reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ctná paní Lucie [TV seriál]

Další název:
Ctnostná paní Lucie
Rok:
1972

Celkové hodnocení filmu Ctná paní Lucie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.2.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2008
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
angi5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.11.2014
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.6.2008
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.2.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.7.2009
xxlch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.8.2012
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2010
Tnegad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.12.2014
chipushit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.5.2007
Emrys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.6.2006
Dlotcheb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.4.2010
Ivuška3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.7.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35132minih35132Červená kalina (1973) 
Kalina krasnaja n
minih20546minih20546Takoví jsme byli (1973) 
The Way We Were n
minih137559minih137559Pokoj (2015) [DCP] 
Room n
minih37071minih37071Havajané (1970) 
The Hawaiians n
minih16612minih16612Poslední skaut (1991) 
The Last Boy Scout n
minih38608minih38608Kozí příběh - Pověsti staré Prahy (2008) 
n
minih24399minih24399Život je krásný (1940) 
Život je krásný n
minih15006minih15006Operace: Zlomený šíp (1996) 
Broken Arrow n
minih20654minih20654Táta lump (1993) 
Father Hood n
minih3143minih3143Ano, Giorgio (1981) 
Yes, Giorgio n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 %
2   - jarda53
7   - Milicent
5   - zepo
8   - angi5
8   - Area
8   - ceskytulak
9   - tvo
6   - xxlch
7   - zsuzsanna
10 - Tnegad
10 - chipushit
10 - Emrys
10 - Dlotcheb
10 - Ivuška3

TV Program

ČT1 - Komisař Moulin (1976) [TV seri...

23:05 - 00:35

59 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Vídeňská nemocnice - Donauspit...

23:40 - 00:55

24 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

23:50 - 01:40

14 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

Prima - Rukojmí (2005)

22:50 - 01:15

74 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139563
Osobností: 599513
Fotografií: 517281
Plakátů: 250371
Obsahů a biografií: 128885

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Bohužel velké zklamání.   Ohrané vtipy z předešlých   dílů, podtržené zvukem,   aby člověk vůbec věděl,   kdy se má zasmát. Bohužel i   tady více >

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 2 / 10

Polda (2016) [TV seriál]

Polda
Rád seriál podpořím -   určitě je to to lepší z cz   seriálové tvorby. Výborná   oddechovka na nedělní   večer, Matáskovi sedí role   dokonale. více >

Autor: aegis | Hodnocení: 9 / 10

Osm hrozných (2015)

Osm hrozných
Sice zdlouhavé, ale hodně   dobré dílo. Skvělé   herecké obsazení mě   povzbudilo abych vydržela.   Nelituji.

Autor: angi5 | Hodnocení: 9 / 10

Noční zvířata (2016)

Skvělý film

Noční zvířata
Film plný emocí, i když to   tak ani nevypadá. Bolest,   láska, osamělost, slabota,   síla, touha, ztráta, a tak   bych mohl pokračovat. I když více >

Autor: DaveSnoop | Hodnocení: 9 / 10

Thriller - en grym film (1974)

Švédský Kill Bill na cestě za pomstou,,,

Thriller - en grym film
Švédský Rape and Revage   exploitík, který údajně   inspiroval šílence z   videopůjčovny pana Tarantina   k natočení Kill Billa. Co   ale více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.217/0.196