reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ctižádostivá

L'ambitieuse

Žánr:
Země:
Rok:
1959
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Ctižádostivá

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.5.2008
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.11.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
michaelka.m
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35798minih35798Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 
Eternal Sunshine of the Spotless Mind n
minih7813minih7813Gable a Lombardová (1976) 
Gable and Lombard n
minih49630minih49630Hlad (2008) 
Hunger n
minih29643minih29643Vojáci jejího veličenstva (2001) 
All the Queen's Men n
minih25980minih25980Aloisův los (1919) 
n
minih35477minih35477Údolí klidu (1966) 
n
minih29701minih29701Podezření (1999) 
Under Suspicion n
minih45169minih45169Aerobic (1986) [Video] 
n
minih37170minih37170Drž hubu! (2003) 
Tais-toi n
minih3763minih3763Benátky, Benátky (1992) 
Venice, Venice n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.4 %
3   - T800
7   - gyzmo
4   - valentine
2   - marimari
3   - 10kacka10
7   - opl
5   - mirisek
4   - Collie
5   - michaelka.

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

30 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

200 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

35 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

75 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599811
Fotografií: 517576
Plakátů: 250508
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.501/0.48