reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.1.2017 a svátek má Běla. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Čtyři uši na mezi [TV seriál]

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
9 minut, 13 epizod x cca 9 minut
„O dvou ušatých kamarádech, kteří spolu zažívají nejedno dobrodružství“

Celkové hodnocení filmu Čtyři uši na mezi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.4.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.3.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.5.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.3.2010
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2011
hrosik92
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2014
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.7.2010
Kotrca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58895minih58895Michael Jackson - skutečný příběh krále ... (2006) [TV film] 
Michael Jackson: Unmasked n
minih55391minih55391Cypress Hill: Still Smokin (2004) 
Cypress Hill: Still Smokin n
minih57140minih57140Bubba Ho-tep (2002) 
Bubba Ho-tep n
minih43450minih43450Zvonící meče (2000) [TV film] 
Zvonící meče n
minih41644minih41644Silent Hill (2006) 
Silent Hill n
minih2515minih2515Absolvent (1967) 
The Graduate n
minih53296minih53296Hledači mušlí (2006) [TV film] 
The Shell Seekers n
minih22916minih22916Vražedný puls (1988) 
Pulse n
minih12090minih12090Masakr v Římě (1973) 
Rappresaglia n
minih45795minih45795Noc úplňku (2006) 
Jungcheon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.5 %
7   - Kuvik
7   - satyr
6   - Kycky
5   - MaKy92z
6   - dals
7   - hrosik92
9   - vecernice
7   - Kotrca
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140591
Osobností: 602694
Fotografií: 520918
Plakátů: 252206
Obsahů a biografií: 129596

Poslední komentáře

Zánik samoty Berhof (1983)

Zánik samoty Berhof
Jeden z nejslabších filmů s   tématikou pohraničí vůbec.   Jana Brejchová v roli   řádové sestry naprosto   neztotožnitelná s rolí,   příběh více >

Autor: Dendy123 | Hodnocení: 3 / 10

Highlander (1986)

Highlander
V 80. letech se rodil jeden   filmový skvost za druhým a   mezi ně patří i tento   snímek. Highlander je takový   mix tří žánrů dohromady,   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Minority Report (2002)

Minority Report
Co se týče zpracování,   nelze nic vytknout. Steven   Spielberg opět udělal kus   práce a to i díky dobře   zpracovanému scénáři.   Jenomže to více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Deepwater Horizon: Moře v plamen...

Deepwater Horizon: Moře v plamenech
Vesměs tuctový film, možná   budu muset zkouknout ještě   jednou. Žádné památné   scény, sťísňující   pocity, strach o postavy,   tohle všechno tu chybí

Autor: Duri86 | Hodnocení: 6 / 10

Grandhotel Budapešť (2014)

Grandhotel Budapešť

Grandhotel Budapešť
Tyhle poeticky vyprávěné   filmy jsou sice dosti   neotřelé, avšak nemusí   vždy dobře sednout, což je   z části i tento případ.   Děj je více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.966/0.938