Jeden svět
ohodnotit

Obsah filmu Criminal: V hlavě zločince

 
Tajný agent uzavře smlouvu s počítačovým hackerem, který prolomí bezpečnostní kódy k jaderným zbraním. Jenže než mohou dohodu splnit, vloží se do toho skupina teroristů. Agent je zabit, kolegové už najdou jen jeho tělo. Nutně ovšem potřebují fakta, která znal jen mrtvý muž. Nová technologie umožňuje přenést část vědomí do jiného mozku, který ovšem musí mít jakési „prázdné pole pro zápis hodnot“. Tuto podmínku splňuje jenom jeden přísně střežený agresivní vězeň. Po operaci se mu v mozku mísí jeho vzpomínky se vzpomínkami mrtvého agenta. To, co se pak stane a jak se zachová, neumí předpovědět ani on sám, a tak se stane nebezpečnou a výbušnou...
 
Související odkaz
 
Recenze: Criminal: V hlavě zločince

Stejně jako ve Špiónech odvedle, i tady hraje Gal Gadot. Jako v Životě, i tady se na chvilku objevuje Ryan Reynolds. Tady i v Ghost... číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.5.2022
Kevin Costner vo forme...
Akčnému filmu s výborným obsadením kraľuje   odpísaný Kevin Costner.Jeho výkon sa mi veľmi   páčil a doteraz nechápem ako môžu dva   slabšie filmy zničiť hereckú   kariéru.Hollywood...Zápletka je síce z ríše   sci-fi a akčných scén mohlo byť viac, ale to   nič nemení na fakte, že sa jedná o solídny   kus, v ktorom sa Kevin predviedol v skvelej   forme.
Film doporučujem.
majkronyk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.7.2018
Páni, tak to nebylo vůbec špatný. Mělo to   dobrou myšlenku, která byla vykompenzovaný   naprosto normálně natočenym akčňákem, ale i   tak opravdu pěkná věcička. Určitě se na to   zase někdy za delší dobu kouknu. Nebo s   někým, kdo to ještě neviděl.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.3.2018
Tak tomu říkám dobrý nápad. Né, že bych moc   věřil tomu, že se toto může stát. Ovšem v   dnešní době? Otázka zní byl to podařený   experiment nebo ne?
Rozhodně se mně líbilo,   jak to K.Costner zahrál, to bylo skutečně   dobré. Moc se mně to líbilo.
SNCIS
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.3.2018
50%.
"Co máš na sobě?" - "Jen spodní   prádlo... Když vyzvedávám Emmu ze školy, tak   nosím jenom tohle." - "Tak proto má   tak dobré známky." Chlápek bez citů a bez   emocí, se podělí o své tělo s chlápkem od   rodiny. "Hele, vy tam. Zrychlete to... To   bylo hrubé, promiňte. Slyšel jste to? Já se   přeci neomlouvám. To ze mě mluví Billy."   Trošku mi to připomínalo Tváří v tvář. Je   to hvězdně obsazené (Lee Jones, Oldman, Wonder   Woman, Costner, Reynolds.), o tom žádná!   Nicméně akčních sekvencí moc není. Scénář   je science fiction. No, a části, kde se hraje na   city mně dokonce dost otravovali. "Lidi mi   vždy říkali, že jsem bezcitný. Nebo tak   něco... Nevěděl jsem o čem mluví, až   do..." Hodnotím to jako zcela průměrný   film. - 50%.
PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Mě se to líbilo, dostal sem přesně to, co sem   čekal. Bylo to napínavý a já se ani na chvilku   nenudil. Celkem to muselo být pro paničku   psycho, když neznámý člověk jí zná, jako   její starej. Snad to nemusím rozvádět   dál...Kdo čte moje komenty tak ví, jaký mam   rád konce, takže tak. Asi otevřený vrátka pro   dvojku...
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.5.2017
Silně obsazený snímek. Kdy to takto bylo   naposled? Vzpomínky a schopnosti agenta CIA jsou   implantovány do mozku nebezpečného zločince,   aby zastavil mezinárodní teroristy. To je   námět příběhu, který byť není nijak   originální, je zpracován zásadově s větším   přesahem na příběh než na akci. Agentské   sci-fi, kupodivu mající takřka reálný   základ, neboť za studené války toto Američani   skutečně zkoušeli, má skvělou atmosféru a   pro thriller patřičné napětí. Silný   scénář už jen zdokonalili herečtí matadoři,   kteří svým postavám přidali ten správný   náboj. Jako drama v ničem snímek nezklame. Děj   zaujme a nepustí. Co se týče přemíry akce,   tady přijde spíše zklamání. Apropó, postava   Kevina Costnera Jericho Stewart má v podstatě   stejnou dějovou linku jako agent Mason ve snímku   ´Skála´, kde si ho skvěle zahrál Sean   Connery. Jen s tím rozdílem, že agent Mason ty   znalosti už měl.
prvosenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.9.2016
Vzpomínky mrtvého muže jsou přeneseny pomocí   nové technologie do mozku vězně, aby byly   využity v boji proti teroru. Jenže nic není tak   jednoduché, jak to vypadá.

V boji za dobrou   věc – třeba boji proti terorismu - je dovoleno   všechno. Třeba využití nové nevyzkoušené   technologie na vězni, který stejně nemá dobré   vyhlídky. Vlastně se dá říct, že z jistého   pohledu je to vůči němu i akt humanity. Jeho   nemocný mozek dostane možnost změnit narušenou   osobnost v lepšího jedince. Nikdo se nikoho   neptá, zda chce nebo nechce. A jak se dá čekat,   takové pokusy se zpravidla vymknou kontrole.  

„Criminal“ je snímek, který splňuje   požadavky klasického thrilleru. Je sice postaven   na prvcích sci-fi, ale námět působí docela   uvěřitelným dojmem. Film nepostrádá napětí,   akci, překvapivé zvraty i trošku romantiky.   Zárukou kvality je slibné herecké osazení.   Film mi sice silně připomněl snímek   „Face/Off“, ale i přes to se mi to docela   líbilo. Dostala jsem to, co jsem očekávala.   Jsem spokojená s poskytnutou zábavou na   přijatelné úrovni. ©
Recycler
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.9.2016
Na začátku je agent, který něco ví. Ale   ještě než stačí říct, co ví, ti, na které   něco ví, ho oddělají. Jenomže to, co ví, je   pro tajné služby tak důležité, že se   rozhodnou implantovat jeho paměť do mozku   primitivního kriminálníka s mozkovým defektem,   ke kterému přišel v dětství – což je   jediný kandidát, který připadá v úvahu, aby   do svého mozku přijal vzpomínky toho, který   před tím, než zemřel, něco věděl. Zbytek   filmu vyplňují dobře vypointované honičky   mezi jedněmi a druhými. A to až k ne úplně   očekávanému happyendu.
Oddechová akce se   skvělým Kevinem Costnerem, Gary Oldmanem a   epizodně upozaděným Tommy Lee Jonesem.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih178651minih178651Avengement (2019) 
Avengement n
minih35341minih35341Bláznivý šaman (2001) 
Mr. Bones n
minih66451minih66451Neústupný bojovník (2009) 
Besouro n
minih55276minih55276Sadistický experiment (1976) 
Lager SSadis Kastrat Kommandatur n
minih37410minih37410Purpurové řeky 2: Andělé Apokalypsy (2003) 
Les riviéres pourpres 2: Les Anges de l´apocalypse n
minih156114minih156114Bůh války (2017) 
Dang kou feng yun n
minih50269minih50269Dvojčata (2008) 
Reflections n
minih85816minih85816Mosazný terč (1978) 
Brass Target n
minih4361minih4361Blue Jean Cop (1988) 
Shakedown n
minih146320minih146320Pravý rytíř (2016) [TV film] 
Pravý rytíř n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Criminal: V hlavě zločince (2016)Criminal: V hlavě zločince (2016)Criminal: V hlavě zločince (2016)Criminal: V hlavě zločince (2016)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10