reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Da

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Da

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.4.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2012
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.12.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37195minih37195Zabiják (2003) [Video] 
Out for a Kill n
minih53427minih53427Americká trojka (1997) 
An American Affair n
minih33155minih33155Chlap prezývaný Brumteles (1982) [TV film] 
Chlap prezývaný Brumteles n
minih6123minih6123Detektiv (1985) 
Détective n
minih15432minih15432Papírový měsíc (1973) 
Paper Moon n
minih42895minih42895Jen trochu štěstí (2006) 
Just My Luck n
minih10038minih10038Katie, dítě divočiny (1995) 
Born to be Wild n
minih13663minih13663Návrat velkého blondýna (1974) 
Le Retour Du Grand Blond n
minih6700minih6700Dominick a Eugene (1988) 
Dominick and Eugene n
minih9431minih9431Jdi, řekni spartským (1977) 
Go Tell the Spartans n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.4 %
6   - pataamat
5   - Agostino
5   - Kuvik
8   - dederon
6   - karesm
5   - kata18
4   - Status
3   - jjano
7   - Pefto

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

10 minut již uběhlo
95 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

25 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

90 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

120 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599413
Fotografií: 517159
Plakátů: 250325
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.45/0.427