reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Corleone

Další název:
Father of the Godfathers
Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
108 minut
„Vzestup, sláva i pád muže, který vsadil na mafii.“

Celkové hodnocení filmu Corleone

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.3% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.4.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.1.2016
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2008
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.5.2008
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.7.2010
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2011
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2008
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66023minih66023Twinky (1969) 
Twinky n
minih52790minih52790Čtyři za žádného (2004) 
O Diabo a Quatro n
minih107893minih107893Les maîtres du temps (1982) 
Les maîtres du temps n
minih18304minih18304Řetězová reakce (1996) 
Chain Reaction n
minih6876minih6876Drsná Planina (1979) 
Drsná Planina n
minih53706minih53706Chci se líbit (2005) 
Tout pour plaire n
minih2502minih2502Abdikace (1974) 
The Abdication n
minih6889minih6889Druhá směna (1940) 
n
minih34500minih34500Blbec na krku (2002) 
Le Boulet / Dead Weight n
minih49116minih49116Uranus (1990) 
Uranus n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.3 %
8   - cicis
9   - curil
7   - Kuvik
8   - Bara.40
7   - Nasudr
7   - R.RICKIE
7   - fred.appl
5   - ponorka.ba
8   - sakro
7   - POMAJZ
7   - Area
10 - mary.charl
4   - yuyka

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:50 - 17:15

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - divoČINY

17:05 - 18:00

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Spící tygr (1995) [TV film]

15:35 - 17:30

97 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139610
Osobností: 599627
Fotografií: 517480
Plakátů: 250477
Obsahů a biografií: 128934

Poslední komentáře

Buchty a klobásy (2016)

Buchty a klobásy
Co se tomuhle animáku nedá   upřít je originalita. Byť   především v drsném   sprostému humoru, ale přesto   jsem po většinu filmu koukal   s více >

Autor: Pecik | Hodnocení: 7 / 10

Matky na tahu (2016)

Matky na tahu
Až na Milu, pro mě klasická   americká komediální   slátanina, plná "dojených"   proslovů a "bláznivých"   ztřeštěných   scén...zasmát se sice dalo,   ale opravdu pomálu.

Autor: Pecik | Hodnocení: 4 / 10

Rosemary má děťátko (1968)

Rosemary má děťátko
"Rosemary má děťátko" je   kvalitní film režiséra   Romana Polanského. Neřídí   se pravidlem více krve, více   zábavy. Používá pouze   děsivou více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 6 / 10

Warcraft: První střet (2016)

Warcraft: První střet
Úžasné zobrazení a   oživení míst, postav a   světa počítačové hry.   Docela se i povedl příběh a   postavy, až na pár   zdlouhavých scén. Design,   efekty a zvuk ale 1A -klobouk   dolu

Autor: Pecik | Hodnocení: 9 / 10

Captain America: Občanská válka ...

Captain America: Občanská válka
Povedené navázání na   první díl i propojení s   dalšími Avengers. Opět   zajímavý děj i scénář,   pár bezva hlášek a celkově   je na co koukat.

Autor: Pecik | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.499/0.477