reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Da

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Da

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.4.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2012
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.12.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5935minih5935Deathstalker II - Souboj titánů (1987) [Video] 
Deathstalker II n
minih2730minih2730Akutní případ (1976) 
Mere roşii n
minih4292minih4292Bláznivý Joe (1974) 
Crazy Joe n
minih32736minih32736Kašlu na lásku (2003) 
Down With Love n
minih55925minih55925Anton (1996) 
Anton n
minih45552minih45552Speed Racer (2008) 
Speed Racer n
minih3004minih3004Anděl s ďáblem v těle (1983) 
Anděl s ďáblem v těle n
minih47003minih47003Cesta do středu Země (2007) 
Journey To The Center Of The Earth 3D n
minih3161minih3161Antonín a Sebastián (1974) 
n
minih38950minih38950Čára (1993) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.4 %
6   - pataamat
5   - Agostino
5   - Kuvik
8   - dederon
6   - karesm
5   - kata18
4   - Status
3   - jjano
7   - Pefto
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.565/0.542