reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Cyklón

Il ciclone

Země:
Rok:
1996
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Cyklón

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.2.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.11.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.10.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.12.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.11.2010
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.12.2008
Kiki-Jiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.11.2009
Lidka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.10.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22955minih22955Všechno je, jak má být (1995) 
Lust och fägring stor n
minih28618minih28618Malí géniové (1999) 
Baby Geniuses n
minih14865minih14865Ohnivé vozy (1981) 
Chariots of Fire n
minih69027minih69027Dobrou chuť (2010) 
Bon appétit n
minih48001minih48001Zrádce (2008) 
Traitor n
minih9657minih9657JFK (1991) 
JFK n
minih56390minih56390Východisko (2006) 
Exit n
minih37346minih37346Thornberryovi na cestách (2002) 
Wild Thornberrys Movie, The n
minih22535minih22535Vinobraní (1982) 
Vinobraní n
minih15972minih15972Po noci den (1955) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.9 %
5   - curil
2   - Kuvik
5   - Bara.40
6   - satyr
8   - oulisna
6   - rosta12
1   - Kloby
2   - Kiki-Jiki
9   - Lidka22

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

62 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

27 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

47 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517409
Plakátů: 250444
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.618/0.591