme a New York n
minih40670minih40670Vlajky našich otců (2006) 
Flags of Our Fathers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 %
8   - clara.bow
5   - Agostino
6   - pauli1
8   - helzapopin
4   - kata18
5   - Status
5   - Pefto
10 - Karolin.Sa
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139588
Osobností: 599580
Fotografií: 517337
Plakátů: 250414
Obsahů a biografií: 128919

Poslední komentáře

Táta na plný úvazek (2004)

Táta na plný úvazek
Na smutné pozadí se nabaluje   příběh ovdovělého Olivera   v podání Bena Afflecka,   který je naštvaný na celý   svět, protože jediné co mu   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

A Bitter Draught (2016) [TV epiz...

A Bitter Draught
Regina sklízí, co kdysi jako   Zlá královna zasila. Ono se   určitě pár dalších   kostlivečků najde. Christo   mě nepotěšil, byť ho hrál   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.262/0.241